סקירת מערכות באנגליה - שלוש שאלות

סקירת מערכות באנגליה - שלוש שאלות

שלום, יש לי שלוש שאלות לגבי בדיקות אולטרסאונד באנגליה ובארץ. 1. אני מתגורר בחו"ל ומעונין לעשות סקירת מערכות מפורטת כמו זו שעושים בישראל בשבוע 14-17 ובשבוע 19-24 באופן פרטי. האם הבדיקות קיימות באנגליה? למישהו יש מושג היכן אני מברר את זה וכמה זה אמור לעלות? 2. אשמח גם לקבל עצה לגבי הנחיצות של הבדיקות האלה. (האם הבדיקה הראשונה חשובה יותר מהשניה או ההיפך?). 3. האם זה יהיה נבון לוותר על שקיפות עורפית בשבוע 12 בהנחה שאשתי עוברת את הסקירה המקיפה בשבוע 16. (באנגליה שקיפות עורפית אינה בסל הבריאות). תודה שאול.

תוספת - המינוח האנגלי

אני רוצה לשאול כאן על הבדיקות המפורטות, אבל לא מכיר לא את המינוח האנגלי לסקירת מערכות מורחבת, ולא את הפרוטוקול שמתאר מה הבדיקה בודקת או איך. בקיצור, אני אשמח לקבל גם עזרה בזה - מה לשאול את הרופאה שלנו? אני מוסיף ציטוט מתוך מה שנעשה כאן בבדיקה השגרתית על ידי משרד הבריאות:
Ultrasound scanning In early pregnancy, as well as checking the size of the fetus and looking for more than one baby, ultrasound is used to diagnose early complications such as miscarriage. At 18-20 weeks of pregnancy, most women have a more detailed ultrasound scan. The ultrasonographer makes sure the right amount of fluid surrounds the baby, examines the baby's head, heart, spine, limbs and internal organs in detail and checks the position of the placenta (which joins the mother and fetus and allows exchange of nutrients and waste products between them). This scan can identify some physical abnormalities, such as cleft lip or skeletal abnormalities, and can confirm spina bifida if blood tests have shown the baby is at high risk. It cannot diagnose Down's syndrome.​
הרבה תודה, מראש.

סקירת מערכות

detailed ultrasound scan זו סקירה. המוקדמת זו EALY ואני לא מכיר מישהו באנגליה שמבצע בדיקה זו.(הם בכלל לא מבצעים בדר"כ בדיקות וגינליות). אולי לברר בFETAL FOUNDATION ויש שם גם רופאה בשם נורית סמואל זוסמר שיכולה לתת תשובות או אולי לבצע את הסקירה המוקדמת. סקירה מאוחרת חשובה.

למעלה