הבעיה שהמכונים שבהסדר עם כללית בירושלים הרוב לא עושים
סקירה לשלישייה, ומי שכן עושה אומר שאני צריכה 3 תורים ברצף ואין להם, אולי לעובר 1 יכולים להכניס אותי, לבית חולים כללית לא מביאה התחייבות כי הסקירה לא בסל ואם זה פרטי העלות 4500 בגלל שיש לי כללית מושלם אבל עדיין זה סכום לא מבוטל וממש כבד
בזמנו כשאני רציתי לעשות שקיפות בקופח לא קיבלו אותי ותורים לבתי חולים זה לא משהו שהיה זמין בכלל
אחרי שראינו ששקיפות שזו בדיקה שהיא יחסית פשוטה עושים לנו איתה בעיות אז החלטנו את כל הבדיקות הגדולות-שנשארו הסקירות רק-לעשות באופן פרטי-וגם לי זה עלה כ4000 שקלים.
העלות היא כזו משום שזו בדיקה של שעתיים ומשהו אם לא יותר-תלוי בהתנהגות ובמיקום של העוברים(ולכן גםלוקחים יותר כי בזמן הבדיקה שלך אפשר לקבל מטופלת אחת או שתיים נוספות אז הוא צריך גם להרוויחמהזמן הזה)-במקרה זה גם צריך מומחה למרובי עוברים כדי שיעבור ביסודיות על הכל וידע לא להתבלבל מכמות האיברים ועוברים שרואיפ-זה קל מאוד להתבלבל ולאבד את הסדר שם בפנים.
אני ממליצה-אם כבר יש הריון כזה בסיכון וכזה יקר אז צריך גם לתת את המקסימום מבחינת הבדיקות לוודא שהכל בסדר!!!
(במקרה שלי אובחן מום שהיה קשה לראות אלא אם כן לא מדובר ברופא עם ניסיון וידע-הייתי אצל מספר מומחים אחרי שהתגלה בסקירה וכל אחד אמר שניתן לפספס את זה בקלות-אז יש תמורה להוצאה)
המון המון בהצלחה והריון מצ׳עמם!!!!