סקי בקנדה - עבודה

yohan6

New member
סקי בקנדה - עבודה

הופניתי לכאן ע"י "מהמושב לטורונטו" , ואני מביו שכאן הבמה יותר מתאימה לשאלתי - ברצוני לעבוד בחורף 07-08 כמדריך סקי באחד האתרים הגדולים בקנדה. משיטוט באינטרנט, הבנתי שלכאורה אין שום בעיה רק צריך לבוא עם ניירות SIN וויזה וכדומה.(שאין לי) בחלק מהמקומות, רשום שניתן לבצע זאת בקלות וללא בעיות דרך שגרירות קנדה המקומית שלך, אבל מנסיון עם ארה"ב, זה לא נראה לי אמין... והאתרים הבאמת רציניים אף עושים קמפיינים בארצות אחרות(אך לא ישראל). בקיצור, אני אמנם בקיא בפרוצדורה בארה"ב , אך על קנדה אין לי מושג. אנא עזרו לי. (אני מדריך סקי, דובר אנגלית שוטף ועם ניסיון הדרכה בארה"ב) (אה, והצרפתית שלי לא מפותחת מעבר ל- בונז'ור וקראסון...)

זה אמיתי לגמרי

אם אתר סקי רציני, מפרסם מודעת דרושים בחו"ל למדריכי סקי לעבודה זמנית , אתה צריך ליצור אתם קשר ולהגיע לסיכום, הם בהליך קצר ופשוט יספקו לך מכתב הצעת תעסוקה, ומכתב אישור הקרוי LMO של משרד העבודה הקנדי. אתה ניגש עם שני הטפסים האלה לכל קונסוליה קנדית שיש בה מחלקת הגירה, ומגיש את שני המסמכים האלה, טופס בקשת רישיון עבודה זמני ותעודה מקצועית המעידה על היותך מדריך סקי מקצועי. עליך לשלם לשגרירות אגרה של 150 דולר קנדי (615 ש"ח) , תוך שבוע תקבל מכתב המאשר כי אתה זכאי לאישור עבודה. בנחיתתך בקנדה ללא תשלום נוסף אתה מקבל ויזת עבודה. תהליך פשוט מהיר ולא כואב. אם מבקשים ממך עבור הצעת העבדה תשלום סימן שכניראה לא מדובר בהצעת עבודה אמיתית אלא בהונאה....

predoc

New member
תתחיל פה

צרפתי לינק לכמעט כל אתרי הסקי בקנדה אתה בוחר פרובינציה ומקבל רשימה של אתרים עם סטיסטיקה של שטח מסלולולים גבהים וכו אתה לוחץ על כל אתר ומקבל מידע על האתר הספציפי אם תלחץ על הלינק בפנים תגיע לאתר האינטרנט של אתר הסקי תוכל לראות אם הם מפרסמים דרושים לשנה הבאה או לשלוח להם מייל עם קורות חיים שלך בכל האתרים כמעט יש חלק של "עובדים" בהצלחה

למעלה