סקירת שירים.

שטיצה

New member
סקירת שירים.

והפעם - משקאות חריפים
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? האם יש קטעים מיותרים בשיר? כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?

No¥a

New member
אני../images/Emo79.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) - בינוני
המשפט המועדף בשיר: "לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא"
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! בסיגנון של ראפ
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לאיודעת
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? נראה לי שכן..
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים P:
האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא חושבת..
כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? משקאות חריפים [?]

Hezi The One

New member
משקאות חריפים../images/Emo47.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)-גבוה מאוד! המשפט המועדף בשיר:לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:רוני...אחרי שראיתי את הביצועים הרוקיסטים שלה בחגיגית
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:תום פטרובר!!!!! שם השיר מתאים לתוכן שלו?לא!!!! כל התוכן לא מתאים לכלום!! השיר פשוט לא קשור...אני לא מבין יובל רוצה שבחורה תקשיב לו...והדבר החכם שהוא אומר זה "הלילות מלאים משקאות חריפים!" זה כמו שהוא יגיד לה "תזהרי לא להשתכר" וזה מה שעושה א ותו לשיר ענק:) היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?:אממ...שיר שלא קשור לכלום:) האם השיר מתאים לאופי הדיסק?:אממ כן...הדיסק די מקפיץ כמו השיר האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?מתאים! האם יש קטעים מיותרים בשיר?:בפירוש לא! שיר מצויין כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?:פאק השיר לא קשור לכלום מה יובל מנסה להגיד פה?! אבל שיר ענק ללא ספק

בצה17

New member
Me ../images/Emo9.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? 10 (כמו כל השירים
) - המשפט המועדף בשיר: "הראש שלי מרגיש, כמו שק תפוחי אדמה"(יאמי - תפוחי אדמה המאכל הכי אהוב עליי) - זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!- סאבלימינל והצל
- זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: יוני בלוך
- שם השיר מתאים לתוכן שלו? - מאוד!!!! - שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? - אין שם יותר מתאים! זה השם הכי מתאים. אולי, "כבשים שיכורות" - האם השיר מתאים לאופי הדיסק? - מאוד! הוא שייגעצי ביותר
- האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? - השיר מושלם איך שהוא! אין לי תלונות
- האם יש קטעים מיותרים בשיר? - כנ"ל. - כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?- כמה דברים: * תיאור של הראש של יובל בתור תפוחי אדמה- טעים!!! * אני בשמלה אדומה
* כמה השיר הזה מזכיר לי ת'חיים שלי.. * שבא לי וודקה עם רדבול או וודקה עם קולה. * ת"א...

dsol

New member
אני ?

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? בינוני המשפט המועדף בשיר: "עכשיו את תקשיבי שאני מדבר עכשיו את תקשיבי, אני לא יכול יותר זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! כל זמר מיזרחי זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:מופע הארנבות של דוקטור קספר שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא, שישאר ככה האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אמממ, בערך...כי יש ויש זה לא דיסק עם אופי אחד יש לו פיצול אישיות האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? לברוח

t o p l e s s

New member
עונה! ../images/Emo26.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני): גבוה! המשפט המועדף בשיר: עכשיו את תקשיבי
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! כול דבר מזרחי...אולי גם היפ הופ זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:חשבתי שאף אחד,אבל מישהו כתב מופע הארנבות של דר. קספר...זה יכול להיות נחמד... שם השיר מתאים לתוכן שלו?מאוד! כול השיר נישמע כמו משהו ששיכור יגיד...
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא! האם השיר מתאים לאופי הדיסק?אממ...כן?
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? אורך מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?אולי החריפים בסוף קצת יותר מדי ארוך, אבל האופטלגין נחמד. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? דברים שקרו עם אנשים שיכורים

../images/Emo72.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? גבוה עד מאוד המשפט המועדף בשיר: לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! כולם! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אפחד שם השיר מתאים לתוכן שלו? משקאות חריפים היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא אין האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כה האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים! האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? הרבה

../images/Emo187.gif אני כי בא לי ../images/Emo9.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)
גבוה המשפט המועדף בשיר:
"ולנסות ולנהל איתך שיחה זה כמו לקפוץ אל תוך בריכה ריקה..." זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
רוני סופרסטאר זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
שא"צ שם השיר מתאים לתוכן שלו?
כן. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?
שק תפוחי אדמה
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?
מן הסתם?! האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?
אורך מתאים
האם יש קטעים מיותרים בשיר?
לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?
לבד, לבד אני רוצה לבד...

שטיצה

New member
.

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? בינוני. המשפט המועדף בשיר: 'חוזר למיטה, חולם על חיים אחרים.' זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! מאיה בוסקילה. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לא יכולה לחשוב על אמן מסויים. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא. האם השיר מתאים לאופי הדיסק?
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים. האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? לא משהו ספציפי.

orkerist

New member
אני=)

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)-בינוני המשפט המועדף בשיר:"לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!מאיה בוסקילה
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:יהלי סובול שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן.. בערך היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש: ..?

moshit1

New member
אני

והפעם - משקאות חריפים מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? גבוה המשפט המועדף בשיר: ממש קשה. יש יותר מדי. אבל.. אוהבת את ''לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה. לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא'' זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! שרית חדד זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אינפקציה. נראה לי שם השיר מתאים לתוכן שלו? בערך היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא שופטת שיר לפי שם כך שאין לי בעיה האם השיר מתאים לאופי הדיסק? יאפ האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? אורך מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא נראה לי כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? הופעה אחת שהייתי שם. זו הייתה הפעם הראשונה ששמעתי את השיר וגם צילמו שם את הקליפ לשיר.

אני../images/Emo70.gif../images/Emo121.gif

והפעם - משקאות חריפים מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) בינוני המשפט המועדף בשיר: 'הראש שי מרגיש כמו שק תפוחי אדמה'
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! רוני הכוסית
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: איפה ג'וש
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן כן! היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? בודאי האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? אורך מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? צורך לקפוץ ולפצוח בשירה

סקאייפי

New member
טוב אז...

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבווהה המשפט המועדף בשיר: "אתמול בלילה בשמלה האדומה.. צריך להעמיד אותך לדין על פשעיי מלחמה." זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אייל גולן.. חח סתאם.. מה אני יודעתת.. זה של שייגעצ וטוב שכך.. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: כמו שאמרתי למעלה.. זה של שייגעצ וטוב שכך... שם השיר מתאים לתוכן שלו?קיינד אוף.. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא יודעת.. האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כן.. נראה לי... האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מצויין.. פנטסטי.. חח... סתם אורך מתאים.. האם יש קטעים מיותרים בשיר? כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?צ'יפס.. (תפוחיי אדמה!!!)

למעלה