סקירה מוקדמת שלישייה פרופ יגל

שירה2512

New member
סקירה מוקדמת שלישייה פרופ יגל

היי בנות
מישהי יודעת איך אפשר לקבוע תור לסקירה מוקדמת אצל פרופ שמחה יגל עם הנחה ולא בתשלום של 4500?

fialka3

New member
לא מכירה רופא ספציפי הזה

אבל אם יש לך ביטוחים נוספים במסגרת ק''ח או בפרטי, את יכולה לקבל החזר חלקי על הסקירה, תלוי בסוג הביטוח.

שירה2512

New member
הבעיה שהמכונים שבהסדר עם כללית בירושלים הרוב לא עושים

סקירה לשלישייה, ומי שכן עושה אומר שאני צריכה 3 תורים ברצף ואין להם, אולי לעובר 1 יכולים להכניס אותי, לבית חולים כללית לא מביאה התחייבות כי הסקירה לא בסל ואם זה פרטי העלות 4500 בגלל שיש לי כללית מושלם אבל עדיין זה סכום לא מבוטל וממש כבד

&nbsp
עצות יתקבלו בברכה

fialka3

New member
אם את ממש רוצה לעשות אצל רופא ספציפי הזה

לדעתי, אין ברירה חוץ מלשלם
אם לא, אז אפשר לנסות לחפס מכון הסדר במקום אחר בארץ.

לכי להכי טוב שאת מכירה

בזמנו כשאני רציתי לעשות שקיפות בקופח לא קיבלו אותי ותורים לבתי חולים זה לא משהו שהיה זמין בכלל
אחרי שראינו ששקיפות שזו בדיקה שהיא יחסית פשוטה עושים לנו איתה בעיות אז החלטנו את כל הבדיקות הגדולות-שנשארו הסקירות רק-לעשות באופן פרטי-וגם לי זה עלה כ4000 שקלים.
העלות היא כזו משום שזו בדיקה של שעתיים ומשהו אם לא יותר-תלוי בהתנהגות ובמיקום של העוברים(ולכן גםלוקחים יותר כי בזמן הבדיקה שלך אפשר לקבל מטופלת אחת או שתיים נוספות אז הוא צריך גם להרוויחמהזמן הזה)-במקרה זה גם צריך מומחה למרובי עוברים כדי שיעבור ביסודיות על הכל וידע לא להתבלבל מכמות האיברים ועוברים שרואיפ-זה קל מאוד להתבלבל ולאבד את הסדר שם בפנים.
אני ממליצה-אם כבר יש הריון כזה בסיכון וכזה יקר אז צריך גם לתת את המקסימום מבחינת הבדיקות לוודא שהכל בסדר!!!
(במקרה שלי אובחן מום שהיה קשה לראות אלא אם כן לא מדובר ברופא עם ניסיון וידע-הייתי אצל מספר מומחים אחרי שהתגלה בסקירה וכל אחד אמר שניתן לפספס את זה בקלות-אז יש תמורה להוצאה)
המון המון בהצלחה והריון מצ׳עמם!!!!

למעלה