סקס בדייט ראשון (בני 30+)

OmanF

New member
סקס בדייט ראשון (בני 30+)

(שלום לפורום. אני מניח שהודעות כאלו כבר נפתחו עד זרא, ובכל זאת, גם אני טומן ידי בצלחת).

נער הייתי וגם בגרתי, הייתי בשתי מערכות-יחסים ארוכות טווח (וכמה שלא), ראיתי עולם, הוספתי דעת (ומשקל. למעט על הראש, שם קצת, ממש קצת, יותר קליל) והתברגנתי.
והיום, אחרי שקמתי מהאבל על הקשר האחרון שהסתיים (כבר מזה זמן מה, לא אתמול-שלשום) אני שוב בשוק-הבשר, שוב בוחן ונבחן ותוהה תהיות.

אני לא יוצא לדייט כל יום-יומיים (ודאי לא שניים בערב אחד). למי יש זמן? או כוח?
אני לא לוקח מספר טלפון (או שמא היום זה כבר פרופיל פייסוש?) מ"כוסית" בבר ויום למחרת כבר קובעים באותו בר, באותה שעה.
אני כן מכיר דרך חדר-כושר, קבוצת הריצה שאני חבר בה (זוכרים שהעלתי משקל?), הרצאות בנושאים שאני פוקד שמעיינים אותי, מדי פעם חבר עם כוונות טובות מנסה. כולנו מכירים את הרוטינה אני מניח.
וגם אחרי שהכרתי, אני לא ממהר לבית-הקפה/מסעדה. אפשר, בכיף, לשוחח בטלפון, לראות איך השיחה מתקדמת, איך הדינמיקה.
ואגב, גם בפגישה עצמה, אם זה לא זה, נפרדים אפילו אחרי עשר דקות, אני מקווה שכידידים. אין צורך לשבת כמי שכפאו שד לפחות חצי-שעה, שעה, מתוך נימוס.

אבל, כאשר כבר ישנה האחת שתחומי העניין שלנו זהים, השיחה קולחת, אנחנו נעימים זה בעיני זה וכאשר מבקשים חשבון ומסתכלים בשעון מגלים שהעברנו שלוש-ארבע שעות בשיחה בנעימים ואוטוטו בוקר וצריך לקום לעבודה אני כן כיום, להבדיל מבעבר, מנסה לכוון לכך שאת הלילה נעביר יחד. (ולא, אני לא אתחסד, סקס. אני מתכוון לכך שאני מקווה שיהיה סקס).

אם בצעירותי האמנתי לקלישאות כמו להרשים, דייט שלישי לפחות וכן הלאה, הרי שהיום בגילי וגילן של הנשים איתן אני מתרועע (אני לא מתעניין בילדות הקטנות ממני במספר דו-ספרתי של שנים, למרות שברור לי שדווקא עליהן יהיה לי קל יותר לעשות רושם), אחרי מה שעברנו, אני מניח כי גם הן יודעות שלהעלם אפשר גם אחרי דייט שלישי, שה"באד בוי" הוא בדיוק זה, ילד רע, לא אמין, מתפרפר וחסר אחריות ושבאופן כללי, אם ישנה משיכה אין שום דבר רע בזיון. גם אם יום למחרת לא ממש מבינים מה חשבנו אתמול בלילה.

לא, אני לא מתכוון להפוך כל אחת מהנשים איתן יצאתי לזוגתי החדשה, ויוצא מכך שבהחלט היו דייטים שאליהם הגעתי רק מתוך תקווה לסקס בסופם.
אבל כך או כך, בין שאני רואה באישה שמולי את אישתי הפוטנציאלית לעתיד או "רק" אישה חכמה, יפה, מעניינת, מרתקת, מסקרנת ושאר סופרלטיבים, היום, ממרום גילי, ודווקא להבדיל מכאשר הייתי בן 20+, אני לא רואה בסקס בדייט ראשון גביע או כיבוש אלא פשוט דרך נעימה לסיים מפגש נעים.

ואחרי כל האפוס הזה, מעניין אותי, מה דעתכם/ן חברי/ות פורום נכבדים/ות?
חולקים דעה איתי או עליי?
לחוצים (ולוחצים) יותר או פחות מימי נעורייכם? מסכימות יותר או פחות להתמסר בדייט הראשון?
(ועוד לא דברתי בכלל על ילדים, לא אין, ואיך הם נכנסים למשוואה הזו).

לא חושבת שיש בזה משהו רע אבל

לפי איך שתארת את זה נראה לי שזה מכניס אותך למין קהות חושים , וזה כבר לא כזה מיוחד
&nbsp
לפי דעתי מעטים הם המקרים של קשרים רציניים שמתפתחים אחרי סקס בדייט ראשון
ואתה גם לא תמיד מכוון לשם וזה בסדר
ואם גם הפרטנריות שלך בסדר עם זה - אז אין שום בעיה , לא הבנתי למה אתה שואל...
&nbsp
&nbsp

זה בסדר

אם שני הצדדים מבינים שזה רק סקס ואין המשך.
זה בסדר גם אם רוצים להמשיך הלאה לעוד דייטים.
זה לא בסדר אם לא שני הצדדים מודעים לכך שזו דרך נעימה לסיים דייט ויאללה ביי.
זה לא בסדר שזה מכניס למצב של קהות חושים.
&nbsp
ולשאלתך, אמנם אני לא בת 30, אבל משום מה עם הזמן אני יותר נקשרת בסקס כך שאם פעם זה היה לי סבבה, אז בשנתיים האחרונות זה לא סבבה לי.
&nbsp
כך או כך, כל עוד אתה לא משלה - לך על זה. למה לא?
&nbsp

renen3

New member
אם שני הצדדים רוצים אז למה לא?

לא נראה לי שזה ענין של גיל. אני אישית לא עשיתי אף פעם סקס בדייט ראשון גם אם הבחור מצא חן בעיני , ושנינו הרגשנו שיהיה לזה המשך.

mri10

New member
אני דווקא חושב

על משהו חדשני ומפתיע-סקס לפני דייט ראשון.זה אמור ללכת פחות או יותר כך:נפגשים בעיניים עצומות ולא מדברים מילה וחצי מילה.פוסעים חרש אט אט למיטה ומתמסרים האחד לשני בין הסדינים עד עלות השחר.זהו,עכשיו קמים ומתחילים את הדייט.מתחילים להכיר,לשוחח,לגלגל את חוויות הלילה ותלאותיו.יהיה הרבה מה לדבר.

זה נותן פוש אדיר לתחילת ההיכרות.לא יהיה מוגזם לקבוע שהרעיון הזה הולך לשנות מהמסד ועד הטפחות את תרבות ההכרויות בעמנו.

אני גם חושב על מיזם עסקי שיעזור בהגשמת הרעיון 'מסעדת הכרויות' בחלק החיצוני יהיו חדרים מפנקים אליהם ינחתו בעיניים עצומות הזכר והנקבה.לאחר שיעשו מה שיעשו יכנסו אל המסעדה ושם למעשה יתחיל הדייט.

זה נראה לי מגניב ומעניין.וואלה, נראה לי אני הולך להריץ את זה.

אני מקווה שאין פה דוסים שעלולים לקבל אפילפסיה מהרעיונות שלי.

יש לכם את הטלפון של ההוא מקופיקס-קפה ב-5 ש"ח?? יש לי רושם שהרעיון יעשה לו את זה

PorFavor1

New member
דעתי

לדעתי, מה שאתה מתאר זה מעשה נפסד.
הבנתי ששניכם רוצים בכך, והכל בהסכמה וכו' וכו', ועדיין דברי עומדים בעינם.
מה שאתה מתאר- לא מוצא חן בעיניי כאדם שאוהב נשים, ואוהב בני אדם בכלל.

גבר שכוונותיו אמתיות, צריך לכוון לכך שהמפגש הראשון יוקדש להיכרות בלבד, ולא מפגש מסוג אחר.
גבר שמחפש אישה לקשר, צריך לכוון לכך שכל המפגשים העתידיים, לא יכללו שום זיכרונות מביכים מהמפגש הראשון או השני.
אותו כנ"ל לגבי האישה.
עד שכבר נפגשים עם בחורה מהאינטרנט... כ"כ בוער לך...
מה שתיארת- מצלצל *לא* מכובד.

זו דעתי. חד וחלק.
ובשביל זה יש אינטרנט, כדי לאמר מה שאני באמת חושב.

סתם סקס לא חסר לי

כלומר,אין לי בעיה להשיג וזה כרגע לא מעניין לי.
אני מחפשת קשר.. זוגיו.. וכל מה שמשתמע מכך.. וכן,גם סקס.
אולי זה עניין אישי שלי,אבל גם אם מישהו נראה לי בדייט ראשון
הסיכוי שאכנס איתו למיטה נמוך מאוד. אני פשוט לא מרגישה בנוח עם זה.
האינטימיות שזה מצריך... צריך בעיני כמה וכמה דייטים..

דידי 9

New member
לא.

לא. לא. לא!

בשום מצב :)

*פייר? נראה לי שאני אפילו קצת מרחמת על אלו שכן*.

מעטים המקרים בהם נוצר קשר כאשר היה סקס בדייט ראשון

ולאלו שזה כן קרה,הם כ"כ מעטים והרי סטטיסטיקה מדברת על מספרים גדולים .
עבורי,גבר שרוצה חיבור לקשר רציני,ידחה סיפוקים ולא ידחוף לסקס כבר בדייט ראשון ומדברייך עולה רושם שאתה לא מחפש קשר אלא יותר בילוי ....אדרבא , אין שום דבר רע בזה.

להילעם אפשר בכל רגע נתון....גם אחרי חודש.

בעבר לא הייתה לי בעיה להתמסר כבר בדייט הראשון,זה אולי היה סוג של נחמה כזו : "קשר לא ייצא מזה אבל העיקר שיהיה סקס".
זה לא עובד לי יותר : כיום החיבור , ההיכרות עם הבן אדם לצד המשיכה , נותנים יותר משקל עבורי .

xvxxvx

New member
רק אם

היא מכינה לי חביתה אחרי!
&nbsp

למעלה