סקנד לייף

סבטה4

New member
סקנד לייף

איך לעזזל מתחברים לדבר המחורבן הזה נירשמתי והכל ! ניכנסת לתוכנה רושמת את השם שלי והסיסמא וזה לא ניכנס לי אני כבר לא יודעת מה לעשות זה כותב לי שהשם שגוי

סבטה4

New member
פליז תעזרו לי

פליזזזזזז!!!!!!!!!! מישהו תעזרו לי לממה זה לא ניכנס לי איזה שם משתמש אני צריכה לירשום כדי להיכנס? השם שלי שרשמתי במערכת? אז אני רושמם וזה לא ניכנס וגם את הקוד ! השם הוירטואלי שלי רשמתי זה לא נכנס! מה עושים?

סבטה4

New member
סקנד לייף

מה זאת אומרת אישרתי? ניכנסתי הגיע לי הודעה מסקנד לייף אם כמה אתרים אחד כדי להוריד את התוכנה אבל הורדתי אותה וכל השאר לא יודעת מה זה! איך אני מאשרת?

סבטה4

New member
ווווווו

עכשיו הצלחתי להיכנס תודה ! כאילו השם נכון אבל שוב יש איזה שהי בעיה זה ניכנס הפס מיחתמלא ומופיע חלון לבן כזה שם כתוב תחקו בבקשה , אחרי זה התאריך מיתדקן באנגלית כל זה אבל אחרי זה באותו חלון כתוב done החלון נעלם וזהו לא מופיע כלום מה לעשות?

סבטה4

New member
ווווווו

עכשיו הצלחתי להיכנס תודה ! כאילו השם נכון אבל שוב יש איזה שהי בעיה זה ניכנס הפס מיחתמלא ומופיע חלון לבן כזה שם כתוב תחקו בבקשה , אחרי זה התאריך מיתדקן באנגלית כל זה אבל אחרי זה באותו חלון כתוב done החלון נעלם וזהו לא מופיע כלום מה לעשות?

yarden yanay

New member
כנס

אתה צריך להכנס עם השם הוירטואלי שלך . יכול להיות שזה הסיסמא :/ לא יודעת , תירשם שוב ותכתוב הכל על דף .

סבטה4

New member
נירשמתי

נירשמתי אלף פעם ! מופיע בתוכנה שם שם מישפחה וסיסמא לא יכול להיות ששם זה הסיסמא אם שם זה הסיסמא אז מה אני יכתוב בשם ושם מישפה?

למעלה