סקי בחולון?

nisimiko

New member
סקי בחולון?

שמעתי לאחרונה שנפתח אתר מדומה של סקי בחולון מישהוא יודע פרטים על האתר הזה? ודרך אגב חזרתי אתמול מסקי באנדורה היה חבל"ז מומלץ לכל אוהבי הסקי והסנובורד

dfl

New member
הסקימולטור

בהתאם להנחיות מערכת הפורומים, אקדים ואציין שלמיטב ידיעתי לא נפלו טילים באיזור הסקימולטור בחולון וגם הסניף בצומת חפר לא מעורב באופן ישיר בלחימה. את צעדי הראשונים בסקי עשיתי על המסלול של הסקימולטור בעמק חפר. זה מאוד יקר - משהו כמו 150 שקל לשעה שמתוכה נמצאים על המסלול רק שלושים דקות, בשלוש יחידות של 10. לי הפתיחה הזו היתה מצוינת בגלל שאני לומד מיומנויות כאלה לאט מאוד. אחרי שישה שיעורים בסקימולטור היגעתי לאתר סקי הראשון בחיי ונכנסתי לקבוצת מתחילים. בזכות הסקימולטור הצלחתי לעמוד בקצב, בעוד שחברתי, שמוכשרת ממני בהרבה, קיבלה תרגילים פרטיים מהמורה כדי לא להשתעמם. בסקימולטור חוזרים ומספרים שצריך לבוא אליהם כל שנה לפני העונה כדי "לחמם את השרירים" וכדי "להכין את הגוף". לדעתי זה קצת מופרך... זה מזכיר איך עושים סקי, אבל שעתיים זהירות על מסלול ירוק ביום הראשון של החופשה משיגות את אותו הדבר בהרבה פחות כסף. לדעתי כדאי ללכת לשם רק אם רוצים לשפר טכניקה במהירות ולהגיע לעונה הבאה ברמה גבוהה יותר מזו שאיתה יצאתם מהנוכחית. כמובן - אם אין לכם בעיה כספית, זה נחמד לקפוץ לשם ולבלות קצת על המגלשיים. אין נוף ואין אוירה אבל זה בכל זאת מרגיש כמו סוג של גלישה במורד.

yschwarz

New member
הוצאת לי את האויר מהפה....

אין שום הצדקה למחיר הנ"ל בעבור חצי שעת גלישה... תחליף נהדר ,כך גיליתי, הוא גלישה על רולרבליידס. ליד דימול סנטר ברמת גן ישנו מגרש חנייה משופע, שבימי שישי שבת ניתן לגלוש עליו חינם אגב שיפור רמת הגלישה באופן מרשים !! רק לשים בקבוקי מים מינרלים ישנים מלאים למחצה (בקבוקים משומשים כמובן) כמסלול גלישה עקלתוני והופה אנחנו מוכנים לעונת גלישה מופלאה... אגב,יש נוף די חינני ואויר נעים בתקופת הסתיו....

yaircarel

New member
ברמת יש גם את הפארק

יש שם מסלולים ממש חמודים עם עליות ירידות סיבובים ועוד.

למעלה