סקסיות חדשה

סקסיות חדשה../images/Emo9.gif

הקוראית בקפה אמרה לה שהיא תפוטר בקרוב, איזה אנשים קטנים מסתובבים על כדור הארץ הירהרה לעצמה, זה מאפשר לאנשים הגדולים להתבלט צחקה לעצמה צחוק מריר. "עצבנית,את כל כך חמודה שאת עצבנית." עוד פעם הוא מתקן את המחשב שמולה כמה אפשר להיות תקליט שבור היא חושבת לעצמה ומעבירה שוב מבט נוסף ברישול הבילתי אפשרי של הבחור.אבל לא יכולה להתעלם מריח האפטרשייב שלו, מה היית בגילגול הקודם, כלבה? היא חושבת לעצמה, תמיד ריחות עושים לה את זה. הוא מסתכל עליה, מברג אחד בפה ואחד בכיס. אחד בפה ואחד ב....תגידי, איפה החדר הדרכה שלכם? הוא שואל. וואו, יש לך עוד מילים במאגר? יש לי עוד כמה,הוא אומר אבל אני לא מבזבז אותן. יופי, עוד איש מחשבים, היא חושבת לעצמה. בוא אני אראה לך. קמה, הולכת, שמלת הקטיפה ומחוך הג'ינס מאושרים להתחכך בה."תגידי את צרפתיה?" מסתובבת אליו, מחייכת בתסרוקת השוונצים החמודה שלה. "כן, אני דומה לצפרדע נכון" היא מתגלגלת מצחוק,מרגישה את החום של המבט המהסס הזה."אין ספק שאת משהו"."חכה שתראה את הצלקת נראה אותך גיבור אז, היא חושבת לעצמה". חדר ההדרכה של החברה מתרכך למראיה. היא עושה בו קירקסים. הדלת נטרקת. שיטטטטטט, המנעול לא תקין. עד שיחלצו אותנו ואני תקועה עם האיש הזה, המחשבות רצות אוטוסטרדה. פתאום הוא ממלמל בחצי חיוך- "מסתכלים, עלי כל הזמן, מה הם רוצים, מה אכפת לי בעצם. אומרים לי ש... אני חצי בן אדם והיא חצי משוגעת וזה כל הקסם." מחייכת,עיניים נפגשות.השמלה גדולה מידי בלי שד אחד, המחשוף מיד מגלה את החזה החדש. "שששששששששש-לום" הוא אומר והיא לא יודעת איפה לקבור את עצמה. יווווו איזה צלקת סקסית יש לך, מותר לי למצוץ לך עליה את השם שלי? "רק אם קוראים לך אלכסנדר מוקדון השלישי" היא צוחקת,דימעה קטנטנה בקצה העין. מזל שהוא איש מחשבים, מבין אותה. הם נסערים, מתחכים בלוח, מתלהטים, הגופות מורחים את שכתבה בסוף השיעור- "כשנדע שיש בעולמינו יותר שאלות מתשובות, נשכיל למצוא תשובות טובות יותר". כאן באו לידי ביטוי כל הרמזים המקדמים בסיפור: עובדת היותה כלבה בגילגול הקודם, המשפט "אחד בפה ואחד ב...",הצרפתיות שלה,המברג שלו וזה כל הקסם. "אני חושק משמע אני קיים"דחארט

לא הייתי בטוחה שהסיפור

חוקי בפורום זה אז לא הצהרתי עליו במכס.
חג שמח-בוקר טוב אליהו.

rubber duck

New member
חוקי גם חוקי ומקסים ../images/Emo13.gif את פיה ולא

מכשפה
שרון
שמאוהב מאדדדדדדדדדדד
חיבוק|

למעלה