סקס באינטרנט?? לא רק....

סקס באינטרנט?? לא רק....

אנחנו זוג בני 23 ו-19 ורצינו לומר משהו לגבי סקס עם נשים דרך הרשת: מי שחושב שזה בא בקלות - טועה וחי בבועה שכדאי שיפוצץ אותה. אני ודנה הכרנו דרך האינטרנט. דיברנוט בצ`אט חצי שנה ואז נפגשנו. אנחנו יוצאים כבר קרוב לשנה. תאמינו לי רק הריסון של דנה מונע מאיתנו להפיל את קירות הבית. סקס? יש. אבל צריך לעבוד בשבילו קשה. זה שאתה פוגש בחורה דרך הצ`אט זה לא אומר שתתחיל לזיין כמו שפן. יש בינינו אהבה שבחיים לא תארתי לעצמי שאני אפגוש דרך הצ`ט. ואם כבר יש פה בר-מזל שהיה בסטוץ דרך האינטרנט אז בטח הוא עבד קשה בשביל זה, תאמינו לי. אוהבים אותכם דנה ואלון

gildmor

New member
צריך לעבוד קשה בשביל סקס?

הכל תלוי במי אתה פוגש, מה הגישה שלך ומה הגישה שלה. אם גם היא הייתה מחפשת רק סטוץ אז כנראה שזה מה שהיה יוצא מזה ותו לא... זה גם תלוי הרבה בגיל, היא יחסית צעירה וכפי שאתה מתאר די שמרנית, זה לא נדיר שנפגשים עם מישהי מהצ``ט אחרי שיחה קצרה של כמה דקות או שעות או ימים ספורים ואין רע בכך, אני בטח שלא אחשוב עליה משהו רע. אתם גורמים לסקס להיראות כמו משהו שצריך להשיג בעבודה קשה, זה נשמע כאילו שהבחורה עושה לגבר טובה, מצ``פרת אותו על ההשקעה. אם זה משהו שגם היא רוצה זה לא אמור להיות ככה, ואם לא אז זה טעון בדיקה...

ashlaya

New member
הכי קל - סקס ברשת

דנה ואלון הייקרים תתבגרו תאבו תשתוללו תגיעו לשחקים אח``כ תוכלו למצא הרבה סקס ברשת סקס שבא בקלות - למי שיש ניסיון- למי שמחפש רק סקס הוא כאן ויש המון צריך לדעת לקחת תהנו מהאהבה שלכם כי אהבה לא מוצאים בקלות ברשת:)

pachanga

New member
כבר ירד לי מהסקס באינטרנט :p

פעם זה היה נחמד אבל אין כמו הדבר האמיתי מה אני מחביאה את הדבר היפה שיש בבחורה כמוני צנועה? לא:) סתאם צחקתי אבל זה נחמד מידי פעם שאין כוח לצאת ולהתלבש סקסית ולהתגנדר אז יושבים בבית שקר בחוץ בחורף ונהנים בצורה וירטואלית אבל היה שכבר זה נמאס עליי פאצ`נגה:) שבעד חידושים...

מפתיע

New member
סקס באינטרנט

תסלחו לי, אבל דרך האינטרנט, קוי בזק ומסכים מרצדים זה בסך הכל אוננות עצמית תוך תאורים מפורטים בהקלדה עיוורת ביד הפנויה (-:. לכו על הדבר האמיתי, תתאמצו, תתלבשי סקסית פצ`נגה זה בטח מתאים לך. תני לקצב הלב לעלות, תתרגשי, תסתכני באכזבה....זה שווה את זה. לעזאזל התחליפים הזולים ובנימה אופטימית זו סוף שבוע נעים לכולם מפתיע

infly

New member
סקס באינטרנט

לדעתי זה רק תוסף זה איזה סוג של תבלין זה יכול להיות מדליק ליד הדבר האמיתי

bruni

New member
סקס באינטרנט

מזל טוב,איזה כייף לכם.בגיל שלכם עוד הכל פתוח.תעברו עוד 20 שנה ואז נדבר מחדש.בגיל שלכם עוד הכל חביב וחדש,כל פעולה יפה ובתולית.

אלון ודנה .

אז ככה....סקס יש אבל צריך לעבוד בשבילו קשה? אז זהו.....שממש ממש לא על מה אתם מדברים? אם אתה רוצה סקס והרבה...אתה יכול לקבל כמה שתרצה.... מישהו אמר לך לחפש ברשת? בצ`אט? יש מחוץ למחשב גם חיים...אתה יודע... זה שהיית תקוע ליד מחשב ודיברת עם אנשים דרך מחשב...אז...באמת קשה להשיג סקס..אבל למה ציפית ? אז...חדשות..יש חיים...תצא אליהם! ותקבל סקס... וביי דה וואי...כמובן שזה גם תלוי אם אתה נראה טוב או לא..

shoteret

New member
לדנה ואלון

היי סקסיים, מזל טוב הודעתכם נבחרה להודעת היום נורית

ran121

New member
מניסיון יש

אני דיברתי עם משהי בצ`אט גם כחצי שעה. ודיברנו בטלפון שבוע רק על סקס ועל פנטזיות. לאחר מכן נפגשנו,שתינו משהו וממשנו את כול הפנטזיות שדיברנו בטלפון. בוא נגיד שלמחרת לא הלכתי לעבודה<זה רק מראה מה אפשר להשיג ברשת<.

noa-k

New member
לדבר על זה

אלון ודנה רציתי לענין אתכם במשהו רלוונטי להודעות שלכם (טלוויזיה) אשמח אם תצרו עמי קשר באי מייל נעה מנהלת שיווק תפוז [email protected]

המקליק

New member
לא הנחתום......

אני לא רוצה להישמע כמלך הסקס אבל יקיריי זה ממש קל ומה שכלכך מפתיע זה עצם הקלילות של הבחורות לעניין ואני לא מדבר על פעם שנייה שלישית אני מדבר שזה בדרך כלל בפעם הראשונה הרשת שינתה ופתחה המון אצל הבחורות שלנו כאן בארץ ישראל לא יכול לומר שמצאתי אהבה -ממש לא אבל אם הרצון הוא לסקס אז בהחלט -ואפילו כזה שהוא ממש טוב....

למעלה