שלום לכולן אני חדשה כאן ושמחה לראות פורום כל-כך יפה ומלא מכל טוב ! רציתי לקבל המלצות על רופאים פרטיים טובים , בלא קשר למחיר עבור סקירת מערכות מורחבת. המליצו לי על ד"ר בורשטיין בחיפה. מישהוא שמע עליו ? אשמח לקבל תגובות דורית נ.ב : שבוע 5 בי !!!
מדהים בעל סגולות ויכולות מדהימות ששמו פרופ´ יגל בביה"ח הדסה הר הצופים בירושלים אם את מעונינת אני אתן לך את הטלפון הוא אמנם קצת יקר אבל זה שווה אולי גם אני אעשה אצלו (1500 ש"ח למוקדמת ו700 למאוחרת...)
עשיתי אצלו גם סקירה מאוחרת וגם בדיקת מי שפיר. הוא אכן יקר, אבל הוא מעולה. ודרך אגב - סקירה מאוחרת עולה 700 ש"ח רק אם עשית אצלו גם את המוקדמת. אחרת היא עולה גם 1,500 ש"ח...
ואם את בכללית את לא צריכה דווקא רופא פרטי וטיולים בארץ יש בסורוקה ביחידת ה U/S את דר´ רלי שהיא גם מאד טובה וגם מאד אנושית בהריון הנוכחי שהוא ככל הנראה בסיכון גבוה היא עושה לי את כל המעקב ואני מאד סומכת עליה בכל מקרה - בהצלחה והריון קל
צריכה ליסוע רחוק בשביל סקירת מערכות מורחבת, יש לך בב"ש את ד"ר גוהר שאני ממליצה עליו בחום . עשה אצלי את כל הסריקות בשני ההריונות. בהריון הנוכחי שלמתי לו 200 ש"ח עבור תאומים. עם את מתעקשת ליסוע יותר צפונה יש לך את פרופסור מייזנר בתל-השומר. בכל מקרה אני יכולה לתת לך את הטלפון של גוהר עם תרצי. שיהיה בהצלחה. וד"א בורשטיין הוא מצויין לפי מה ששמעתי.