לצערי לא תוכל לקבל מידע זה בפורום. אנו, כחובבי רדיו חתומים על "הסכם סודיות" (כך זה נקרא) לפי הסכם זה אין אנו רשאים להעביר מידע מסוג זה. אף על פי שכמעט כולנו מכירים את התדרים אותם אתה מחפש. נסה לסרוק בסורק שלך את התחום בין 100 ל- 170 מגה-הרץ ואני בטוח שתעלה משהו בחכתך ואפילו די מהר.
הוא מדבר על העברת מידע שנקלט בתחנה לא על ידע אישי וכולי אני כמעט מצטט מתנאי רשיון החובבים "לא יקלוט בעל הרשיון ידיעות שלא נועדו לקליטה בתחנתו , קלט כאילו שלא במתכוון לא יספר דבר קליטתן כל שכן תוכנם אלא למורשים מכך מטעם המדינה" זאת אומרת שמי שיודע שהתדר של מדא הוא 1XX.XXX כי הוא הציץ על המדבקה של המכשיר קשר או כי היה לו מד תדר שתפס את התדר של האמבולנס או כי יש לו חבר בחברת הקשר שמתחזקת את המכשירים לא בטוח שהסכם הסודיות תופס במקרה זה ..... אבל אני לא משפטן אז לא היתי נותן זאת כהמלצה ......
משרד התקשורת יודע אלו הם התדרים של מד"א וגם נותני שרות המכשירים. תשאל אותם, כאן לא המקום לקבל מידע כזה או דומה מאחר ואין בפורום זה סמכות למסור מידע שכזה.
עד כמה שאני יודע חלק מהתחום 1300 למטה הוא של חובבי רדיו ואני יודע שאין להם רשיון שכזה. אני הייתי מדייק יותר וכותב: מ300 הרץ עד 960 מה"ץ בתנאי שיש להם פלאפון, פרטנר וסלקום TDMA
מהסתכלות על הרכבים של מדא האנטנה שלהם היא אנטנה לתחום ה VHF המסחרי אז אם תריץ את הסורק שלך בין 136 ל 174 מגה הרץ רצויי ביום שישי בערב עד מוצאי שבת אני בטוח שתמצא את התדרים מהר מאוד וכך לא עברנו על הסכם הסודיות ..... יחי משרד התקשורת שעובד עם חוקים שמתאימים לימי המנדט .....