סקס והאקס

shirley84

New member
סקס והאקס

לפני שהכרתי את חבר שלי האחרון, שנקרא לו קיפי, נפגשתי עם ידיד שלי שנקרא לו אוגי, שהוא היה האקס האחרון שלי אז. היה לנו סקס מדהים כמו פעם ומאז לא הפסקתי לחשוב עליו. עכשיו אני וקיפי נפרדנו, ובא לי על אוגי. במקרה דיברנו וקישקשו לנגענו לדבר על סקס ונדהמתי לגלות שהוא עשה כל מיני דברים בעברו שקשורים לסקס, שלא ציפיתי להם (למשל אורגיה עם שתי בנות...), וגם הוא הזכיר ידידה שכל פעם שהוא נפגש איתה - זה "חוויה". ואני חושבת שהם שוכבים. עכשיו אני מקנאה וכולי בסרטים, ואני לא בטוחה עם עוד כמה בנות הוא שוכב, מבלי להיות "מחויב" להן. חשבתי שזה רק איתי, כי שנינו מודים שיש לנו משיכה וסקס מדהים במיוחד... אבל עכשיו אני לא בטוחה... מה עושים
אני חושבת שרק כשאני אהיה איתו ואז הוא יגיד לי "זה הסקס הכי מדהים שהיה לי" אז זה יעבור לי... אבל מה עד אז

m14590

New member
נסי לא לחשוב עליו..

אני יודעת שזה קשה..ואפילו מאוד.. אבל נסי לא לחשוב עליו.. תעסיקי את עצמך בכל מיני דברים.. ונסי לא לחשוב עליו..וכמו שאמרת..ואז כשתפגשי אותו והוא יגיד לך"זה הסקס הכי מדהים שהיה לי" זה יעבור לך.. בינתיים נסי לא לחשוב עליו...

Cobe Anan

New member
רגע...

את רומזת במקרה שאולי עדיף שהיא תנסה לא לחשוב עליו....?

Cobe Anan

New member
טוב,שירלי...קצת קשה לי לומר את זה..

אבל הוא הX שלך!!! אתם כבר לא חברים!!! ולא, הוא לא מחוייב אלייך. למה ציפית? אל תשכחי שאת גם לא חיכית לו בוכה ואומללה... היה גם לך מישהו אחר מאז.. ועם כל הכבוד.. לא באמת ציפית מאדם ששוכב איתך בלי מחוייבות להיות בסטטוס כזה רק איתך, נכון...?

כאדם נשוי בקיא ומנוסה אומר לך שירלי

סקס נמשך מעט זמן וגורם הרבה צרות. התרופה המומלצת ביותר לסקס היא _עוד סקס. יחסים טובים מסתיימים מהר ,הגרועים נמשכים לעד. שירלי מה יהיה עד שתפגשי בו מחדש? למה להיות בסרטים ?למה לחלום חלומות? יש אנשים החולמים חלומות ויש הנשארים ערים בכדי להגשים אותם . פקחי עיניים נערה ,ראי ,נפגשת עם קיפי ולאחר שהסתיימה מערכת היחסים ,אל תהיי בדיכי. בכל יום שנגמר השמש שוקעת ,כמו במערכת יחסים, אך יש בוקר השמש זורחת וכך גם האתגרים. עם אוגי הצלחת להגיע לשיא השיאים בסקס יום יבוא ותפגשי מישהוא שיאפיל על האקס. אינך יכולה לזכות בכל מי שאת בוחרת אני מאחל לך למצוא את "האחד" ולבנות מציאות אחרת.

ת מ ו ז

New member
מצחיק

לחשוב על צרותם של בני אדם (ונחשו מי אמר את זה). אני באמת לא מבינה למה את מתעסק בדברים שוליים כאלה. טוב לך איתו, אתם לא בקשר מחייב, אז על מה לעעזאל את ניכנסת לסרטים?? שמקבלים בן אדם, מקבלים אוות כמו שהוא דף נקי, זה לא באמת צריך לשנות לך מה הבן אדם הזה עסה בעברו, כי זה עבר ניגמר, וזה גם לא באמת צריך לשנות לך מה הוא עושה עכשיו כי אתם לא ביחד, וזה הכי כיף את כיוהל לעשות מה שאת רוצה, הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה, בלי שזה יפגע באף אחד. אם את מרגישה שזה פוגע בך, תצאי מה קשר הקשר הזה, כי קנאות ביזיזות, ממש לא עובדת מותק. ובכלל כדי לך לשחרר את כל הרגשות קנאה, כי הם רגשות מיותרים לחלוטין, אני אומרת שכל המ שלא נותן דבר חיובי ליזרוק אותו
במקום להתעסק בכמה יפים החיים תיראי מה הצרות שלך "חשבתי שזה רק איתי". אז זה לא רק איתך זה אם עוד 1000 בנות, מה אכפת לך? את נהנת כיף לך? תשאירי את זה ככה. שיהיה לך יום נהדר. תמוז.

למעלה