סקס בעיר הגדולה.... האומנם?

דרור22

New member
סקס בעיר הגדולה.... האומנם?

בשבוע האחרון יצא לי (ואפילו פעמיים) להתחבט בשאלה, סקס או לא סקס, אני יודע ומשוכנע שאני רוצה קשר ארוך- זוגיות נפלאה רומנטיקה להתכרבל תחת שמכת פוך חיבוק ושאר הפינוקים שזוגיות מעניקה לנו השאלה המתבקשת? האם לסקס יש מקום במחשבה הזו? - האם לשכב, מתוך ידיעה שזה יהיה רק סקס - או לשמור תצמך לזוגיות? כמובן שעם עצמי כבר הגעתי לכמה תשובות - אבל זה נראה לי דיון שצריך להעביר אותו הלאה...... אני חושב שהשינוי הראשון שעבר במוחי ביומיים האחרונים היה שלסקס - אין קשר לזוגיות, כלומר אפשר להנות תמסקס ולעשות אותו לצורך העיניין רק בשביל הכייף ולא כחלק ממערכת יחסים - שבתומי יחסתי לו תפקיד משמעותי יותר. (ולא אמרתי שאין לו תפקיד כזה אבל לפעמים צריך גם לזרום) עם ההזדמניות המוזכרות מעל לא קיימתי יחסי מין בגלל התחושה הזו שזה יהיה רק סקס, אבל להבא נראה לי שדרור מפסיק להיות חסוד הפורום ומפסיק לחכות לאביר על הסוס, החלטתי לזרום עם ההרגשה שתבוא לי באותה הסיטואציה עצמה - ולפרק את המחסומים של - "יצא מזה קשר או לא", את חבילת הקונדומים החדשה שלי כבר קניתי (כן מאי - כשהתקשרת......) מה דעתכם? שלכם באהבה בגאווה דרור22

amet

New member
סקס עם זוגיות וגם בלי

אם בא לך סקס, ויש לך את האפשרות ללכת ולהכיר משהו ואם זה מתאים אז למה לא?!! אם אחרי הסקס יזרמו הדברים זרום יחד, ותן לדברים להיות, לא תמיד מה שאנחנו מתכננים יוצא לפועל. ואם אתה מכיר משהו ולא בא לך באותו הרגע או מרגיש לך לחכות עוד קצת לראות לאן זה יימשך לך על זה. העיקר לא לבוא עם מכתב דרישות והסכם חתונה.....

campari

New member
פחמימות וחלבונים - להפריד או לא?

סקס זה כיף. השאלה היא איך אתה עושה אותו ולשם מה. אם אתה הולך לגן ומזדיין עם אנשים שאתה אפילו לא רואה רק בשביל להקהות את כאב הבדידות, אז לא. אם אתה פוגש בחור חמוד בקרפדה והולך אליו הביתה להזדיין בכיף, למה לא. האהבה כבר תגיע לבד, כשתהיה מוכן אליה.

Yaniv-DC

New member
"לחכות לאביר"...

אם תשב ותחכה לאביר כבר עדיף שתיקח איתך ספר שירה ופרוזה ותעלעל לכיוון העמוד עם השיר "חיכיתי חיכיתי, בכיתי בכיתי ומי לא בא? מיכאל". תמיד הצחיק אותי לראות בצ´טים ומודעות שונות ומשונות (בארה"ב ובארץ, זה מה שאני מכיר...) את הצירוף המהמם הזה "מחפש חבר" במובן הבויפרנד של המילה. חבר זה לא משהו שמחפשים, זה משהו שנבנה... מכירים בן אדם ומתפתחת מערכת יחסים שמובילה למושג "חברות". ועד שזה יקרה - להתנזר מאחד הצרכים הבסיסיים של האדם? למה מה? כי הרבי אמר? סתם ככה שתדע... אם הייתי שומר את עצמי עד שהייתי מוצא חבר, לא היה לי את החבר הראשון שלי (בראייה לאחור, עדיף היה שהוא לא יהייה, אבל שוין). וגם לא הייתי מכיר את כריס, שהתחיל מסקס של שבת אחה"צ שהוביל לשיחה של 3 שעות ולשבועיים מהממים ולהתחלה של משהו נהדר. וזה התחיל כפי שאמרתי - מסקס. אז למה לא?

Liroy25

New member
זה לא לגמרי סותר אחד את השני

לפני הרבה זמן הכרתי בחור שהתחיל איתי ב"קפקא". לאחר שיחת טלפון קצרה החלטנו להפגש. היה ברור לשנינו שמטרת המפגש היא סקס בלבד, הוא היה עדיין חייל ואני לא חיפשתי משהו רציני. (הישג נדיר לכשעצמו) הסקס היה מעולה כי מה שעשה אותו כזה היתה הכימיה הנהדרת שהיתה בינינו. הוא היה מתוק, תמים ומצחיק והיה לנו כיף ביחד, באותה פעם ובכל הפעמים שהגיעו לאחר מכן. לזה אני מתכוון במשפט שאפשר לשלב בין השניים. סטוץ לשם הזיון נטו יכול להגמר לפעמים באהבה גדולה או בידיד קרוב, אתה אף פעם לא יכול לדעת.

.m

New member
הגיע הזמן...

הגיע הזמן להפטר מקו המחשבה שאומר "הייתי מאושר אם רק..." ולהתחיל לשים לב לדברים הנפלאים שיש בחיים שלנו ממש ברגע זה. אני לא אומרת שצריך לוותר על שאיפות עתידיות, רק שלהפסיק להתנות את האושר באותן שאיפות ובמימושן. אני שמחה לקרוא (ולשמוע
) שהתחלתי לחיות את ה"כאן ועכשיו", ואתה זורם עם מה שיש לחיים להציע. ואם לסיים בקיטש: האהבה שלך תמצא אותך, בדיוק בזמן הנכון.
mai (ואל תשכח גם להתמש ב|קונדום| שקנית...)

למעלה