סקס בעיר הגדולה

s h i r k u s h

New member
סקס בעיר הגדולה ../images/Emo111.gif

לבחורים של הפורום
- האם תעדיפו לצאת עם מישהי בעלת ניסיון מיני או שדווקא עם בתולה זה יותר מאתגר אותכם, מעניין וכו'
אשמח לפירוט- מעניין לשמוע את דעתכם
לבחורות של הפורום
- האם ומתי אתן מספרות על ניסיון מיני או על חוסר ניסיון מיני במהלך קשר- ישר בתחילתו, או שזה מתגלה מבלי שצריך לספר במהלך הקשר
מוזמנים ומוזמנות לכתוב את דעתכם על כל הנושא הזה של ניסיון מיני ויחס המינים השונים.

Vdrums

New member
מבחינתי זה לא פרמטר.

זה מתגלה עם הזמן וזה ממש לא משנה אם יש או אין נסיון.

duduamar

New member
לא מסתכל על העבר בדרך כלל.

נסיון מיני ממש לא יהווה שיקול. אם יש - סבבה, אם אין - תמיד אפשר לרכוש נסיון ביחד...

אורזמן

New member
לא ממש משנה

ניסיון מיני זה נחמד אבל מה שמעניין שההיה אפשר לשוחח על הכל ולזרום בקשר.

magenta73

New member
והשאלה הנשאלת היא למה?!?

למה לספר? למה שזה יהיה קריטריון? למה שזה יהיה חשוב? האמת, לדעתי, עברתי את הגיל או את השלב, כי כבר הרבה זמן לא נתקלתי בגברים ששאלו אותי עם כמה הייתי. וטוב שכך. זה לא עיניינו של אף אחד. וזה לא קשור בגרוש לכלום. ואני אסיים במשפט... AM I A VIRGIN... WHAT KIND OF QUESTION IS THAT....

billc

New member
חוסר ניסיון זאת לא הבעייה

כולם/ן היו כאלה פעם, הבעייה( ואני מדבר רק על עצמי) היא סלידה או חוסר רצון ללמוד ולהתפתח במין אם הבחורה רואה במין, רק דרך להביא ילדים לעולם זו בעייה מה שכן אני בחיים לא אתחקר את הבחורה על הנושא יש דברים שצריך לגלות עם הזמן (לצערי
)

רק ......

אם שואלים אותי ישירות! מהנסיון שלי כבת 40 שמקבלת פניות מצעירים.... יש איזה שהוא רצון מגברים צעירים להיות בקשר מיני עם מישהי מנוסה, אבל מי שרוצה קשר רציני מעדיף את הבתולה,הברה,הטהורה,התמימה, לגדול איתה, או לגדל אותה.

magenta73

New member
העלת כאן את הבעיה הגדולה מכל

סינדרום מדונה הבתולה ומדונה הזמרת... מצד אחד הם רוצים שתהיה בעלת נסיון מיני עשיר ופורה, שלא תפחדי, שתעזי וכן הלאה... מצד שני, אם חלילה יש לך יותר נסיון מיני מהם, או אם תראי נכונות ופתיחות בנושא, ישר יקבלו רגליים קרות, הם ישר יראו בך משהו שאינו מתאים לקשר רציני. לא יודעת אם זה קשור לאגו, אולי, לצורך הבסיסי ש"אני אהיה הכי הכי שלה"...פרדוקס. מעניין אותי באמת. מה הקטע?

duduamar

New member
זה בדיוק הקטע.

לדעתי גברים שלא ממש בטוחים בעצמם ובעלי בטחון עצמי מעורער, יתנהגו בצורה הזו, בדיוק מהסיבה שתיארת. גברים שאין להם בעיות כאלו - זה לא יזיז להם.

rz39

New member
נסיון ועוד איך....

מבחינתי נסיון מיני אפילו יתרון. לא תמיד יש סבלנות להתחיל מהתחלה אז שפוט מודים למורה שהביאה עד הלום

למעלה