סקס אוראלי

סקס אוראלי

עוד ט"ו באב שאני מבלה עם יד ימין, אז החלטתי לעשות שימוש יעיל ביד ולהעלות פה שאלה שמעניינת אותי והיא מיועדת לנשים אשר נמצאות פה.

זה סוג של שאלה כמו "הביצה והתרנגולת", האם אתן מוצצות כי אתן או חלקכן אוהבות את אקט המציצה ואולי בליעה או שאתן עושות את זה כי פשוט מצופה מאישה למצוץ אז עושים את זה כי "צריך"...

אשמח לתשובות כנות :)

אותי

זה לגמרי מגרה- אבל זה תמיד גם פועל יוצא של משיכה למי שמולי. אם הוא מושך אותי, יש לו ריח טוב ומגע נעים אז מאוד מגרה אותי לרדת לו.
גם להרגיש מישהו נהנה, ממש להרגיש את זה קורה, זה מאוד מדליק.
מניחה שזה דומה אצל גברים

mb261414

New member
מעניין שאתה שואל..

אני למשל אוהבת . הכרתי בחור סקס פעם ראשונה עוד עצרתי את עצמי סקס פעם שנייה כבר הרגשתי שאני יכולה בכל זאת הוא לא מכיר אותי ואז הגיע ממנו המשפט של.." את לא חייבת", הכנסתי את הזין שלךעכשיו לפה כי אני רוצה לעשות את זה. אל תגיד לי שאני לא חייבת כי זה גורם לי לחשוב שלך יש בעיה עם זה. רק אומרת.
כבר שכבתי עם גברים שיש להם תסביך עם זה שאישה יורדתלהם בכלל לא פתוחים במיטה. מצד אחד שפם פורנו של שנות ה-70 יוהפנר בתחתונים. אבל במיטה פתאום יש להם מעצורים. מבאס.

אני מעוניין לשאול דווקא את הנשים שפה

אתם מסוגלות להיות ביחסים שמבוססים בעיקר על סקס אוראלי שהגבר מענג אותכן?

גם וגם

לרוב, אני עושה את זה כי מצופה ממני (עם כל הגיחוך/טמטום שבדבר שמשהו יהיה "מצופה" בסקס, אבל ניחא... זה דיון לפעם אחרת) וזה בא ממקום של "טוב נו, לא קשה לי והוא אוהב את זה, אז הנה, אני אעשה ושיבושם לו".
לעיתים קורה שאני מרגישה שממש ממש בא לי עכשיו להרגיש אותו בפה שלי וגם שהוא יגמור לי בפה, אבל זה קרה עד עכשיו רק עם גברים שהיו לי כלפיהם רגשות, לא בסטוצים או ביחסי יזיזות.

למעלה