סקירת מערכות

שיפ

New member
סקירת מערכות

מצטרפת מהפורום הקודם... אתמול היתה לנו סקירת מערכות ראשונה, וגילינו לשימחתנו שיש לנו בת. אנחנו כ"כ כ"כ מאושרים שאי אפשר לתאר. אבל.... יכול להיות שיש טועות? שבסוף יהיה בן? הרופא קבע שזו בת לפי זווית איבר המין. הוא אמר שבשלב זה יש לשני המינים איבר מין בולט (4 מ"מ) כאשר אצל בנים הוא ממשיך לצמוח ואצל בנות לא. הוא אמר שבשלב זה אפשר כבר לדעת אם זה מתפתח (בן ) או לא (בת) לפי הכיוון. נדמה לי שכלפי מעלה זה בן וכלפי מטה זה בת. מישהי מבינה ויכולה לעזור???? תודה

חן123

New member
קדם כל ../images/Emo49.gif על הצטרפותך

בקשר לסקירה, אז ככה, התאוריה אומרת שאם אומרים שזה בן אין סיכוי לטעות (כי אז כבר ראו את ה..) ואם אומרים שזאת בת אז אולי פשוט לא ראו... זאת התאוריה, לרוב הרופאים יודעים מה הם אומרים, אבל אני במקומך לא הייתי מטרידה את עצמי עם זה. יש הריון? הוא ניראה תקין תודה לאל? בסקירה הבאה תדעו בסבירות הרבה הרבה יותר גבוהה מה מין העובר. בהצלחה

ברב המקרים יודעים בסקירה אם זה

בן או בת. אבל גם היו מקרים שחשבו שזה בן והתגלה במי שפיר שזו בת ולהיפך. אז אם תעשי מי שפיר תדעי בוודאות ואם לא, סביר להניח שבסקירות הבאות יאששו או יפריכו את מה שהרופא אמר. מה בא לך? אני נורא רציתי בת, אבל עכשיו שיש לי בן אני נורא מאושרת, כך שגם בן וגם בת זה כייף ואושר גדול!!!!!

אז ככה...

נאמר לי שעד לשבוע 12-14, הבליטה הזו זהה אצל זכרים ונקבות. זאת אומרת שאי-אפשר לדעת אם הבליטה תתפתח ותצמח להיות פין - ואז זה תינוק זכר, או תשאר קטנה ואז זה דגדגן - היינו, תינוקת נקבה. לא חשוב מה יש - העיקר שיהיה/תהיה בריא/ה. שיהיה בשעה טובה.

שיפ

New member
בן או בת

אני נבדקתי בשבוע 16. כבר יודעים? אני יודעת שאני נשמעת סתם לחוצה, אבל זה מאד מאד חשוב לי.

sigaliot

New member
שיפי שיפון../images/Emo35.gif../images/Emo23.gif../images/Emo35.gif

היי מתוקה...אני מקווה שאני לא טועה וזו אותה שיפוני שהיתה איתי בפורום השכן באתר השכן... לקח לך קצת זמן להכנס לפה , לא כמוני , ישר התחראתי על הפורום הנהדר הזה ואפילו עוד לא עשיתי US ראשון....אבל לא יכולתי להתאפק... קיצר...שמחתי שעברת סקירה מוקדמת והכל תקין , בת זה דבר נהדר ואני גם מייחלת לבת אבל זה בכלל לא משנה , מה שיבוא יבוא רק שיהיה בריא ושלם! מקווה לראות אותך פה יותר...

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo57.gif../images/Emo95.gif

יש לי 2 דברים לומר לך: 1) ברוכה המצטרפת. 2) העיקר שהעובר יהיה בריא. בן, בת, מה זה משנה? העיקר הבריאות. נשמע נדוש, אבל הכי נכון שיכול להיות.

טילי2

New member
שיפ, ברוכה הבאה לקהל ההריוניות ../images/Emo141.gif

לי הסבירו שכל העוברים מתחילים כנקבות ואצל אלו שהופככים לזכרים המערכת גדלה החוצה ואצל אלו הנשארים נקבות האברים מתפתחים פנימה לאברים נשיים.

למעלה