סקירת קליפים

tali_le

New member
סקירת קליפים

אז מי מתנדב/ת לכתוב לנו סקירה על קליפ אחד או יותר מהקליפים של רונה? אין הרבה אז כל הקודמ/ת זוכה!! יאאלה לעבודה טלי

tipeshet

New member
לא הבנתי כל כך

מה לעשות פה...
חוצמזה יש לי איזה שרשור משעשע אחר לפתוח, שנותן לרונה קיננים פיפל לכתוב
אז אני אחכה קצת שהשרשורים האלו יתמלאו

0mroosh

New member
אולי אשר להסתכל על זה בתור ביקורת

לקליפים. אתן את חוות דעתי לגבי "מי מפחד מזריחה". בפעם הראשונה שראיתי, ההי לי מוזר בבטן, הזוי אפשר לומר.. פתאום המילים, הלחן, הכל, התקבל אצלי בפרספקטיבה שונה. אני לא בטוח שאני יכול להצביע על מה שגרם לי בחלק החזותי, הקליפ עצמו, לפרש את השיר שונה ממה שחשבתי לפני. הקליפ, המאוד סוריאליסטי חייב לציין, מאוד נגע בי ועשה לי צמרמורת לפעמים. כל כך הרבה ניגודים בחלק של הצבע בקליפ, חלק מהזמן הלבן הוא השולט בעין, וזה נותן הרגשה מאוד קרה/נקייה-מנוכרת, ואז יש מעבר מהיר לאדום, צבע מאוד חי, אבל עדיין מעיד על סוג של מלנכוליות, מהחלק האדום, רונה כבר הופכת להיות יותר אקטיבית ופחות רדומה מבתחילת הקליפ, אך עדיין מעבירה בי את אותו רגש תמיד. בהתחלה צרם לי העניין שהיא שוכבת למעלה ותופסת חלק ממש קטן מהמרחב, לדעתי זה מעיד על הבדידות שהיא חשה (הדמות בשיר כמובן), קטנה בתוך המרחב העצום. גם המחשבות שלה, כשהוזכרו הופיעו כמטושטשות, יצרו תחושה של בלבול עצום. אין לי עוד מה להוסיף, חוץ משהקליפ מדהים בצורה יוצאת מן הכלל!! בהחלט הקליפ הכי טוב שהיא הוציאה עד עכשיו (למרות שהיא לא הוציאה הרבה). לילה טוב, עומר. :)

tali_le

New member
../images/Emo45.gif תודה

עוד מתנדבים לביקורות על הקליפים?

0mroosh

New member
בנוסף יש את "לחיות נכון"

שחוץ ממגניבות, אין בו כלום (לא שזה לא מספיק). רונה מופיעה הרבה והיא מגניבה, קליפ פשוט, לינארי ומשובב נפש. :)

למעלה