סקי או סנובורד?

מממרב

New member
במה להתחיל ???

השנה אני יוצאת לסקי פעם ראשונה. חצי מהאנשים בקבוצה אומרים שכדאי להתחיל בסקי, והחצי השני אומרים שלמתחילה עדיף סנובורד. מה אתם ממליצים?

שםאחר

New member
אני אישית התחלתי עם סקי

אבל הייתי מת להתחיל עם סנובורד.....! (כי במקום לעשות סנובורד עשיתי סקי ועכשיו אני אוכל את הלב)

liran87s

New member
הוא לא רוצה לבזבז זמן ../images/Emo3.gif

של חופשה שלמה עלסנובורד כשהוא כבר יודע סקי, לך הייתי ממליץ ללכת על סנוב´ !

Crazy_Bitch

New member
זה לא משנה מה את מתחילה..

כי לפי דעתי לפחות, אין הרבה קשר בינהם. מה שכן- אחרי שעושים סנובורד- מעטים אלו שחוזרים לסקי. אני עשיתי סקי פעם אחת לפני כמה שנים והספיק לי. מאז- רק סנובורד.. בכל מקרה: סנובורד סנובורד ושוב סנובורד!

Loppy

New member
אז ככה...

אני נסיתי רק סקי ומאד נהינתי אבל אני לא יכול להמליץ מה יותר טוב כי נסיתי רק תחום אחד. מה שכן, כבר היו על זה הרכה דיונים בפורום אז......קודם כל, בשרשור הזה דנו בצורה די עקיפה בנושא, כיוון וגלשנו קצת לנושאים אחרים אבל עדיין אפשר לקבל כמה טיפים. חוץ מזה, הסקר השני בפורום עסק גם הוא בנושא הזה, ולפיו אפשר לדעת פחות או יותר את דעת חברי הפורום (אלה שהצביעו אז לפחות...). התוצאות: 47.62% - 10 אנשים - הצביעו לסקי. 42.86%- 9 אנשים - הצביעו לסנובורד. 9.52%- 2 אנשים - הצביעו שזה לא משנה. פחות או יותר זהו, אבל אני כמעט בטוח שאם תדפדפו בדפי הפורום הקודמים תמצאו עוד כמה דיונים על אותו הנושא.

Lsivan

New member
כנראה...ואני בן...

השרשור הזה היה די מזמן..שכחתי מהיותו כבר :)

Lsivan

New member
סקי או סנובורד?

שלום! אני גולש כבר כמה שנים סקי כשבהם הייתי בחרמון איזה 6-7 פעמים וחו"ל פעם אחת, השנה כנראה לא יצא לי לטוס לחו"ל ואני אסתפק בחרמון, מלהיב אותי כל העניין של הסנובורד אך לא ניסיתי את זה עדיין ואני רוצה בנסיעה הקרובה לחרמון לנסות בפעם הראשונה. רציתי לדעת מה אתם חושבים, האם שווה לי לנסות לעבור לסנובורד כשאני בא לחרמון רק בשביל יום אחד (שבו לא אקח שיעור אצל מדריך)או שעדיף להישאר בסקי, ולא "לבזבז" את היום. רק שתבינו שאני ממממממממש רוצה לנסות סנובורד וכבר קצת נמאס לי מסקי רגיל.

FiReBall

New member
אני בדיוק באותו מצב

מה המזג אוויר בחרמון ביום רביעי יהיה גשם?

oferbar

New member
זה לא משנה

כל עוד שתי הרגליים מחוברות למשטח החלקה יחיד ולא צריך להחזיק את המקלות הטפשיים האלו בידיים...

למעלה