על השירים ../images/Emo65.gif
The Lucky Star שיר מצויין לפתיחה. הוא מתחיל בצלילים עדינים מאוד של גיטרה חשמלית והקול של טומוקו חלש, אבל בהמשך הכל מתגבר. השיר לא רועש מידי ולא רגוע מידי. הוא באמצע כזה, אבל הוא עדיין הצליח לעשות לי משהו. הפזמון שלו "נמתח" כזה.. (אין לי דרך אחרת להסביר XD) וזה שיר ממש טוב. YEAH I WANT YOU BABY השיר הזה נפתח לגמרי אחרת. הוא הרבה יותר מהיר למרות שגם הוא לא עד כדי כך רועש. את השיר הזה לא כל כך אהבתי אז אין לי ממש מה להגיד עליו. שיר רוק ישן ורגיל.. אין הרבה מה להוסיף. Angel Song -Eve no Kane אחד השירים היותר יפים שלהם. הוא מתחיל שטומוקו שרה כמעט ללא מוזיקת רקע, רק בפיזמון המוזיקה מתגברת ונשארת לאורך כל השיר. הלחן מצויין לדעתי. יש קטע בשיר שטומוקו שרה בליווי של הבס בלבד ואני ממש אוהב אותו. הקליפ שלו נחמד. לא מספר הרבה לדעתי, אבל השיר עצמו ממש מצויין. Sayonara Summer is Over השיר הזה מתחיל לגמרי אחרת ממה שהיה עד עכשיו. השיר הזה קצת מזכיר לי את הסגנון של Tommy february6. הוא רגוע וכשאני שומע אותו אני מרגיש שהוא לא זז לשום מקום. הלחן לא ממש משתנה בפזמון וזה נראה כאילו כל השיר מורכב מבית אחד גדול. לא ממש אהבתי את השיר הזה. Hidoi Ame לשיר הזה יש לחן מיוחד. המוזיקה ממש טובה והוא רגוע. בסכ"ה שיר נחמד וטוב. FALLING STAR IN YOUR EYES אחד השירים היותר מיוחדים באלבום הזה. הוא רגוע ומרגיע. הלחן ממש יפה, המוזיקה מדהימה. שיר טוב שכיף לשמוע תמיד. אהבתי והתחברתי אליו מאוד. IT'S UP TO YOU! שיר קצת יותר רועש ומשוחרר מכל אלה שהיו מקודם. הוא נחמד מאוד. הבתים לא ממש אהבתי. אבל הלחן של הפזמון עשה לי את זה P: Kuroi Tsubasa לא ממש התחברתי לשיר הזה... הוא יותר מידי רגוע ודיכאוני. ואני ידוע בתור אחד שאוהב קצב מהיר. השיר הזה פשוט זוחל. למי שאוהב בלדות מרגשות ואיטיות, ממש יאהב את זה. אני לא פוסל את השיר הזה.. יכול להיות שהוא ממש טוב, פשוט, מרוב שהוא איטי אין לי סבלנות להקשיב לו עד הסוף ><' לכו תבינו. LOS ANGELES זה קטע מעבר ללא מילים. חבל כי המוזיקה ממש מגניבה. אהבתי + Hello Another Way ~Sorezore no Basho~ (Album Mix ללא ספק השיר הכי טוב באלבום. הלחן פשוט מדהים. פשוט אהבתי אותו. זה בעצם השיר הראשון ששמעתי שלהם ורק בגללו אני אוהב אותם כל כך... הפזמון ממש יפה ואני יכול לשמוע אותו שעות, לא משנה כמה הוא איטי ורגוע, הוא פשוט טוב ואין לי עוד מה להוסיף. I can hold your hand baby השר האחרון באלבום. עוד שיר שזוחל ולא זז. אני לא ממש אוהב את הסיגנון הזה של השירים שלהם. כי רובם באמת לא זזים. אבל זה רק הטעם שלי והוא די מוזר.