סקס בשחקים...סקס מעל העננים!!

סקס בשחקים...סקס מעל העננים!!

עומדת פעורת עיניים,לא מאמינה למראה עינייה. ניצבה לה מול מדרגות המובילות למטוס. כבר שנים שחסכה שקל לשקל,על מנת שתוכל סוף סוף,בפעם הראשונה בחייה לטעום טעם חו``ל. רווקה וצעירה,בת 26. אבל למרות זאת גברים רבים לא רצו לכיוונה. אבל תמיד האמינה שאולי יום אחד יופיע האביר שלה, ויגאל אותה מייסוריה,נמאסה עליה הבדידות,ומהאוננות הבילתי פוסקת. המטוס היה דחוס באנשים,בקלות רבה מצאה את מקומה. במושב על ידה התישב לפתע גבר אשר גרם לה להחסיר פעימה,גבר יפה עד כאב. ``אפשר לשבת לידך עלמתי?``קרא אליה בקול עמוק וסקסי. ``כן,כן,בוודאי.``ענתה חלושות. כמה כייף חשבה לעצמה כנראה החופשה מתחילה ברגל ימין. לאחר הוראות ארוכות של הדיילת,המריא לבסוף המטוס. ``שלום לך``שמי אבי,פנה אליה הגבר שלצידה. ``שמי טלי,נעים מאוד``*אתה כל כך חמוד שבא לי להפשיט אותך*אמרה לעצמה. אבל אמרה לו:``נעים מאוד ,אני טלי`` בזאת בעצם הסתימה השיחה בינהם. לי עצמה את עינייה,לפניה עמדה טיסה ארוכה. לפתע הרגישה מתוך השינה,יד מלטפת את ירכה. היא לא רצתה לפתוח את עיננה. ידעה בדיוק ידו של מי היא אשר מענגת אותה, וכמובן הרגישה כי כאשר ישנה כנראה מישהו עטף אותה בשמיכה קלילה. היד שלו זחלה לאורך שמלתה,מפשילה אותה כלפי מעלה. טלי החניקה אנחה חטופה. היד זחלה במעלה תחתוניה,מפלסת דרכה אל תוך גן העדן שבין רגליה. נשארה טלי בעינייה העצומות עורגת אל כל אצבע החודרת אליה. טלי החליטה לפתוח את עייניה,שקט היה במטוס אבי ישב לידה,כמעט גוער מעליה. גם הוא היה מכוסה בשמיכה. טלי לקחה את ידה אל מתחת לשמיכתו, וגילתה להפתעתה איבר ענק משוחרר לגמרי מכבלי המכנסיים. עצמה שוב את עינייה והתמכרה לאצבעותיו ההמגבירות, את קצב יציאתה וכניסתו אל תוכהץ ידה לפתה בחוזקה את הזין האדיר שלו והחלה ללטף אותו ברכות. טלי הרגישה כי היא מייד עומדת לגמור. ``בואי,נלך אל השירותים.``הציע אבי בלחש. התרוממה ממקום מושבה וצעדה לכיוון חדר השירותים. אבי התרומם אחריהףמכסה את הזין שהתנוסס לו לתפארת. חדר השירותים היה קטן וצר. אבי הושיב אותה על הכיור,פישק את רגליה,וחדר אליה במלוא אונו. הזין הגדול שלו קרע אותה. אנחות חזקות פרצו מגרונה. כך נאנחה בקול רם,לופתת ברגליה את אגנו. האורגזמה באה מהר מכפי ששיערה. אורגזמה חזקה אשר עלתה לאורך הגב,לראש ולעורף. גם הוא גמר בתוכה,היא הרגישה את הנוזל שלו שוטף אותה מבפנים. דפיקות חזקות נשמעו בדלת,כבר לא היה איכפת לה. לא היה ספק בליבה כי זוהי תחילתה של ידידות מופלאה. והרי זאת תחילתה של החופשה, ומי יודע מה יהיה בהמשכה. *סיפור לשבת בשבילכם..... תהנו.........

למעלה