סקירת תוכנת TAKEphONE הנהדרת!

AYELET1

New member
פתחו פאלמים ורשמו - מפגש פורום ב-23.8.07

למפגש הפורום יגיע יואב, שיביא מד קרינה מקצועי וימדוד את הקרינה הנפלטת ממכשירכם הסלולריים (שזה פוקט משולב, פאלם משולב וכל מכשיר סלולרי אחר) כשהטלפון אינו בפעולה, כשאתם מחייגים וכשאתם מדברים. אנו נכין בסופו של המפגש טבלת סיכום של המדידות. וחוץ מזה, פטפוט , השוואות ובליסה כרגיל

יוסי 101

New member
יש לי את גירסה 6 על ה650 כדאי לשדרג?

האם כדאי לשדרג ל 7? ואיך רק משדרגים? לא מצאתי הוראות באתר המפתח ולא עלויות שדרוג...

TAKEphONE

New member
אין עלויות שידרוג.

פשוט הורד את גירסת הנסיון והתקן על הגרסה הקיימת.

יוסי 101

New member
התקנתי ועכשיו כמה שאלות..

ראשית, יופי של תוכנה עושה בה שימוש כמה שנים ומאוד מאוד מרוצה... לגבי הגירסה החדשה: 1.האם אפשרי שהכפתורים של החיפוש וחיוג מהיר וכו' לא יהיו למטה אלא בצדדים ?והאם אפשר להגדיל אותם? בגירסה הקודמת הם היו מאוד גדולים כך שניתן היה ללחוץ עליהם באצבע ועכישו הם מאוד קטנים משום מה... 2.בטאב של חיוג בגירסה הקודמת אם לחצת על או קי היו נפתחות כמה אפשרויות כמו שמירה וכו'. ועכשיו זה רק מחייג ... 3ברשימת הקבוצות לחיוג מפויעה רשימת FILTERED מה זה? והאם אפשר להזיז את הרשימה ימינה? אודה על מענה...

TAKEphONE

New member
תודה. תשובותי...

1. מצטער, אבל השינוי בעיצוב אינו מאפשר זאת. המעבר בין המסכים מתבצע בקלות ע"י לחיצה ימינה/שמאלה במקשי החיצים (5way navigator) 2. הממשק שונה - ניתן לבצע את רוב הפעולות בצורה אחרת (או מהתפריט). 3. אם תבחר בזה - ניתן להגדיר איזה קטגוריות ישתתפו בחיפוש (יותר מאחת). תודה.

moty0007

New member
שאלה

תוכנה נהדרת. גם לי יש 650 ולדעתי זו תוכנה MUST. שאלה: בגרסה 6.5 יכולתי להחליף את מצב הרשימה ב FIND שתהיה מימין לשמאל. כיום יש לי גרסה 7 ואינני מצליח לבצע שינוי. התוכנה מוצאת את האינפורמציה אך מציגה אותה מימין לשמאל. תודה

למעלה