ברשותי סקנר רדיו שייק pro-528,קולט בתדרים 29-54,108-140,137-174,216-225,400-512,806-824,849-869,895-. 1240-1300. אני מעונין לשמוע בתדרים 174-216. איך אני יכול לתכנת את המכשיר שיפתח לתדרים הללו? תודה מראש!
"נסה לעזור לי" ולא מה שכתבת. המהדרין מוסיפים "בבקשה" כדי למתן את צורת הציווי. עד כאן פינת הלשון העברית. ברוך הבא לתחום כדאי שתלבש
זו מחלה מדבקת. עוד בטעות תחטוף חובבות רדיו ואז בכלל זה כבר מצב סופני. לעניין רדיושק, אין לי נסיון עם מכשירים שלהם מעבר להתקלות אקראית פה ושם. ישנן הרבה דרכים לפתיחת תחום, שתיים חביבות על היצרנים הן שינוי חומרה או שינוי תוכנה או שילוב של שתיהן - שינוי חומרה ואז עידכון מצב בתוכנה ע"י RESET או משהו דומה. לפעמים חומרה זה רק ג'אמפר לעיתים צ'יפ או רכיב. פשוט תתחיל לחפור ולשאול בפורומים אמריקאים, שם נושא הסורקים מפותח כמו תחום הנשק - חובב NASCAR בלי סקנר זה כמו REDNECK בלי דאבל-ברל. שניהם מותקנים על הדשבורד של ה F150 או דומיו דרך אגב. ארדונג זה "הארקה" בגרמנית למי שתהה. תדהר. 4Z5CA נ.ב: מסתובבים חופשי בארץ כמה מביני עניין ב"תחום" של "פתיחת התחום" שבהצגת השטר המתאים יסכימו לעזור לך. זה לא אני לא שמעת את זה ממני אין לי עוד מידע בעניין וגם אם יחזיקו את זוקיק כבן ערובה לא אומר מילה. איפה הוא נאלם ונעלם באמת ?