סקי ספארי

סקי ספארי

בשנים האחרונות יש חברה שמציעה דיל של סקי ספארי באיטליה בחופשה הקודמת החלטנו שבחורף 2003-2004 אנחנו הולכים על זה.... אז כמה שאלות: מישהו זוכר איזה ספק זה? (אולי נתור?) מישהו הלך על זה ויכול לספר אם זה באמת שווה משהו? תודה מראש

lior297

New member
אפשר גם נראה לי

דרך האתר www.olamot.co.il איך זה? נשמע מגניב חוץ מהטרטורים באוטובוסים כל הזמן, והטרחה בלקנות סקיפס חדש וחוצמזה ביום אחד אי אפשר למצות הרבה מהאתר סקי שהיית בו, אני לא יודעת אם מחליפים גם מלון - אם כן בכלל כאב ראש. שמע - תמיד אפשר לעלות על האוטו אם רוצים לגוון, ולהיות כפוף לקבוצה זה לא מתאים לכל אחד... תעשה ת'שיקולים שלך.

סקי ספארי - סוף הדרך!

הייתי בדיל הזה לפני 5 שנים, העיירה: מואנה. זוהי חווית הסקי האולטימטיבית. כל בוקר מסיעים אתכם מפתח המלון לאזור אחר בקומפלקס הענק שנקרא "סופר סקי דולומיטים" שכולל כ-1100 ק"מ מסלולים בסקיפס אחד. את הקבוצה שלך מוביל/ה מורה דרך וחורש אתכם את המסלולים: אין צורך לנווט עם מפה ואין שיעורי סקי. על מנת להצטרף לדיל מומלץ להיות ברמה בינונית ומעלה (לפחות אחרי שלושה שבועות מודרכים). לגולשים ברמות הגבוהות יש דיל דומה בשם: סופר סקי ספארי. החברות שמשווקות את הדילים הללו הן: אופיר טורס וגרייבר. מומלץ בחום!

alonaski

New member
לא שמעתי עוד מאף אחד שלא נהנה

עד הגג מסקי ספארי!!!! אנשים חוזרים מלאי חוויות וסיפוק מזה!!! שיהיה לך בהצלחה אם תלך על זה!!! תשתדל לצלם מה שיותר בספארי: פילים, ג'יראפות, אריות, היפופוטמים, קרנפים, זברות... - כל מה שתפגוש בדרך!
ותראה לנו בפורום אח"כ...

amircarel

New member
אלונה!!!! הרבה זמן שלא ראינו אותך

היי מה קורה? חורשים את כבישי ארצנו? תחרויות ומסעות?

alonaski

New member
וואללה!!! עלית עלי!! ../images/Emo3.gif ../images/Emo5.gif

תקעו לנו תחרות בסוף החודש בקצה המדינה....
בחניתה!!! שעתיים וחצי נסיעה מהמרכז!!!
הלוך חזור - 5 שעות!!! סיוט!!! גוועאלט!!! אני חורשת-חורשת (!!!!) את כבישי ארצנו לאחרונה...
ומה איתך?

alonaski

New member
לבקר??? את מי??? איפה???

אתה גר בחניתה?... אם כן, או אם אתה באזור... אז בוא לעודד אותי בתחרות בסוף החודש!!
יום שישי 29/8!!!

skier

New member
אותי../images/Emo7.gif אני גר בדרך...

בקריות(קרית ביאליק) תעצרי לישתות קפה....

alonaski

New member
אההה.... ../images/Emo3.gif ../images/Emo13.gif

אבל אני לא נוסעת משם!
נוסעת על כביש 70 מואדי מילק - צומת יוקנעם!

amircarel

New member
יאללה אח שלי תעשה חיים במילואים..

נדבר בשובך...שמור על עצמך שם..

AdriAnV

New member
יצאתי ל24!!

אתה מוזמן לבקר... אני יושב על קבר רחל :) בקיצ - היום יצא לי לדפדפ בחוברת טיולי הסקי של איסתא (2003) כבר מדגדג לי הסנו בורד !!!!! חברי הפורום! תבלו תשמרו על הגחלת

למעלה