סקס אחרי לידה

hcrane1

New member
סקס אחרי לידה

לפני כמעט שלושה חודשים ילדתי. הלידה היתה סבירה (אני חושבת...) ואפילו לא תפרו אותי. אחרי קצת יותר מחודש הלכתי לרופא שאישר שהכל בסדר ואפשר לחזור לעניינים. באותו לילה ניסינו ללא הצלחה - נורא כאב לי לפני שהוא הצליח להכנס לגמרי, וקצת דיממתי למחרת. נסיון נוסף חודש (!!) אחר כך הביא לאותה תוצאה, רק עם יותר דימום. בדיקת רופא נוספת הראתה שהכל בסדר ו"רק צריך סבלנות". כרגע שום דבר לא בסדר ואני תוהה עוד כמה זמן אנחנו אמורים לחכות.
 

cookie1

New member
אם כואב אז משהו לא בסדר

אבל לפני הכל אל תשכחי שהאיזור עבר טראומה, וגם אם הכל *נראה* תקין זה לא בהכרח אומר שזה כך. אני ממליצה לכם פשוט לנסות לאט ובעדינות ולהשתמש במסככים למינהם (K&Y למשל). נשים רבות מדווחות על כאבים לאחר לידה. במידה וזה לא ישתפר בעתיד הנראה לעין תחזרי אלינו ונמליץ לך לאן לפנות
 

אלינה12

New member
לקח לי כמעט 8 חודשים לחזור

לסקס נורמלי. לפני זה כאאאאב מאוד. אז מחכים ובנתיים עושים דברים אחרים
 

hcrane1

New member
טוב לדעת

אני רק לא מבינה למה בקופ"ח הרופאים לא יכולים להיות קצת יותר מפורטים בנושאים האלה - אחרי הבדיקה הראשונה הייתי בטוחה שהכל מאחורי.
 

lulyK

New member
כשהם אומרים שהכל בסדר

הם מתכוונים שהרחם חזר לגודל הרגיל ושבכלל נראה שהגוף החלים. אף אחד לא יכול לדעת אם יכאב לך או לא......
 

may77

New member
את מניקה או שואבת?

מסתבר שהנקה גורמת ליובש בנרתיק... אחרי שמפסיקים להניק, זה עולם אחר לגמרי
 

lulyK

New member
3 חודשים אחרי?

אפילו לא היה לי אומץ לנסות. את עניין הדימום הייתי מבררת, לפחות טבלפון, עם הרופא.
 

טיפוטף

New member
אם זה דימום קל מאוד, אולי הוא נובע

פשוט מעצם החדירה "בכוח", כאשר את מאוד מכווצת. אני ילדתי 3 פעמים ובכל פעם הייתי מאוד מכווצת בהתחלה... נראה לי שזה משהו מאוד פיזיולוגי, ואף פעם לא קניתי את כל ההסברים הפסיכולוגיים בעניין הזה. מה שכן - עם הזמן זה הולך ומשתפר. אני חייבת להודות שלי לא היתה את ה"פריווילגיה" להפסיק למשך חודש, אלא ניסינו שוב כמה ימים לאחר מכן, ומפעם לפעם זה הלך והשתפר. בקיצור, תוך שבועיים בערך העניינים חזרו לקדמותם מבחינה זו. או לפחות הפכו ל"לא כואבים". ודרך אגב גם לדעתי ההנקה גורמת ליובש. לגבי קופ"ח - שאלה טובה מאוד למה כל העניין ב"שושו" בימינו.
 
למעלה