סקירת מערכות

דורית2

New member
סקירת מערכות

שלום לכולן אני חדשה כאן ושמחה לראות פורום כל-כך יפה ומלא מכל טוב ! רציתי לקבל המלצות על רופאים פרטיים טובים , בלא קשר למחיר עבור סקירת מערכות מורחבת. המליצו לי על ד"ר בורשטיין בחיפה. מישהוא שמע עליו ? אשמח לקבל תגובות דורית נ.ב : שבוע 5 בי !!!

דורית2

New member
לא - ממש לא משנה איפה

בשביל רופא מעולה ניסע לכל מקום . זה יותר מידי חשוב בשביל שמרחק גאוגרפי ישנה משהוא. אני בכלל מהדרום תודה דורית

נשמי

New member
ברוכה הבאה -יש רופא אחד

מדהים בעל סגולות ויכולות מדהימות ששמו פרופ´ יגל בביה"ח הדסה הר הצופים בירושלים אם את מעונינת אני אתן לך את הטלפון הוא אמנם קצת יקר אבל זה שווה אולי גם אני אעשה אצלו (1500 ש"ח למוקדמת ו700 למאוחרת...)

anat_i

New member
גם אני ממליצה מאד על פרופ´ יגל

עשיתי אצלו גם סקירה מאוחרת וגם בדיקת מי שפיר. הוא אכן יקר, אבל הוא מעולה. ודרך אגב - סקירה מאוחרת עולה 700 ש"ח רק אם עשית אצלו גם את המוקדמת. אחרת היא עולה גם 1,500 ש"ח...

noa2

New member
אם את מהדרום

ואם את בכללית את לא צריכה דווקא רופא פרטי וטיולים בארץ יש בסורוקה ביחידת ה U/S את דר´ רלי שהיא גם מאד טובה וגם מאד אנושית בהריון הנוכחי שהוא ככל הנראה בסיכון גבוה היא עושה לי את כל המעקב ואני מאד סומכת עליה בכל מקרה - בהצלחה והריון קל

הי דורית וכמובן ברוכה הבאה!

מהיכן את בדרום? אני מאילת והרופא שלי הוא מקסים מקסים ! אם את מעוניינת אשלח לך פרטים שלו. טל

נירית1

New member
דורית ברוכה הבאה - ואת ממש לא

צריכה ליסוע רחוק בשביל סקירת מערכות מורחבת, יש לך בב"ש את ד"ר גוהר שאני ממליצה עליו בחום . עשה אצלי את כל הסריקות בשני ההריונות. בהריון הנוכחי שלמתי לו 200 ש"ח עבור תאומים. עם את מתעקשת ליסוע יותר צפונה יש לך את פרופסור מייזנר בתל-השומר. בכל מקרה אני יכולה לתת לך את הטלפון של גוהר עם תרצי. שיהיה בהצלחה. וד"א בורשטיין הוא מצויין לפי מה ששמעתי.

פוגית

New member
ד"ר בורשטיין

הוא נחשב לגורו של האולטרה סאונד בארץ. אין ספק שהוא אחד המומחים הגדולים שיש כאן. הבנתי שצריך להזמין תור מלא זמן מראש, אז תזמיני כבר עכשיו.

למעלה