סקירת ווידאו שבועית 24.4.11 - תבניות הרמוניות

Romatim

New member
סקירת ווידאו שבועית 24.4.11 - תבניות הרמוניות

שלום חברים, שבוע של חגים עובר עלינו לטובה. לפעמים הפסקה ממסחר והתנתקות למספר ימים או שבועות מחדדת את הראיה ואת החושים. אנחנו כסוחרים בסופו של דבר כמו ציידים חייבים לשמור על ערנות ואינסטינקטים של צייד שמחכה לטרף שלו בין השיחים- או בשפתינו, למהלך שיסגור את החודש. השבוע אנחנו מתכוננים למהלכים שופעי פיפסים. בסקירה תראו ניתוח מדהים של תבניות הרמוניות בשילוב גלי אליוט של הצמדים פאונד/פרנק ויורו/דולר של מרק שוורצמן. לראות ללמוד ולהתפעל! פאונד/פרנק נותן הזדמנות לסחור לשתי הכיוונים בשלב ראשון שורט ולאחר מכן לונג בנקודות היפוך....אבל את הכל תראו בסקירה המעמיקה שמרק הכין לנו השבוע..בסקירה. לסקירה לחץ כאן>> נ.ב חדש באתר של קבוצת יוזמה! מערכת שיכפול איתותים בפורקס ישירות לחשבון MT4 שלך. מערכת יחודית שפיתחנו מותקנת על חשבון המטה טרידר 4 שלך לא משנה באיזה חברה אתה סוחר. המערכת יודעת לשכפל כל עסקה שנפתחת בחשבון הראשי של סוחרי השירות. אתה יושב רגל על רגל ובלי עצבים שזה הכי חשוב...מתאים? אני חושב שכן. לחץ כאן לפרטים נוספים>> ________________________________________ שירות איתותים למניות בארה"ב- 20 % רווח באפריל. מה אגיד על שירות ....תמונה אחד שווה אלף מילים. הנה תוצאות השירות בחודש האחרון (והוא עוד לא נגמר). לחץ כאן לתוצאות>>

asaf che

New member
שירות המניות

שלום לכולם, שנים שאני בתחום המסחר ורק לאחר שהצטרפתי לשירות מניות של קבוצת יוזמה הבנתי מה זה כאשר מיקצוען מנהל לי את הטרייד. לכל מי שמחפש שירות איתותים כדי לבדוק אותם. בהצלחה לכל מי שמצטרף ונראה אותכם בחדר המסחר.

למעלה