סקס ברומנים רומנטיים
אני מנסה לכתוב כרגע את הרומן (הרומנטי) הישראלי הגדול (למגירה), וקצת מתלבטת בסוגיית הסקס. אין לי כ"כ בעיה עם מה שאני כותבת, ככלות הכל אני לא מייצגת שום מוסד לכתיבה רומנטית וזה גורם לי הנאה רבה (תרתי משמע), אבל תהיתי מהו בעצם המינון הנכון לסצינות סקס ברומן-רומנטי. באופן אישי, אני נותנת לגיבורים שלי להשתגל כמו שפנים, אבל אני תוהה אם זה לא היה מעיק עלי בספר-קריאה. אז זה מה שאני שואלת בעצם:
כמה סקס? סצינה אחת לספר? (אני מדברת על סצינות מפורטות, לא על סצינות: הוא נישק אותה בלהט - אוי, איזה סורגים יפים יש למיטה הזו/הם תינו אהבים משך כל הלילה). שתי סצינות? שלוש ומעלה (ע"ע ג´והנה לינדסי ושות´)?
מתי סקס? האם אחרי 100-120 (בדקתי את זה פעם) עמוד? סקס בפגישה הראשונה? או, עוד מוטיב, אישה פוגשת גבר מסתורי בבאר, הוא נותן לה את הזיון של הלייף וכעבור חודש היא פוגשת אותו בסדר פסח ומסתבר שהוא בעצם הארוס המדובר של אחותה?
האם סקס? אולי זה סתם עושה לכן נאחס?
מה כל זה אומר על הגיבורים שלנו?
אני מנסה לכתוב כרגע את הרומן (הרומנטי) הישראלי הגדול (למגירה), וקצת מתלבטת בסוגיית הסקס. אין לי כ"כ בעיה עם מה שאני כותבת, ככלות הכל אני לא מייצגת שום מוסד לכתיבה רומנטית וזה גורם לי הנאה רבה (תרתי משמע), אבל תהיתי מהו בעצם המינון הנכון לסצינות סקס ברומן-רומנטי. באופן אישי, אני נותנת לגיבורים שלי להשתגל כמו שפנים, אבל אני תוהה אם זה לא היה מעיק עלי בספר-קריאה. אז זה מה שאני שואלת בעצם: