סקס בדאנס - בר

סקס בדאנס - בר ../images/Emo72.gif

תקציר הפרקים הקודמים : קופרניקוסית יצאה לרעות בשדות זכרים. במהלך חיפושיה אחר זכר ראוי לתקופה מוגבלת, עד אחרי החגים,התגלגלה עם חברותיה לדאנס-בר, בו פגשו עינייה הירוקות זוג עיניים מסבירות -פנים, והגיבה. להלן ההמשך : היי הוא אמר, היי החזרתי. פנים נעימות לא קרועות נחו מעל כתפיים חצי רחבות וכפתורים. מבוכה הצטרפה לשיחה שנעצרה סביב המשפט של אחרי ה"היי". או.קיי שנינו כאן: אני נראית לו, הוא נראה לי, מן הסתם העיניים אישרו, האיש צעד את המייל, והנה קצת דממה של פרפור המשפט השני. מה קורה ? הוא מוסיף, כאילו זה רק שאתמול לא הייתי בבית ספר, או משהו. מה קורה ? הכל טוב אני מזייפת. מה חדש ? הוא זורק. מבחינתך הכל , מסננת. אני חדש ,הוא מתיז. ממש רוצה אותי? מחייכת . דווקא רוצה, אומר, ועובר את החנייה בטסט. לוגמת בשביעות רצון את תשובתו, וסוף סוף משתחררת. הביצ´יות שלי לא הבריחה משהו. אני מזדקנת זרקתי לעצמי, עצמי לא הגיבה, אז לא התעקשתי. אחר כך ניסינו לצעוק לעצמנו את המילים הכי קוליות ושיטחיות שיכולנו לחשוב עליהן באותו רגע, והרגשנו ממש ביבי. אבל אני חייבת להודות שהיה בזה משהו מתוק. אני חושבת שגם הוא הרגיש את האירוניה שבאוויר. כמה חיוכים שלו וסיבובי עיניים הסגירו את תחושתו האי נינוחה מהמקום, מצד שני תמיד יכול להיות שהוא בודק עיניינים אצל הכוסיות המטורפות שמסתובבות במקום הזה. מזל שהופעתי במדי ה"50 שקל בחצר" שלי, אחרת באמת לא היה לי סיכוי לסנוור, מול ילדות שבריטני ספירס היא ההשראה שלהן בעוד שעופרה (היא היתה גמוררה) חזה, היא שלי. בכל אופן בק טו דה בוי. ניהלנו משהו שקרוב לדו-שיח של חרשים, אז הוצאתי את מילון הברייל שלי, ונתתי לו למשש. הגענו לעמוד שש, ובתזמון ראוי הוא הזמין לי לשתות. כל אלה שמציעים לך לשתות, מותק, לא באמת דואגים להרוות את צמאונך, הם בעיקר רוצים למסטל אותך, ולנתק את החוטים האדומים ממנגנוני ההגנה שלך, כדי שיותר מאוחר בלילה הם ישקו אותך בלבן הארמי(בתקווה שאת ההיפך מיורקת). לא מאמינות? תנסו להזמין פעם מיץ גויאבות נקי . נראה אתכן. גם מחיר המשקה טומן בתוכו מסרים וסמלי סקס. אם לקחת משהו רגיל זה מבטא חוסר מחוייבות ואולי. אם הזמנת משהו כבד, הוא כבר יכול להתחיל לשייף את הפיגיון. אני שיתפתי פעולה והזמנתי משהו מסוף התפריט למטה, כדי להבהיר סופית שהוא הולך לקבל אותי הלילה. בחרתי משהו עם שם מפוצץ כזה שאפילו סו אלן לא מכירה. מגיע לי לא? אני הולכת להרוויח את זה בכבוד הלילה. הגיעה כוס שמינית מלאה בנוזל עם גוון חייזרי משהו מר עם קירבה רחוקה לאננס- די מגעיל אבל בלעתי, צחקתי ולא עישנתי. הרגשתי משוחררת מרגע לרגע עם דודלי. עמוד 7 התקרב בצעדי ענק, כבר כש"דיברנו" נאלצנו בחסות החשיכה והמוזיקה לקרב איברים. פה לאוזן, אוזן לפה, יד על ברך, יד לכתף, כתף בכתף נוגעת לא נוגעת ונוגעת, אצבע קטנה מעיזה בקצוות שיער. אינטימיות קוראים לזה בסדנאות של רוחניים. הכל כאילו בדרך אגב, כאילו בנונשלנט, כאילו. רק שמאז בניית הפירמידות לא היו זוויות גיאומטריות כל כך מדודות ורב מימדיות כמו באותה התלכדות. אפשר להגיד שהתקרבנו. שנינו מחוייכים עד לב התקרה, משדרים במאה ערוצים. בדיגטילי. עמוד 9. הוא מושך אותי אחריו החוצה,ואני מרחפת אחריו. תמדדו שתי דקות על השעון, הלשון שלו כבר היתה על שלי, וביחד עושות צורות של ריקוד תיאלנדי קווקזי ברוטב קארי (מה ?). קירבנו גרונות, אכלנו שקדים, צחצחנו חרבות ושיניים. ובעברית התנשקנו. תודעה קוסמית החלה מדלגת מעל גבעות גופי, כמו מדריך מסור בחברה להגנת הטבע. פתאום איש זר מחטט בגופי. עד לפני חצי שעה הוא היה הולוגרמה מהלכת, והנה יד ושד זה כבר לא רק חרוז. לא הספקתי להיות נדהמת, כי דבר רדף דבר בקצב של פיגוע - תגובה ולהיפך, ולפעמים חשבתי בכלל כי הוא נדהם. נדהם מהר הגעש שנפער לעברו מעברי, ואיים להטביע אותו בלבה חצי רותחת של תאווה. כן חברות, הסכר שלי נפרץ. תרוצים ? אין. זה בא אלי בגלים, והקפטן בכלל חסר הכרה. בזוית העין קלטתי תמונה יפה מציור של ואן גוך -חברותיי בוהות במתרחש בתוגה בלתי נשלטת. הן נשארו כמו תמיד עם התשוקות והאצבעות. עמוד 10: ואז אוטו, ואז חדר מדרגות ואז רק חדר. הרגשתי את היצרים נופלים ממני יחד עם הבגדים, כמו שקי חול מכדור פורח. הייתי חופשיה. פרחתי. הוא היה עסוק בפריצת מנעולים. איש פרקטי. ויסודי . השתנקתי והשתתקתי. ועד כאן פעלים להיום .המשך בשש שלכם קופרניקוסית

למעלה