סקירת נגן: iAudio M3L - מ-YNET

יאיר B

New member
סקירת נגן: iAudio M3L - מ-YNET

הסקירה לקוחה מהאתר HWzone.co.il. עדיף לקראת את הביקורת המלאה.

bitonano

New member
את הביקורת המלאה כבר קראתי...

את של Ynet אני לא בטוח אקרא, הם לא אמינים במיוחד.

spacera

New member
נראה מכשיר נהדר ../images/Emo118.gif

ולפי מה שקראתי יש לו כמה יתרונות מובהקים: 1. זמן סוללה כמעט כפול 2. ניהול Playlist נוח יותר 3. תמיכה מלאה בעברית מובטחת בטווח הבינוני-קרוב (אבל זה מה שגם iRiver הבטיחו כבר לפני שנה בקשר ל-HSeries
) החסרונות המובהקים (מבחינתי): 1. היעדר מסך במכשיר עצמו (חייבים להצמיד את השלט לשם כך) 2. אין אופציית OTG (אי אפשר לחבר אליו מצלמה דגיטלית) נכנסתי להתלבטות רצינית בינו לבינו ה-H320. מעניין לשמוע את דעתכם

weird dust

New member
הוא כבר די ישן

ומעניין שרק עכשיו הם ניזכרו לסקר עליו שם.

bitonano

New member
הסיקור מלפני כמעט שנה...

זה כל כך ישן הדבר הזה והסיקור טוב שהם נזכרו לפרסם את זה ב-YNET אחרי חצי שנה שהוא פורסם... בכל מקרה שום דבר לא נוח אצלו בגלל חוסר מסך ראשי שזה מאוד מאוד גרוע!

spacera

New member
המסך זה בהחלט חיסרון ענק..

אבל היתרונות שרשמתי משמעותיים כמעט באותה מידה (אם לא יותר). בכל אופן, לי יותר חשובה היכולת לנהל את הרשימות כמו שצריך (יכול להיות שגם ב-H320 זה נוח, למרות שלא השתכנעתי), לראות עברית נורמלית (בלי להתחנן ולחכות לנצח עד לעדכון) ולהטעין בתדירות נמוכה יותר.

weird dust

New member
לא בדקתי אותו האמת

אבל שלט זה יתרון ענק. לדעתי יש בו תמיכה רחבה יותר בקבצי סאוונד שלא נחוצים לחצי עולם והחצי השני לא יודע בכלל על ריומם. הנגן נחמד ואני לא מתלהב ממנו כמו שהרבה כן התלהבו.

spacera

New member
../images/Emo45.gif ומעניין גם..

אם אפשר להשתמש בנגן בלי השלט (וכמובן בלי המסך..), כלומר האם אופציית השליטה היא רק מהשלט או שאפשר גם בלעדיו (חיסכון במקום).

weird dust

New member
זה יהיה בעייתי

מה שהיה טוב ב100 של אייריבר זה השלט בנוסף למסך שכאן קצת לא הגיע. בכל מקרה השלט מצויין אבל הוא לא יכול לבוא במקום המסך. זה אותו פאק של אייפוד שאפל.

spacera

New member
מעצבן שלא מכניסים שלט מובנה ל-h300

לבאנדל של אייריבר כמו שהיה עם ה-h100 (ככה היה, נכון?)

spacera

New member
ועוד משהו ../images/Emo163.gif

בקשר ל-iRiver h10 20G - נראה לך שיתמוך בעברית כשיגיע לארץ? וכמה זמן עד שיגיע, אם יש לך מושג...

למעלה