סקס אחרי x פגישות

RonenQ

New member
סקס אחרי x פגישות

כמה הכי הרבה שיצא לכם "לחכות" לסקס מתחילת ההיכרות ? אני מתכוון בעבר הלא כל כך רחוק, לא בגיל 16.

3 שנים

הכרתי מישהו, אחרי 3 שנים התגרשתי ואיזה חצי שנה אחרי היה ביננו קטע. מה, לא לזה התכוונת??? איזה בדיקות אנשים עושים. ושוב - להישאר נאמן תמיד לתחושת הבטן שלך

AVIV80

New member
קשה עד מאוד

נשיקה אפילו לקבל לפעמים מידת הרצינות של הפרטנרים בדייט מונעת את זה

אישון36

New member
למה לחכות ?

האם אין כימיה ? יש סיבה כולשהי לאין פיזיקה ? האם אין רצון משותף ? אני יכול לומר שכבר כמה שנים אני מנסה לתת בראש לגב' מנהלת ועדיין לא הגעתי לכלל סיפוק (לא עצמי) מיד שיקרה משהו אני מבטיח לספר על זה בכול מקום אפשרי. אישון. עומד ביצרו.

1Shir

New member
הנסיון שלי הוא שאם זה לא קורה אחרי כמה פגישות

זה כבר לא קורה בכלל. אבל אין חוקים בדברים האלה. דווקא נשמע רומנטי לחכות יותר... ואגב, יש כאן דעות שאם עושים את זה מיד זה הורס את הסיכוי לקשר?

bella21

New member
אם הסקס מגיע מהר מדי...

כשזה מגיע מהר מדי, בשבילי זה יכול להרוס. אם הבחור מוצא חן בעיניי, ושכבתי איתו בתחילת הדרך, יש בי חלק שירגיש שמיציתי. שכבשנו איזשהו שיא יותר מדי מהר, ומפה זה יכול רק לרדת. כי משהו לא מסתדר לי. אתה קודם חודר לבחורה, ורק אחר כך יושב איתה בבית קפה ומסתכל לה בעיניים תוך התעניינות במה שהיא אומרת? מאידך, לפעמים המתח המיני תלוי כמו ענן מטריף שצריך להפטר ממנו.

שירס36

New member
ממש לא

הקשרים הכי ארוכים שלי התחילו בסקס בפגישה ראשונה/שניה...

אישון36

New member
גם לי, וזה ברור

אם המשיכה היא לא כזאת שמעודדת סקס מידי..... ההמשך בד"כ לא להיט. אישון. להיטון.

bella21

New member
לא חושבת שזה כזה ברור

זה לא שחור ולבן. או סקס מיד בהתחלה שמעיד על משיכה מטורפת, או שום דבר. לפעמים יוצא שהסקס מגיע מוקדם מדי, ואז אני פשוט מרגישה שמיציתי את הבחור. לפעמים זה מגיע בהתחלה,ואם זה טוב זה רק מסמן על הבאות.

yuli c

New member
לא בדיוק "לחכות" אבל...

התיידדתי עם מישהו באוטובוס הקבוע שלי שהתברר שהוא גם גר לא רחוק ממני, הסברתי לו באיזשהו שלב שאני נמצאת באיזה סיפור לא סגור עם האקס כך שלא יפתח ציפיות... אחרי חודש בערך הסיפור עם האקס נסגר והיה לי סקס עם הבחור והיינו יחד כמה חודשים עד שנגמר... במבט לאחור, היינו צריכים להשאר ידידים :)

sagi26

New member
תגובה

התאמה מינית זה דבר מאוד חשוב בקשר רציני אז למה להתאהב ולהיקשר ואז להתאכזב במיטה???? ומה הקשר בין סקס לבין קשר רציני??????? עם האקסית האחרונה שלי הסקס היה בפגישה ה2 ואחרי שבוע של הכרות וזה לא מה שהרס את הקשר מתי שכבנו. אני בחיים לא פוסל בחורה בגלל ששכבנו בפגישה ה1 או השנייה זה רק מראה שיש משיכה ושהיא בחורה מינית וזה רק מוסיף למשיכה שלי בבחורה ויש תופעה ששמתי לב לאחרונה שבחורות נפרדות מקשר מחילטות לא לא לשכת עד הקשר הרציני הבא ולא שוכבות חצי שנה -שנה ואז הם מכירות גבר והם כל כך חרמניות שבפגישה הראשונה או השנייה זה קורה טבעי מתול חרמנות של הבחורה.

magenta73

New member
לחכות לבחור ספציצי?

אמממ..... 8 חודשים ככה? היינו בקשר/הפסקנו/חזרנו. הבחור שיחק אותה ליידי - לא רוצה לשכב עם בחורה שהוא לא מאוהב בה.לא רוצה לנצל אותי רק לסקס... קשה, קשה. בסוף הוא נפל.

למעלה