סקירה שבועית של טריידנט והמלצה על 2 מניות

Tradenet

New member
סקירה שבועית של טריידנט והמלצה על 2 מניות

המלצות על 2 מניות למעקב השבוע- מניה מספר 1: (CarMax (KMX מחיר כניסה- $29.79 סטופ לוס- $28.90 יעד ראשון: (3%) $30.68 יעד סופי: (6%) $31.58 מניה מספר 2: Limited Brands) LTD) מחיר כניסה: $43.24 סטופ לוס: $41.94 יעד ראשון: (3%) $44.54 יעד סופי: (6%) $45.83 בשבוע הקרוב: הכותרות מאירופה צפויות פעם נוספת לחטוף את תשומת הלב של המשקיעים בשבוע הקרוב. היומן הכלכלי מכיל כמה נתונים משמעותיים אך יותר מכל זהו השבוע הגדול ביותר של עונת הדוחות עם 193 חברות או כמעט 40% מחברות ה- S&P 500 מדווחות. התמ"ג (GDP) לרבעון השלישי, מחירי הבתים, מדד בטחון הצרכנים ונתוני הצריכה הפרטית תופסים את המקומות החשובים ביותר באג'נדה הכלכלית השבוע. חברות הנפט הגדולות: בריטיש פטרוליום (BP), שברון (CVX) ואקסון מובייל (XOM) הן בין החברות שידווחו השבוע. ברשימה הארוכה נמצא גם את קאטרפיל (CAT), אמזון (AMZN), בואינג (BA) ומרק (MRK). שבוע מסחר מוצלח מטריידנט!

richy9

New member
סטופ לוס של 3 אחוז מול רווח של שלושה אחוז?

לא נראה כמו תוחלת מדהימה.

rafipips

New member
יותר חשוב שהסטופ יהיה במקום

הרבה סוחרים מקצרים את הסטופ כדי שיתאים להם לתוחלת , והעסקאות שלהם עפות בסטופ ! אם הסטופ ביחס 1/1 והתוצאה 70% ברווח , יותר טוב מסטופ 1/2 והתוצאה 40% ברווח . אז יותר חשוב שהסטופ יהיה מחושב נכון , וממוקם במקום מתחת או מעל להתנגדות ברורה , ולא לפי קווים דמיוניים שמתאימים לסיסמאות .

napipi

New member
תוחלת

התוחלת מחושבת גם (ובמשקל גבוה מאוד) כפונקציה של שיעור העסקאות המורווחות, כך שאם הסטטיסטיקה של המסחר היא מרוויחה בשיעור של 70% ומעלה, ניתן לבצע עסקאות כך שהסטופ ארוך מהפרופיט, וכך כל עסקה מפסידה, אולי שווה 2 או אפילו 3 מורווחות, אתה יוצר מצב שבו אתה מגדיל את שיעור המורווחות והתוחלת גדלה ולא פוחתת. אז צריך להסתכל כאן על התמונה הגדולה ולאורך זמן ולא רק על היחס בין גודל הפסד אל מול גודל הרווח. כמובן, שבמקרים בהם הסטופ גדול מהפרופיט, יש לדאוג שהמינוף יהיה קטו ככל האפשר, וזאת בכדי לאפשר לחשבון לספוג רצף של הפסדים, מבלי שהדבר יזיק משמעותית לתיק ההשקעות.

analayzer25

New member
אפרופו זולו-טרייד. מי מספקים שם ביצועים

הכי קרובים לספק האיתותים? בדירוגים של המעידות בארץ גו פורקס מובילה במעידות הכי קטנות מכל הברוקרים הישראלים ולא רחוק ממנה ריל-פורקס... כל היתר הם מחו"ל..במי אתם משתמשים? אני כרגע בדמו .. תודה!

rafipips

New member
אם אני מבין נכון מעידות לא קשורות לברוקר

ומי שמספק שם איתותים אלו סוחרים מכל העולם , חלק נכבד גם מישראל , וחלק לא מבוטל מהם מספקים איתותים ע"י רובוט . ואני אישית ניסיתי , לא הסתדרתי עם זה הכי טוב , אני מעדיף מסחר אוטומטי מאשר איתותים .

analayzer25

New member
לדעתי זה כן קשור לברוקר

לתשתיות שלו, לספרידים שלו ובמקרה של זולוטרייד- לאופן שבו יש התממשקות בין הברוקר לזולוטרייד. הרי בטוח יש סיבה טכניץ לכך שאלפארי וגו פורקס וכל היתר בטופ של הרשימה מופיעות שם באופן קבוע.

rafipips

New member
אתה אכן צודק ,

בדקתי קצת , יש עסקאות שיוצאות מהספק ולא נקלטות אצל הלקוח מהסיבות הנ"ל

napipi

New member
נראה לי שאתה מחליף אותי עם משהי אחרת

אין לי חשבון זולו

Tradenet

New member
תוחלת

התוחלת מוגדרת כממוצע הרווח על עסקה בודדת ולכן יכולה להיות מחושבת באופן מתמטי פשוט. שיטת המסחר במועדון המשקיעים של טריידנט מפורסמת ללקוחות בחדר מועדון המשקיעים האינטראקטיבי. בעקרון הכללים פשוטים: יעד 1 3%, יעד 2 6%, וסטופ על כל הכמות ב-3%. כך שמבחינה סטטיסטית טהורה גם אחוז ההצלחות עומד רק על 50% התוחלת הפשוטה חיובית. אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות, שלמה מטריידנט

למעלה