סקירת אלבומים - ניו-יורק רפיח

No¥a

New member
סקירת אלבומים - ניו-יורק רפיח../images/Emo47.gif

לקוח מפורום מוניקה סקס שלקחו את זה מפורום ירמי קפלן האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: האם יש לך את הדיסק בבית: אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק: שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? בכלליות: ציון לדיסק הערות לסיום: ונתחיל
איתי
האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: נראה לי שכן האם יש לך את הדיסק בבית: לא :( אבל בקרוב אני אקנה אותו :) אם לא, למה לא? לא יצא לי לקנות השיר האהוב עלייך בדיסק: ערוץ הילדים
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: שגר פגר למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: אמ.. כן למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? כן, בפעם הבאה שאני אהיה בקניון [שזה יהיה בקרוב מאוד] אני אקנה ת'דיסק בכלליות: ציון לדיסק דיסק טוב!
הערות לסיום: ארגג!! לא הייתי צריכה לקנות 3 דיסקים של אביב גפן, הייתי צריכה לקנות 2 של אביב ואת ניו-יורק רפיח...

הנה!

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: האם יש לך את הדיסק בבית: בבדאי כבר 3 שנים אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק: הכלללל אבל האהובים ניו יורק רפיח/רוצה ללכת/שזיף שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:אין! למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: מממ.....כלום האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: ברור למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? בכלליות: ציון לדיסק 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 + הערות לסיום: דיסק בנזונה!

Hezi The One

New member
אמממ נחמד אהבתי...

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:ברורררררררררררררר כבר כמה שנים טובות האם יש לך את הדיסק בבית:לא...מוזר אם לא, למה לא?:העדפתי לקנות את משקאות חריפים השיר האהוב עלייך בדיסק:וואי...אממ...ניו יורק רפיח שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:שזיף למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:כן ברור... למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב?:כן אני חושב... בכלליות: ציון לדיסק-10! שייגעצ תמיד 10 הערות לסיום:משקאות חריפים יותר טוב קצת

תשובותי!

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: כן! האם יש לך את הדיסק בבית: כן! אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק: ניו יורק רפיח ורוצה ללכת שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: שזיף למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: הרבה... האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: מאוד! מאוד! מאוד! למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? בכלליות: ציון לדיסק 9+ הערות לסיום: דיסק מצויין! חובה בכל בית...!

שטיצה

New member
אני עונה../images/Emo13.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: אכן כן האם יש לך את הדיסק בבית: הוא נאבד לי ואני צריכה לקנות חדש|: אם לא, למה לא? ראו שאלה קודמת השיר האהוב עלייך בדיסק: עושה ביד שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: לא יודעת O: האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: ברור למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? אכן כן בכלליות: ציון לדיסק 10 הערות לסיום: בוהו[?]

אני עכשיו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif טוב כנראה שכן ../images/Emo3.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:
ברור
האם יש לך את הדיסק בבית:
ברור
אם לא, למה לא?
השיר האהוב עלייך בדיסק:
שזיף, חייל של מאה שערים, עושה ביד. שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:
לב מפלסטיק למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:
שגר פגר
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:
ברור
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב?
בכלליות: ציון לדיסק 9 הערות לסיום:
"ואיך זה לפעמים את מבינה ולפעמים את בת זונה..."
יום טוב

בוקר טוב, גם אני רוצה!

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק------- אכן האם יש לך את הדיסק בבית--------אכן השיר האהוב עלייך בדיסק---------לב מפלסטיק!!! שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק-------ניו יורק רפיח השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה----שזיף האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים------למי שאוהב רוק ב-ר-ו-ר בכלליות: 10+ (בתור הדיסק הישראלי הראשון שהיה לי, הוא פשוט טוב) הערות לסיום-------- הרבה יותר טוב מהשני לפי דעתי!

../images/Emo26.gifאני עונה../images/Emo36.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק-------כן האם יש לך את הדיסק בבית--------כן השיר האהוב עלייך בדיסק---------ניו יורק רפיח שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק-------לב מפלסטיק השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה----שזיף האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים------מאווווד ממליצה בכלליות: דיסק סבבה עם שירים טובים הערות לסיום--------יובל תעשה לי שייגעצ!!!

למעלה