../images/Emo180.gifעל השירים שבאלבום../images/Emo180.gif
ID;Peace B ID;Peace B הוא השיר הראשון היפני של בואה שהגיע למקום ה – 20 באוריקון. השיר מהנה ומי שלא שומע את בואה, אז כדי להתחיל לשמוע את בואה, תשמעו קודם את השיר הזה ^^ (בערך מהשיר הזה התחלתי מאוד לאהוב ולשמוע את בואה ^_^). Amazing Kiss גם אחד מהשירים הטובים ביותר והמצליחים של בואה. גם את הפזמון שלו אני ממש אוהב ובכלל את כל השיר ומוזיקת הפופ החמודה.. ^_^ מומלץ ביותר. Kimochi wa Tsutawaru את הקליפ של השיר הזה אני אוהב מאוד ^^. בעיניי זה שיר ממש חמוד והמוזיקה יפה כמו תמיד. Minna no Kimochi- Every Heart השיר הראשון ששמעתי של בואה.. *_*. השיר הוא מן בלדה מדהימה והמוזיקה מעביר בו תחושה קסומה. וכמובן תמיד השיר מזכיר לי את אינויאשה XD (שהוא היה באנימה שיר סיום). Valenti השיר הזה הוא פשוט וואו XD. המוזיקה קופצנית ואם אתם ממש שמחים, אני ממליץ לשמוע אותו. שיר מעולה. Kiseki ההתחלה של השיר מתחילה עם מוזיקה שקטה והשיר הוא מן מסתורי והפזמון מהיר וממש יפה. בין השירים הטובים של בואה. NO.1 הכל יפה בשיר הזה. גם פה המוזיקה קופצנית ושמחה והפזמון ממכר ביותר! JEWEL SONG בלדה ממש מדהימה וקסומה של בואה. המוזיקה מאוד מאוד יפה ואיך שבואה שרה את השיר זה מדהים ^^ !Shine We Are עוד שיר קופצני ומצליח מאוד. שיר מושלם ומצויין ^_^ DOUBLE ההתחלה של השיר מתחילה שקטה עם גיטרה וכשבואה אומרת "?Ready" מתחילה המוזיקה הגדולה והשיר נהיה עוד יותר יפה D: Rock With You בשיר הזה בואה נכנסה לרוק/פופ קופצני ויפה. שיר חזק ^_^ QUINCY השיר שאני הכי אוהב באלבום. המוזיקה מאוד מאוד קופצנית וממש מדהימה והפזמון מטריף! "It's a crazy crazy love" Konoyono Shirushi מן שיר סיום רגוע והוא פשוט מקסים.. ^_^ Meri Kuri שיר ממש מרגש... כל כך יפה. השיר יצא בסוף 2004 בחג המולד ותמיד שאני שומע אותו הוא מזכיר לי שלג.. ^^ LA・LA・LA LOVE SONG(BoA w/z SOUL'd OUT) שיר היפ הופ/פופ מהיר ומאוד מאוד חמוד. השיר הוא שיר בונוס באלבום BEST OF SOUL ובואה שרה אותו עם SOUL'd OUT שהם להקת היפ הופ מצליחה ביפן ^_^.