סקס אבל בלי לקרוא לילד בשמו

סקס אבל בלי לקרוא לילד בשמו

כך אמרתי לו, ``רוצה קשר של סקס, מתאים לך? שאלתי את ניב רק מה? אל תגיד אני מזיין אותה, שיהיה לך קצת כבוד כזה אלי כאשה, שארגיש נשית. אבל איך את רוצה לקרוא לילד בשם אחר? אם סקס אז קוראים לזה זיונים. לא, אני חוזרת ואומרת לך, לא אוהבת את המילה זיונים. ומה זה אומר בדיוק? איך את בונה קשר כזה? הוא שואל. קשר סקס קבוע, אתה שוכב רק איתי. מה רק איתך? תיכף תגידי לי גם לא להסתכל על בחורות כשאני איתך. לא, מה פתאום, עניתי לו, להסתכל אתה יכול תמיד, גם אני אוהבת להסתכל על דברים יפים בין היתר בחורים. רגע רגע, אתה לא זה שהתחלת איתי? ושאלת אם מתאים לי קשר? אמרתי לך מה מתאים לי, תקבל את זה כן או לא, אם תרצה לשנות פה ושם משהו אשמח לשמוע. טוב בסדר, הסכים ניב, איך את בסקס? אהה, עכשיו השאלות האלו? איך מי מה למה? נקבע לסקס, יהיה כיף נמשיך לא יהיה כיף לא נמשיך. לא, זה לא הולך ככה, ואם את תבאסי אותי בסקס? לפחות נראה אם את משוחררת פתוחה. ראבק, למה פנית אלי? כי את סקסית כזו, מדליקה, בא לי עלייך. אז יאלה, מספיק, לא כל הזמן אני זורמת ככה, במקרה פנית אלי בזמן שבא לי קשר סקס בלבד. ואם תחשוב יותר מידי תאחר את הרכבת כי הרבה היו רוצים להמשיך איתה ליעד הבא. רק מה, פתאום הוסיף משהו בטון מבוהל שכזה, אני מקוה שאת לא שוכבת עם עוד גברים בזמן שאת תשכבי איתי. מה פתאום נראה לך? לא, כי אני די חוששת ממחלות, שוב מוסיף בנימה חסרת בטחון לגמרי. יפה, אם כך אתה גם לא מאלו שבוגדים, יפה הדדי. אבל את לא ממש מכירה אותי, את לא חוששת ככה מיד להסכים לי, להכנס איתך למיטה? לא , אני לא חוששת, מתאים לי. למה את בקטע של סקס בלבד, ולא של קשר? כי ככה בא לי כרגע. אבל נניח שיהיה כיף בסקס לא תרצי להתקדם הלאה עם זה? כן למה לא? אם יתאים נתקדם הלאה. ועכשיו מכל השאלות שלך, תן לי להשחיל שאלה שלי, וזה אתה הייתה רוצה להפגש במהלך השבוע בכיף או שאתה מוגבל בימים? כן, מוגבל למשל בימי שישי. טוב, לא חשדתי נשוי או לא נשוי, הבחור באמת פנוי, רק מה ימי שישי לא בשבילו. אז באותו יום שלישי אחרי ההרצאה הזו נפרדים לשלום. רוצה לקבוע יום למחרת, עניתי לו שאני לא יכולה וניפגש ביום חמישי, ענה לי שלא יסתדר לו ומעדיף להפגש ביום שישי. שישי? שאלתי? כן, נידלקתי כזה, בשבילך אפנה את יום שישי. אבל מה אני אגיד לכם? נגמר לי, נגמר לי מהמשחק הזה, איכססססס או שעושים את זה או שלא, בשביל מה כל השאלות האלה מסביב? את הסיפור הזה כתבתי במיוחד לכל הגברים שאומרים שהנשים מזיינות בשכל,,,,אז הנה חמוד, אחד שמזיין גם בשכל.

ליונית...אהבתי...!!! :)

את צודקת במאה אחוז הרבה גברים חושבים את עצמם ובסיפור את הוכחת ,,עד כמה .....עד כמה לפעמיים הם משחקים אותה ובאמת מזיינים בשכל את כתבת בצורה מקסימה,,ומדליקה זהו הדבקתי דבק מגע על המקום שלך פה בפורום ככה שאת לא יכולה לזוז.... את נשארת פהההההההה חוקרת

חחחח עוד אגלה שעולם הסקס...

הוא העולם הוירטואלי שלי חחחחחחחה. וואלה נעים כאן...איך אפשר לקום כשחם? חוקרת אם לא איכפת לך אני קצת ביישנית, תבקשי מהשכנים ממול ``על כוס קפה`` רק כוס קפה לפעם הראשונה. גמרנו נדבקו הרגליים. אה עוד דבר מה דעתך שאני אחליף את השם יונית אשה מינית? חחחחחחחה סתם סתם לא להגזים נסחפתי.....

יונית מתוקה........

לפעמיים מגלים הפתעות ועלם הסקס פתאום מתחבר אלינו,,, תראי לכל דבר יש פעם ראשונה והנה את עשית את זה ונכנסת לכאן..אז מזללללל טובבבבבב על הפעם הראשונה.. את רואה ....לא היה נורא חוקרת פרטית

y@el

New member
חחחחחחחחחח......

יש זיוני שכל ויש זיוני שכל!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחלה מזל טוב להודעת היום

t@gel

New member
מזל טוב על הודעה נבחרת H-)

אז ככה.. אוף...אמאל`ה... אני לא מאמינה שאני כותבת בפורום הזה... פשוט לא אני... אבל...חייבת לציין הודעה חמודה זו... תודה יונית :) תגל

erlich

New member
ג-ד-ו-ל

אהבתי. מעולה. אין מילים בפי. אולי גם כי לא חשבתי שדברים כאלו קורים גם בעולם האמיתי. אני מעדיף להישאר עם חברה שלי וגם להישאר ילד כנראה. ארז. שמיניסט, שסיים ללמוד לפני יומיים :)

פיקולו

New member
אני גבר ואני....

מסכים איתך. כן, יש בעולם גלולה כזאת שנקראת:,הגבר מודה``. שלא תביני אותי לא נכון, יש גברים, למשל כמוני, שמסרבים לעשות דברים שנשים רוצות. לדוגמא: הייתי פעם אחת עם בחורה שרצתה שאני אגמור לה על הפנים - סרבתי בתוקף. למה? 1. כי זה לדעתי משפיל. 2. כי אותי זה מגעיל. 3.סקס זה להנאה ולא לניסויים כימיים. וחוץ מזה, הגבר ההוא שרצית איתו קשר מין קבוע - באמת שאל יותר מידי שאלות כי בואו רבותיי וגבירותיי לא נהיה יפי-נפש קשר מין קבוע - ז רק מלמד אותנו איך להיות בסקס, כי אם זה לא ילך - אז נפרדים לשלום. לתגובות: [email protected]

alper15

New member
יונית הנה אחד לעניין ;-)

אני מוכן ישר סקס בלי שאלות איך אני????????. :)

למעלה