סקירת פעילות בחוגים והרקדות

סקירת פעילות בחוגים והרקדות

רעיון מצוין. אף פרסום ואף פלייר - לא יכול להיות יותר טוב מהרשמים החיים , שאנו מקבלים כאן בפורום. אני רוצה להודות , ליום טוב , אשר עושה זאת בקביעות. כן ירבו ביקוריו. כדי להשאר נעלם - לא אספר בכמה הרקדות השתתפתי - בעקבות חוות דעת אלה . נסעתי למרחקים גדולים. מענין - שהכותבים לא משוחדים, ומתארים בצורה נכונה, את חויותיהם. אני ממש מזדהה אתם. לדינדונית - גם אני עזבתי מוקדם את ההרקדה של מאיר אמסלם. פשוט היה חם ולא נעים. תודה על תאורך וכתיבתך. אני מחכה בכיליון עינייים לקרוא את רשמיה של אביגל, הצעירה שלנו. מהביקור הנחמד של יום טוב בחוג שלה. היא הבטיחה לנו את זה . יכול להיות שנצטרך לחכות עד יום שישי - מועד כניסתה למחשב ולפורום. לי - יש סבלנות. אבל לכם ? !! עוד לא ביקרתי בחוג של אבי פרץ. אני מכיר אותו אישית, משנים קודמות, בכתיבתי - הבעתי מחשבות , בענין - עיקשות ודבקות של המרקיד- היוצר בריקודיו , בלי התחשבות ברצון החברים . נדמה לי שעוז חברנו , הביע פעם דעתו כאן בפורום : שהמרקיד הוא נותן שרות , ועליו לבדוק את הדופק, ולהתאים עצמו - לרצון הקהל (בגבולות מסוימים). אבל אין חכם כבעל הניסיון. אני צריך לחוש את זה בעצמי. יכול להיות שכל מה שנאמר - לא כצעקתה. כן ירבו , המבקרים והדיווחים.

avigal23

New member
חבר יקר שלום!

נכנסתי היום מתוך שעמום,היה לי סיבה טובה כשאמרתי לאימי שזה שבוע לפני סוף הלימודים {סוף סוף,אמן! כמה שאני מאושרת!} ובלימודים אני אכנס בשישי - שבת... אז חבר של...כתבתי כבר את הרשמים שלי כתגובה לרשמים שיום טוב כתב...קריאה מהנה...

תודה, אני חושבת שזו אחת ממטרות

הפורום הזה. תיאורים של הרקדות שמצאו או לא מצאו חן בעיני הכותבים. במאגרי המידע של רוקדים ומרקיד ניתן למצוא אינפורמציה, אבל רק פה ניתן לשמוע מה הרוקדים עצמם חושבים על ההרקדה. למרות שהטעמים פה שונים, בכל זאת זה נותן איזה מושג ראשוני על החוג עצמו. ולגבי ההרקדה של מאיר אמסלם, ההרקדות שלו מצויינות לדעתי אבל, כנראה שאין באיזור מקום ברמה של בית הלוחם.

למעלה