סקירת מט"ח סחורות ומדדים של קולמקס

סקירת מט"ח סחורות ומדדים של קולמקס

EUR/USD הצמד התבסס מעל רמת 1.3420 שהוזכרה בסקירות האחרונות ורואים קונים נחושים שרוצים לשמור על מחירו של היורו מעל רמה זו , יש לעקוב אחרי הקו מגמה יורד בגרף 4 שע' שכן פריצה של הקו יכולה להצית מהלך עליות נאה ביורו לעבר 1.3830-1.4 . המשכיות לשורט רק בסגירה מתחת ל-1.3420. GBP/USD הצמד מצא תמיכה ב-1.56 , פריצת ההתנגדות 1.5650 יכולה להביא למהלך עליות עד לקו המגמה היורד בתור יעד ראשון ומשם בחינה מחדש , מצד שני שבירה של 1.56 תביא להמשכיות השורט על הצמד עד 1.53. USD/CHF הצמד נסחר מעל לקו מגמה עולה בגרף 4 שע' אך רואים את הבלימה שנוצרה באזור המחירים 0.92-0.93 , שבירת התמיכה האופקית 0.9150 תביא לשבירה של הקו מגמה העולה ולשורט על הצמד עם יעד ראשון 0.8950 ויעד שני 0.8650 , המשך לונג רק בסגירה מעל ההתנגדות 0.93 .

rafipips

New member
אנחנו כבר בודקים בחשבון דמו אבל ...

אנחנו יודעים מי אלו FXCM . אנחנו רוצים לדעת מי הספק נזילות של קולמקס ? והאם הדמו מקבל ציטוטים מאותו שרת שהאמיתי מקבל ? (כבר נתקלנו במצב שהרובוט נתן תוצאות שונות לגמרי בין הדמו לאמיתי ) תודה מראש

שרת דמו

שרת דמו מקבל ציטוטים דומים אך לא זהים מכיוון שאין שום פיקוח על שרת ציטוטי דמו רפי מקולמקס

ozeryosi

New member
בעיות בדמו

קשה מאד לנהל בדיקות בחשבון הדמו של קולמקס עקב בעיות של דחיות בכניסה וביציאה מטריידים מה שמונע ממני לבצע עסקאות סקאלפינג בדמו ונאלץ להתמש בדמו של ברוקר אחר וחבל.

אשמח לשמוע ביקורת

אשמח לקבל פידבקים,זה משהו שלא שמענו המון זמן לא בחשבונות אמת ולא בדמו,אם קורא מצב כזה נשמח לשמוע ולבדוק. אתה מוזמן לשלוח לי את הפרטים שלך בפרטי ואדאג לחזור אלייך אישית, רפי מקולמקס

ozeryosi

New member
דמו אפשר לקבל בכל מקום

בכל אתר של ברוקר מט"ח בארץ ובחו"ל אפשר להוריד את המטה טריידר ושם בתהליך ההתקנה ברירת המחדל היא הורדת חשבון דמו ואפשר לבחור איזה גודל חשבון וירטואלי רוצים אני ממליץ לפתוח חשבון וירטואלי בכמות זהה לחשבון האמיתי על מנת לדמה מצב אמיתי ככל האפשר

ozeryosi

New member
והמלצה לגבי הורדת דמו

להוריד את המטה טריידר מבלי לרשום את הפרטים שלכם כי אז לא תעבור שעה ויתחילו להציק לכם בטלפון ולנסות לשכנע אתכם לפתוח חשבון אמיתי... תורידו דמו תלמדו תתאמנו כמה זמן שצריך אני סחרתי כך חצי שנה ורק אז תעשו סקר שוק ותחליטו לאיזה ברוקר לפנות לפתיחת חשבון אמיתי.

למעלה