סקי בחנוכה

zivraf

New member
סקי בחנוכה

שלום לכולם, השנה חנוכה יוצא בסוף דצמבר ואני מעונין לצאת אל הלבו הלבו כבר בתחילת העונה. אשמח לקבל המלצות על אתרים מקדימי כסות (שמתכסים מהר) כך שלא אגיע ואצטרך לעשות סקי אבנים ... אני יוצא עם אשתי,אז אצטרך אתר שמתאים גם למתחילים וגם למתקדמים.... בברכת עונה מוצלחת זיו

skier

New member
זיו לא!

עזוב אותך לקחת סיכון של לשחק אם אבנים כל החופשה חבל את הדיכאון ואת ההשקעה. תחכה קצת ותיצא לאיזה אתר שבא לך ותעשה שם חיים, אל תעשה את זה בחנוכה כי זה גם לא מישתלם מבחינת מחירים בישראל דואגים להעלות אותם בחנוכה בקיצור לא כדאי עזוב יותר כדי בתקופה אחרת! ואם בחנוכה אז לא דרך סוכן ישראלי !!

clairvoyance

New member
נדמה לי שהמחירים האסטרונומים

בחנוכה הם לא בגלל חנוכה אלא בגל שמה 25 לדצמבר זה חג המולד שלהם.. בכל אופן, יש מקומות שמתחילים להתכסות כבר מעכשיו בשלג..(נדמה לי ש TIGNES למשל)

dfl

New member
בהחלט יש לאן ללכת

בדרך כלל תמצא שלג טוב במקומות הגבוהים ממש, בוודאי במקומות שבהם יש קרחונים. אם אתה לא בקטע של בילויים אלא יותר בענין של שלג נטו, אני ממליץ בחום על אתר שוויצרי שנקרא saas fee אפשר לגלוש שם כבר בנובמבר ובדצמבר בדרך כלל רוב המסלולים לבנים. מקום יפהפה ובעקבות היורו, לא יקר ביחס לצרפת. אחד מהאתרים שעדיין לא ממוסחרים בפראות. בכל מקרה, אתה יכול לעקוב אחרי אתרי skiinfo.fr, skiinfo.ch, skiinfo.it ולתפוס את השלג הכי טוב באזור בשבוע שבו אתה רוצה לנסוע. יש מספיק אתרים שאפשר להגיע אליהם אחרי נחיתה בז'נבה כך שאתה יכול אפילו להזמין כרטיסים מראש, אם הענין הזה מדאיג אותך.

alonaski

New member
הי הי הי!!! לא צריך להסחף! ../images/Emo13.gif

סוף דצמבר זה שלהי העונה!!! רחוק מאוד מ"תחילת" העונה!
אם מדובר בחורף סטאנדרטי - לא צריכה להיות בעיה בשום אתר - מבחינת תנאי השלג ומעבר לזה... - כל השאר הוא הימור!
לםני שנתיים - בשיא העונה בינואר - כל אתרי הסקי באירופה ואפילו הגדולים והגבוהים ביניהם - היו קרחים משלג חוץ מהאתרים באוסטריה שהיו עמוסי שלג עמוק ומשובח!!! = עיניין של מזל...
לגבי בחירת האתר - כל אתר סקי גדול מתאים לכל הרמות! השאלה - אם אתה סגור על מדינה מסויימת או לא? אם אתה רוצה להבטיח את עצמך ב 100% אז עדיף לך אתר הנשען על קרחון והסקי שם מתקיים כל השנה גם בחודשי הקיץ! לדוגמא - באוסטריה:סולדן, קפרון, הינטרטאקס, נויישטיף וכד'... באיטליה: מארמולדה בצרפת: טין ודוז-אלפ וכד'...

lior297

New member
אלונה....

בליינית וחיית לילה שכמוך. רק בשעות הקטנות האלו רואים אותך. אגב, אם תצאי החוצה, תוכלי להרגיש קצת אויר קר שנותן חשק לשלגגג...

yaircarel

New member
אתמול ראיתי אתר ממש חמוד

מדובר על אתר שמתעד כל מיני רכלים הסטוריים באתרי סקי. זאת הזדמנות מצויינת לראות איך נראו פעם אתרי סקי. ממולץ לראות בלילה כשקריר יותר ואפשר לדמיין (עם הרבה מאמץ) כי אתה נמצא באתר סקי.

yaircarel

New member
חחחח.... נהיתי חלוד בעקבות הקיץ.

כמובן שהתכוונתי לאנטר (תודה אלונה על מטבע הלשון).

AdriAnV

New member
אם כבר מדברים על אוירה של שלג

הייתי בעין זיוון ביום ראשון (סתם הלכנו לראות איך בוצרים ענבים) והיה שם קררר בבוקר כמו בחרמון ביום נעים - כבר עשה לי המון חשק, אז כשהגעתי הבייתה ניערתי קצת מהאבק שדבק בסנובורדי החביב ואני כבר מוכן לעונה הבאה עלינו לטובה....

למעלה