מידע על השירים:
1. HIDE & SEEK: לשיר זה לא יצא סינגל, אבל יש לו קליפ. אני חייבת לציין שאני אישית קצת התאכזבתי מהשיר ציפיתי ממנו ליותר.... אבל עדיין ה נורא נחמד... 7/10 2. FULL MOON: מאוד אהבתי את השיר הזה כבר בפעם הראשונה ששמעתי אותו..... מנכינה אפלה ושיר מעניין 9/10 3.CAN'T SLEEP,CAN'T EAT,I'M SEEKֱ ף השיר הכי אהוב עלי באלבום. זהו הסינגל השני של נמיאה מאלבום זה, והיפה מכולם לדעתי. הוא קצבי, מקפיץ, וכל מילה נוספת מיותרת 10/10 4.IT'S ALL ABOUT YOU: שיר יפה לדעתי. יש לו קצב טוב, והתוכן ממש סבבה 8/10 5.FUNKY TOWN : הסינגל השלישי של נמיאה באלבום. גם את השיר הזה ממש אהבתי מההתחלה. השיר הזה הוא באמת מגניב 9/10 6. STEP WITH IT: שיר ממש נחמד. 7/10 7. HELLO: שיר יפה ומרענן 8/10 8.SHOULD I LOVE HIM? אני ממש אוהבת את השיר הזה. המילים יפות והמנגינה דומה למנגינות האמריקאיות 8/10 9. TOP SECRET: אחד השירים האהובים עלי באלבום. המנכינה יפה מאוד, והשיר גורם לי לרקוד 10'10 10.VOILET SAUSE: גם השיר הזה הוא מהאהובים עלי באלבום. שיר עם מנגינה מיוחדת שמשולבת עם כינור. אהבתי 10/10 11. BABY DON'T CRY: שיר חמוד ונעים. זהו הסינגל הראשון של נמיאה מאלבום זה. 8'10 12. PINK KEY: שיר מצויים לסיים אלבום. קצבי ומרענן, שמשאיר חשק לעוד. 8/10 צעון סופי: 8.5 מתוך 10