סקירה- 2nd W

סקירה- 2nd W

הסקירה היא על האלבום 2nd W של הלהקה W^^ זו הסקירה הראשונה שלי אז..אני מקווה שהיא יצאה בסדרXD; נ.ב אני חייבת תודה ענקית לנדב שהזכיר לי אתמול שאני צריכה לעשות סקירה^__^

מידע על W

דאבל יו היא להקת J-pop בחסות "Hello! Project". עד עכשיו, היו ללהקה 2 אלבומים ו5 סינגלים. הלהקה התחילה את דרכה ב1 לאוגוסט, 2004. חברות הלהקה הן Tsuji Nozomi ו-Kago Ai, שתי חברות Morning musume (לשעבר )שנפגשו באודישנים ללהקה Morning musume ונהפכו לחברות הכי טובות. ב-9 לפבואר, 2006 תפסו את קאגו איי מעשנת (והגיל החוקי לעישון ביפן הוא מגיל 20 ומעלה ואיי קאגו הייתה רק בת 17). בגלל מעשה הזה בוטלה יציאתו של הסינגל השביעי של דאבל יו "Dou ni mo Tomaranai" ויציאתו של האלבום השלישי "tentative".

על האלבום

שם האלבום: 2nd W תאריך יציאה: 2.3.2005 רשימת השירים: 1. W no theme 2. Dekoboko seventeen 3. RoboKiss 4. Samidare koi no uta 5. Aa li na! 6. Dakishimenaide ~Nikki Tsuki~ 7. Da-bu-ru-yuu Joshi Koutou Gakkou Kouka 8. ~My happy birthday comes!~ 9. Koi no fuga 10. INTERLUDE (קטע ביניים) 11. Juushichi no natsu 12. 17sai no sayonara ~Arrivederci~ 13. Mada mou chotto amaetai

מידע על טסוג'י נוזומי

שם פרטי: נוזומי (Nozomi) שם משפחה: טסוג'י (Tsuji) כינוי: נונו (Nono) תאריך לידה: 17.6.1987 מקום לידה: טוקיו, יפן סוג דם: O גובה: 150 ס"מ שיר אהוב של מורנינג מוסומה: Shabodama תפקיד בW: מנהיגה

מידע על קאגו איי

שם פרטי: איי (Ai) שם משפחה: קאגו (Kago) כינוי: אייבון (Aibon) תאריך לידה: 7.2.1988 מקום לידה: נארה-קן, יפן סוג דם: AB גובה: 150 ס"מ כישרון מיוחד: לחקות פרצופים של אנשים תפקיד בW: מנהיגה משנית (?)

דעתי על השירים שבאלבום

W no theme- שיר די מוזר, אבל דווקא נחמד^^ השיא מאוד קצר (דקה ו11 שניות). לחלק מהאנשים הוא יכול לגרום חיוך, ולחלק מהאנשים יכל לגרום פרצוף של "מה זה הדבר הזה?" XD אני די אוהבת את השיר הזה, למרות שחוץ משתי מילים (אותיות יותר נכון) אין בו כמעט כלום. Dekoboko seventeen- שיר פופ נחמד וקצבי. השיר די יפה, אבל הוא לא אחד האהובים עליי. Robokiss-השיר האהוב עליי מהאלבום ובכלל, זה אחד השירים האהובים עליי שלהן. השיר כל כך מתוקD: זה בערך השיר השלישי ששמעתי שלהם, ומהפעם הראשונה ששמעתי אותו התחלתי לאהוב אותו. בקליפ של השיר קאגו איי וטסוג'י נוזומי פותחות קופסאות שבתוכן רובוטים בצורתןXD זה שיר מאוד שמח שכיף לשמוע^__^ Samidare koi no uta- אוי, על השיר הזה יש לי הרבה מה להגידXD זה שיר יפה כל כך^^ שחושבים על זה, בכמה פעמים הראשונות ששמעתי את השיר הזה לא אהבתי אותו ממש, אפשר להגיד שאפילו שנאתי אותו. כשטסתי לאמריקה, שמעתי את כל השירים של דאבל שהיו לי בmp3 (וביניהם גם הוא). יום אחרי הטיסה נתקע לי שיר בראש שכל הזמן זמזמתי לעצמי. חשבתי קצת ונזכרתי שזה השיר הזה, אבל מהאמצע שלו! מאז התחלתי לאהוב את השיר הזה. השיר הזה הוא מן קנון רגוע כזה, זה פשוט שיר מדהים*-* Aa Ii Na!- שיר נחמד, אבל לא ממש אהבתי אותו. קצת יותר מדי...צרחני כזה^^; בקיצור, זה שיר שמח שנחמד לשמוע מדי פעם. Dakishimenaide ~Nikki tsuki~ - שיר עדין ורגוע, אחד השירים האהובים עליי שלהן. באמצע השיר, שתי הבנות מתחילות לדבר (וכנראה, מהמעט שהבנתי הן מספרות על דייט או משהוXD), ויש קטע שהן אומרות "Kisu, suki suki suki suki ahhhh suki" וכששומעים את השיר הזה עם אוזניות זה נשמע כאילו כל מילה באה מאוזן אחרת@_@ בשיר הזה יש גם קולות ליווי די יפים^^ מעניין מי שר איתן בשיר הזה, יכל להיות שזה טסונקו. (האדם שהקים את Hello! Project, הוא זה שכותב ומלחין לכולן משם את השירים). Daburuyuu Joshi Koutou Gakkou Kouka- לדעתי, זה שיר די סתמי. השיר טיפה מוזר ואני בכלל חושבת שטסוג'י נוזומי וקאגו איי בכלל לא שרות אותו. ~My happy birthday comes!~ - זה שיר יפה^_^ השיר שמח וקופצני, פשוט שיר שעושה טובXD ביום ההולדת שלי שמעתי אותו בערך 4 פעמים! Koi no fuga- שיר די נחמד, אבל לא אחד האהובים עליי. לדעתי, השיר מנסה להיות כאילו מזרחי כזה. (כמו השיר Koi no vacance). זה אחד השירים היחידים של דאבל יו שטסונקו לו כתב והלחין. במקור השיר הזה היה של להקה יפנית משנת 1967 בשם " The Peanuts". (גם השיר של דאבל יו "Koi no vacance" הוא שיר שלהן.) INTERLUDE- כמו שהשם אומר, זה פשוט קטע מעברXD Juushichi no natsu- שיר שמח וקופצני, די דומה לשיר Dekoboko seventeen. אין לי יותר מדי מה להגיד עליו. 17sai no sayonara ~arrivederci~- והנה, השיר האחרון בדיסק-שיר שדי מתאים לסיום. כששמעתי אותו בפעם הראשונה התחלתי להתפקע מצחוק מהמילה הראשונה, שבכלל לא הייתה ביפנית. (Arrivederci). זה שיר רגוע מאוד, די קשה להאמין שזה אחד מהשירים של דאבל יו.

סיכום

זהו, אז עשיתי את הסקירה הראשונה שליO_O מקווה שיצא טוב^^ ישבתי עליה המון זמן, כתבתי דברים שתרגמתי מוויקיפדיה ודברים שזכרתי מאתרים נוספים. מקווה שגרמתי לכם חשק לשמוע את האלבום^___^

nadav1232

New member
סקירה ממש טובה ומצויינת! ^__^

בינתיים לא ממש שמעתי אותן אבל אני ממש בקרוב אצרוב את האלבומים שלהם *_* הן ממש חמודות D:

last day

New member
אהא!

קודם כל, תודה על הסקירה :] אני מכירה אותן! שמעתי פעם שיר שלהן שהן עושות ראפ XDXD ושכחתי איך קוראים לו, בקליפ הן מחפשות משהו, עם זוכוית מגדלת. איך קוראים לשיר?

אממ..אני חושבת שהשיר..

זה בטח Miss love tantei, זה השיר היחידי שלהן שיש בו קטע עם ראפ^^ (אני חושבתXD) את הקליפ אני לא זוכרת, אז יכל להיות שזה לא השיר שאת מתכוונת אליו^^'''

Omer Kun

New member
סקירה מעולה! D:

נתת מידע על ההזמרות, על האלבום והכי חשוב על השירים. כמו שאת יודעת, אני לא ממש אוהב לשמוע אותן... (חוץ משיר אחד) אבל הן חמודות! XP אולי באיזה יום אני אוריד... תודה על הסקירה היא מצויינת! ^_^

Omer Kun

New member
אופס! =X

אסור לדבר על הורדות! ***יום אחד אני אשמע! **** ^^'

מ א י י ק

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif~~../images/Emo140.gif../images/Emo19.gif

אהבתי מאוד את הסקירה,ורואים שהשקעת בה הרבה זמן ^__^ כבלי ח"ח
אני יותר מאוחר אשמע אותן =] ושוב, כל הכבוד

Keitarou

New member
W~~~

אחלה סקירה~ ^^ אני צריך לבדוק אותן שוב מתישו... =)

למעלה