סקס והאקס

shirley84

New member
סקס והאקס

לפני שהכרתי את חבר שלי האחרון, שנקרא לו קיפי, נפגשתי עם ידיד שלי שנקרא לו אוגי, שהוא היה האקס האחרון שלי אז. היה לנו סקס מדהים כמו פעם ומאז לא הפסקתי לחשוב עליו. עכשיו אני וקיפי נפרדנו, ובא לי על אוגי. במקרה דיברנו וקישקשו לנגענו לדבר על סקס ונדהמתי לגלות שהוא עשה כל מיני דברים בעברו שקשורים לסקס, שלא ציפיתי להם (למשל אורגיה עם שתי בנות...), וגם הוא הזכיר ידידה שכל פעם שהוא נפגש איתה - זה "חוויה". ואני חושבת שהם שוכבים. עכשיו אני מקנאה וכולי בסרטים, ואני לא בטוחה עם עוד כמה בנות הוא שוכב, מבלי להיות "מחויב" להן. חשבתי שזה רק איתי, כי שנינו מודים שיש לנו משיכה וסקס מדהים במיוחד... אבל עכשיו אני לא בטוחה... מה עושים
אני חושבת שרק כשאני אהיה איתו ואז הוא יגיד לי "זה הסקס הכי מדהים שהיה לי" אז זה יעבור לי... אבל מה עד אז

מקסימה1

New member
תזהרי לא להתאהב באוגי

רובינו מאוהבות בגבר שיש לנו סקס מדהים איתו. אנחנו רק מנסות לשכנע את עצמינו שזה רק סקס... מה דעתך??

shirley84

New member
טו לייט פור דאט

אז זהו, לא רק מיני. אני מאוהבת בו. ואנחנו ידידים טובים והוא רומנטי ומקסים וטוב עם ילדים, ובנוסף... הסקס חבל"ז. כ"כ חבל"ז שאפילו שאנחנו לא חברים, אני מפנטזת עליו ורוצה את זה איתו... הוא הולך להיות הבן זוג שלי לחתונה של אחי שבעוד כמה חודשים ואני הולכת לעשות לו שיעורים פרטיים בריקוד, ואני חושבת שזה יכול ללכת לכיוון של מחויבות מבחינה רומנטית... אבל עד אז... אני פשוט רוצה להיות איתו. ואני לא צריכה/רוצה שיגיד לי עכשיו שהסקס איתי היה הכי טוב, כי הוא אמר לי, אבל אני לא יודעת לגבי מה שהוא סיפר לי, מתי זה קרה (לפני או אחרי הפעם האחרונה שלנו). לכן אני רוצה פשוט לשמוע את זה תוך כדי הפעם הבאה (אם תהיה) ושיגיד לי שהוא רוצה להיות איתי... אבל אי אפשר לאלץ אותו, וחבל

מקסימה1

New member
שירלי היקרה- לאהוב קודם כל את עצמך

זה מה שאני מציעה לך. כמה שהוא מקסים ומושך ושרמנטי ורקדן ו... לא יודעת מה.. נסי לשים את עצמך לפניו. אם הוא לא משרת את האינטרסים שלך ואת ניפגעת מהקשר עדיף לך לחתוך את זה. מניסיון הבא יהיה עוד יותר טוב. במידה ואת חושבת שאולי אולי יש סיכוי שתחזרו, אז תאמרי לו מה את מרגישה. אל תפחדי מכלום!!! הכי חשוב! תכניסי לעצמך לראש שאת הדבר הכי טוב שיכול לקרות לו! הסקס זה רק משחק ל רוב הגברים זה לא אומר שכולם כאלו אבל רובם. לדעתי, את צריכה לחשוב קצת אחרת..לא לחשוב שיגיד לך שהוא אוהב אותך תוך כדי סקס. נסי לפתח את הקטע הידידותי בינכם.כמה שזה קשה או לכי על האמת.

את באמת מאמינה בזה?

אני מנסה להבין האם זה כך?? כי רוב הזמן זה כך..תעזרו לי..אני גבר אמנם אבל ההרגשה היא גם מצידי שבחורות נמשכות יותר כאשר הסקס טוב..

magenta73

New member
בכל הכנות....

קחי את משחקי האגו שלך למקום אחר. הו אלא חייב לך כלום. אם נחמד לך לשכב איתו, תשכבי איתו וזהו. מה זה חשוב אם את הסקס הכי מדהים שהיה לו בחיים או, לא? באמת........ באמת...

את צודקת ,אני בכלל הולכת לפי.....

קריטריונים אחרים..... האם הוא מספק לי את הצרכים ועושה לי טוב.....ולא בקטע אגואיסטי.... האם אני מרגישה איתו מעבר לרק סקס.... האם הוא ואני נותנים מעצמנו עד הסוף.....בזמן הנתון .....חווים את הרגע! לא נותנת ציונים לא לעצמי וכמובן שלא לו!

Vdrums

New member
לדעתי את לא בסרטים

אלא בקיבעון עצבני על הטלויזיה החינוכית.

למעלה