סקירה 1

מצב
הנושא נעול.
סקירה 1

סקירה 1 ראשית אתחיל במה שקרה השבוע.א. התמיכה ב460 הוכיחה את עצמה ב. השוק הגיע אל האיזור אותו קבעתי בשבוע שעבר(28.10 תחת הכותרת סוף סוף)כיעד מינימלי לתיקון ג. קו המגמה היורד של אר, אס, אי,(אני לא מצליח לכתוב באותיות לטיניות מבלי שהן תעופנה לתחילת השורה) 14 יום נפרץ כלפיי מעלה. ד. מדד המעוף פרץ את ממוצע נע 13 כלפיי מעלה!! התנועה המהירה כלפיי מעלה הייתה דיי צפוייה! והיא לא איפשרה לאלו שחיכו לפריצה על בסיס סגירה להרוויח כי רק ביום א` הם יוכלו להיכנס (האם יכנסו?)בנוסף , בשבועיים וחצי האחרונים, החל מיום הלינץ` בואכה, יום ג` השבוע נוצרה בשוק תבנית יתד שורית!! הפריצה מהתבנית התרחשה ביום ד` כולל פער ומחזור גדול.והתנועה למעלה מהירה וחדה כיאה וכנאה(אל תספרו לי שמשכה של התבנית לא היה מספיק,אני מתייחס לתבניות כאל ביטוי למצב רוחם של המשקיעים ואין זה מעניין אותי כמה זמן מבשיל לוקח לתודעתם להבשיל) ואין לשכוח את מחזורי המסחר שהיו נאים והתעצמו לתוך העליות,והקונים הגיעו גם כאשר לכאורה, הם היו אמורים לפנות את הזירה למוכרים(קרבות יום ד` והפיגוע ביום ה`)כל מה שנותר עכשיו לשאול , הוא, מה הלאה?מאחר והיריעה קצרה ראו המשך בסקירה 2

מצב
הנושא נעול.
למעלה