סקס ואימונים באופן קבוע
טוב, אז אני מקווה שזה בסדר לרשום כאן.
לא מצאתי במה יותר מתאימה מאשר אנשים שמתעסקים בספורט באופן קבוע.
יש לי בעיונת קטנטונת.
חבר שלי, שכל חייו היה רגיל להתאמן, היה מתעמל 6 פעמים בשבוע, נוסע לתחרויות בינלאומיות וכו'... הפסיק לגמרי את כל האימונים וכל האוכל הבריא כשהתגייס לצבא...
כעבור 3 שנים... הוא השתחרר, נגעל מהצורת גוף שנהייתה לו, בעקבות חוסר המעש והאוכל זבל שצהל הגיש מידי יום... והתחיל לחזור לשגרת האימונים שלו, כדי לקבל את התוצאות שהוא מצפה להן.
הוא כבר חצי שנה בתוך זה, יש לו התקדמות יפה, והוא ממש יודע מה הוא עושה.
הבעיה היא... שהוא כל כך ממוקד במטרה שלו... שהוא נותן 110% מעצמו במהלך האימון.
ככה שביום שהוא מתאמן - אין מה לחשוב על סקס. (הוא מתאמן 4 פעמים בשבוע).
לפני אימון - הוא טוען ששפיכה ממש מתישה אותו, ככה שאם עושים את זה הוא מגיע שפוך לאימון.
אחרי אימון - הוא מותש מהאימון, ורק רוצה לישון, ככה שאין אפילו מה לדבר.
הוא לוקח תוספי מזון (אבץ), ושותה אבקת חלבון.
אבל חיי המין שלנו בקרייסס...
הוא אוהב אותי ונמשך אליי, אבל הוא פשוט עייף רוב הזמן. (הוא גם עובד שעות נוספות כמעט כל יום וגם מתאמן).
הרי כדי לגדול, צריך לישון לפחות 7 שעות בלילה.
כבר חצי שנה אני בערך בלי סקס.
(שזה עוד יותר גרוע כי הוא נראה ממש טוב עכשיו
)
מרוב תסכול אני כבר צוחקת איתו על המצב...
וזה לא שאני לא מבינה אותו, גם אני מתעמלת, גם אני מתעייפת, אבל היומיום שלי הרבה פחות עמוס משלו, אני עובדת פחות ממנו, יש לי יותר זמן לנוח ולישון, וכנראה באופן כללי המצברים שלי מתמלאים יותר מהר משלו.
מכירים? מזדהים?
מה עושים?
טוב, אז אני מקווה שזה בסדר לרשום כאן.
לא מצאתי במה יותר מתאימה מאשר אנשים שמתעסקים בספורט באופן קבוע.
יש לי בעיונת קטנטונת.
חבר שלי, שכל חייו היה רגיל להתאמן, היה מתעמל 6 פעמים בשבוע, נוסע לתחרויות בינלאומיות וכו'... הפסיק לגמרי את כל האימונים וכל האוכל הבריא כשהתגייס לצבא...
כעבור 3 שנים... הוא השתחרר, נגעל מהצורת גוף שנהייתה לו, בעקבות חוסר המעש והאוכל זבל שצהל הגיש מידי יום... והתחיל לחזור לשגרת האימונים שלו, כדי לקבל את התוצאות שהוא מצפה להן.
הוא כבר חצי שנה בתוך זה, יש לו התקדמות יפה, והוא ממש יודע מה הוא עושה.
הבעיה היא... שהוא כל כך ממוקד במטרה שלו... שהוא נותן 110% מעצמו במהלך האימון.
ככה שביום שהוא מתאמן - אין מה לחשוב על סקס. (הוא מתאמן 4 פעמים בשבוע).
לפני אימון - הוא טוען ששפיכה ממש מתישה אותו, ככה שאם עושים את זה הוא מגיע שפוך לאימון.
אחרי אימון - הוא מותש מהאימון, ורק רוצה לישון, ככה שאין אפילו מה לדבר.
הוא לוקח תוספי מזון (אבץ), ושותה אבקת חלבון.
אבל חיי המין שלנו בקרייסס...
הוא אוהב אותי ונמשך אליי, אבל הוא פשוט עייף רוב הזמן. (הוא גם עובד שעות נוספות כמעט כל יום וגם מתאמן).
הרי כדי לגדול, צריך לישון לפחות 7 שעות בלילה.
כבר חצי שנה אני בערך בלי סקס.
(שזה עוד יותר גרוע כי הוא נראה ממש טוב עכשיו
מרוב תסכול אני כבר צוחקת איתו על המצב...
וזה לא שאני לא מבינה אותו, גם אני מתעמלת, גם אני מתעייפת, אבל היומיום שלי הרבה פחות עמוס משלו, אני עובדת פחות ממנו, יש לי יותר זמן לנוח ולישון, וכנראה באופן כללי המצברים שלי מתמלאים יותר מהר משלו.
מכירים? מזדהים?
מה עושים?