סקס ואלכוהול.

סקס ואלכוהול.

האם לדעתם סקס ואלכוהול הולך ביחד? לדעתי לא...(למעט יין) אני עכשיו אחרי בירה וחצי, ויש לי נורא כוח ללכת לישון... האם מישהו/י חושב אחרת ?

אהמ

הולכים ביחד ...במינון מסוים. או גבוה-גבוה,או...נמוך נמוך. באמצע,זה סתמי. ובירה וחצי? אהמ. לא משהו.

סקס ואלכוהול ומה שבינהם.....

להולדן המתוקון שלי.... אם אתה שןתה במינון הנכון ולא מגזים... אז. ברגע שאתה נמצא עם בת או בן הזוג ושניכם שותים קצת ...זה מחמם את הגוף מחמם את הלב... ומחמם את ההורמונים......... אבל שוב זה תלוי באנשים ששותים יש כאלה שרגילים ויש כאלה שלא.. אבל קצת יין ,או שמפניה אני חושבת עושים את הפעולה.... אבל משהו חשוב ביותר....*ששותים לא נוהגים* הולדן תמשיך לכתוב. אני אוהבת את הראש שלך שיהיה לך יום מתוק חוקרת פרטית

חוקרת...

יין או שמפניה בכמות סבירה זה בהחלט עושה טוב לראש. בכלל יש גם את התיאוריה שלאחר אכילת פחמימות בכמות מעל הממוצע, לגבר הממוצע אין כוח יותר מאשר לסיבוב אחד. מסקנה בנות, אל תכינו לגבר שלכן פסטה אם אתן רוצות אותו ללילה ארוך. וברור חוקרת, *אם שותים לא נוהגים*, בשביל זה יש לי אותך :) פעם אחת שתיתי 2-3 בירות ונהגתי אחרי זה, כי לא היה מי שינהג (אבא שלי היה שיכור עוד יותר ממני, ואמא שלי הייתה עייפה מכדי לנהוג), אז הייתי חצי שפוי (ובכלל, זה היה רק למשך 2-3 ק``מ....) הייתי מספר גם על תאונת הדרכים אותה עברתי....(אני עדיין חי) אבל זה בטח לא בשביל הפורום כמו שאמרת, יום טוב גם לך :)

למעלה