סקירה "מורחבת" בקופת חולים..

Nierika

New member
../images/Emo3.gif

במרפאה ברחובות.. כן בכל מקרה בפרטית יחס אחר ובדיקה יסודית ובאיכות טובה.. ( אני לא יודעת איך בשאר קופות חולים) התעצבנתי וקבעתי למחר טור בראשון לאולטראסאונד 4 מימדים (850 ש"ח).. ניצלתי כבר את המושלם בסקירה מוקדמת.. שיהיה לך גם בהצלחה ויעבור טוב.. בכל מקרה אם משהו לא מוצא חן לא צריך לשתוק צריך להתלונן.. הם אומרים "הכל בסדר הכל בסדר" ולא בודקים כל מה שצריך..

Nierika

New member
סקירה "מורחבת" בקופת חולים..../images/Emo31.gif

שלום לכולם! היום ביצעתי סקירת מערכות מורחבת בקופת חולים כללית. והאמת שהיא ממש לא הייתה מורחבת.. הרופא הסתכל על הכליות בעיקר ועל הלב ונתן מבט מהיר בשאר הגוף ואמר הזה בסדר.. ואת הראש הוא לא בדק טוב כי לדבריו ראש העובר נצא נמוך באגן וזה מקשה על ראות.. לאחר שגם ביצע בדיקה וגינלית.. האיכות של האולטראסאונד על הפנים וגם הפקידה שכתבה תוצאות טעתה וכתבה "מצג-עכוז" אף על פי שמצג הוא ראש ולאחר שהערתי לה היא תיקנה את זה בעט וככה נתנה לי את הטופס... לא קיבלתי סקירה מורחבת כוללת ולא קיבלתי תשובות כמאט.. אני מאוכזבת מאוד ובדיקה פרטית עולה המון כסף.. האם זה נורמלי שהבדיקה מתבצאת כך? מישהי כבר עברה את זה?

saritamedi

New member
לא לעשות בקופה!!!

גם אני בכללית..וגם אני עשיתי בדיקה כזו בקופה והיה לא רציני ולא מעמיק ולא שווה...עשיתי בסוף בפרטי.שווה!!!

למעלה