סקירת מט"ח סחורות ומדדים 27/12 קולמקס

סקירת מט"ח סחורות ומדדים 27/12 קולמקס

ניתוח טכני: SNP 500 המדד ממשיך בראלי סוף שנה כאשר כל יום סוגר מעל היום הקודם . כרגע מצפה למדד מכשול באזור המחירים שבין 1260-1270 נק' . אם וכאשר אזור ההתנגדות ייפרץ יש לצפות להמשך עליות לעבר 1290-1300 נק' והלאה . כל עוד המדד נסחר מעל 1230 נק' ההנחה הטכנית נשמרת לונג . היפוך יתקבל רק במידה והמדד שובר את 1230נק'. נפט הנפט שומר על רמות מחירים גבוהות סביב הרמה העגולה 100$ . פריצת ההתנגדות 103.4$ שמהווה התנגדות בגרף שבועי תביא להמשך לונג על הזהב השחור לעבר 110$-115$ תרחיש סביר בהחלט גם על רקע המצב הביטחוני באיראן שמאיימת לסגור את מיצרי ההורמוז ופותחת השבוע בתמרון ימי בן 10 ימים באזור . 30% מתפוקת הנפט העולמית עוברת דרך מיצרי ההורמוז ולכן שיבוש תנועת מיכליות הנפט יביא לזינוק במחירי הנפט. EUR/USD הצמד ממשיך לדשדש תוך כדי התכנסות מחירים של קווי מגמה. בשלב זה ההנחה הטכנית נייטרלית שכן הצמד בשבועיים האחרונים בלי כיוון מסחר ברור . שורט יתקבל בשבירה של 1.2960-1.2950 . מצד שני לונג יתקבל בסגירה מעל 1.3160 ו-1.3210 , במקרה כזה יש לצפות לתחילת גל עליות בצמד לעבר 1.3420 , 1.3550 ו-1.3650 . GBP/USD הצמד נסחר בתנועת מחיר צדדית כאשר הוא נתמך על 1.5420 ונבלם ב-1.5770 . יש להמתין לפריצה או לשבירה של אחת הרמות כדי לקבל איתות ברור להמשך. כמובן שניתן לסחור את הצמד לטווח הקצר בין שתי הרמות אך איתות לטווח הבינוני יתקבל ביציאה מתחום הדשדוש . יעד ללונג 1.60-1.62 ויעד לשורט 1.50 . AUD/USD הצמד מפגין עוצמה יחסית לשאר הצמדים עקב הקורלציה החיובית שלו עם המדדים , פריצת ההתנגדות 1.0220 תביא להמשך עליות לעבר 1.0350 ופריצה של הנ''ל תביא להמשך עליות לעבר 1.05-1.0650 . מצד שני שבירת התמיכה 1.0030 תביא להיפוך מגמה לשורט . EUR/JPY הצמד ממשיך לדשדש מעל אזור התמיכה 101-101.80 וכל עוד שכך אנו רואים בלימה של מגמת הירידות ואולי תחילת גל עליות שיתחיל ברגע שהצמד יפרוץ את ההתנגדות 102.50 כאשר היעדים ללונג הם -104.10, 105 ו-105.50. מצד שני המשך ירידות יתקבל רק בשבירת 101 . אתם מוזמנים לחדר המסחר הוירטואלי- החדר פתוח במהלך השבוע בימים שני עד חמישי משעה 09:00-18:00 וביום שישי מ-09:00-16:00 . בחדר נסקור את השווקים הפיננסיים, את שוק הפורקס והסחורות, נלמד שיטות מסחר וניתוח טכני ונסחרו בעסקאות בזמן אמת במסחר יומי וסווינג. הכניסה לחדר המסחר חופשי. נשמח לראותכם! * כל הנכתב הוא על דעתי בלבד ואינו מהווה משום ייעוץ לרכישה או למכירה של נייר ערך מכל סוג.

rafipips

New member
רפי תתייחס בבקשה לתלונה שמישהו כתב לי

רפאל, עם כל הכבוד, קולמקס אולי מראים לך ספרד כזה בדמו, אבל בלייב גם לוקחים עמלה גדולה וגם נותנים לך ביצוע גרוע במחיר הרבה פחות טוב. הם אפילו לא מכבדים פקודות עתידיות כשלא נוח להם. ראיתי אצלם בשתי הזדמנויות שונות את עמודת הטייק פרופיט נהיית צהובה - צבע שלא הכרתי קודם. משמעותו שהמחיר כבר הגיע ליעד, אבל הפקודה לא מצליחה להתבצע. בסוף, אחרי דקה שתיים, הייתי צריך לסגור ידנית במחיר פחות טוב. בין FXCM לבין קולמקס, אין בכלל שאלה - FXCM עדיפים בהרבה. אם אתה רוצה להשוות ספרדים, תשווה בינם לבין מי שהעמלות מגולמות אצלם בספרד.

Rafipips,

רפי, דבר ראשון, ניתן להעלות הודעות ישירות אלי, אין צורך להתחבא, אני פועל בגלוי ואין לי שום דבר להסתיר ולכם אני מצפה ממי שכן שואל שישאל בגלוי גם הוא ולא דרך המנהל של הפורום. לגבי הטענות- הספרדים של קולמקס הינם הספרדים של השוק והינם אטרקטיביים במיוחד. לגבי גובה העמלה הנגבית- זה תלוי בגודל החשבון ובנפח פעילות הלקוח. (הכל מופיע בגלוי באתר החברה) לגבי ביצועים או צבע שטען שגילה בפעם הראשונה בחייו- אשמח לראות או לשמוע על ביצוע שלא התבצע או לקוח שקרה לו מקרה ספציפי שלא היה ביצוע למרות שהיה בשוק משהו ודבר זה לא נבדק וקיבל תשובה מפורטת. וכבר ראית מה כתבו אנשים על המענה שאנחנו נותנים, בניגוד לחברות אחרות אנחנו מודים בטעויות שקורות גם אם לא באשמתנו ואף מפצים, אצלנו השירות והלקוח מעל לכל. מכיוון שהנני עובד בקולמקס לא הייתי כותב ומשווה לחברות אחרות, אני תמיד אשמח להפנות להמלצות מהלקוחות שעברו לסחור אצלי מחברות אחרות , כולל זו שציינת וטוענים שאין מה להשוות. דרך אגב, נקודה למחשבה: ברגע שהעמלה מחוץ לספרד זה יתרון מובהק לסוחר. אז מי שלא עושה כך אולי יש משהו מעבר למה שהוא מראה... בברכה, רפי

rafipips

New member
רפי תודה על ההתייחסות ....

קודם כל אף אחד לא מתחבא , התלונה נכתבה בקבוצה סגורה בפייס בוק , כאשר העליתי את ההפרש בעמלות בין קולמקס ל FXCM . ולכן לא יכולת לענות עליה . אני מעתיק את התשובה מכאן לאותו אחד ששאל . כל אחד שמפסיד בחברה מסויימת , יבדוק קודם מה לא בסדר בחברה . שאין רע בזה , אבל צריך להסתכל על הכל . ואכן העליתי שם את הייתרון בעמלה המחושבת בנפרד . ואת החיסרון בהסתרתה בתוך הספרד . המונעת מהסוחר לראות את מה שבאמת קורה בשוק . ובמיוחד למפעילי רובוטים . עמלת הברוקר המוסתרת , בוודאות יותר גבוהה ממה שצריך להיות , ובאה לממן את תוכניות השותפים למיניהם . אני אישית בודק את תוכנת הדמו שלכם כבר כחודש . כאשר מופעלות אצלי בשרת עוד של ארבעה ברוקרים . ברמת הדמו אני אוהב את מה שאני רואה בקולמקס . במסחר אמיתי ימים יגידו .

למעלה