סקס והעיר הגדולה-

רינת4

New member
סקס והעיר הגדולה-

אני חייבת להתוודות... ראיתי סקס והעיר הגדולה והזלתי כמה דמעות. זהו! אמרתי את זה! בחיים זה לא קרה לי עם הסדרה הזאת אבל הפעם... מה זו הטיסה הזאת לפריז? הפוטרובסקי הזה מעצבן אותי!! אני לא סובלת אותו. מה זה אמור להיות? ואיך היא הסכימה בכלל? זו לא קארי, זה לא מתאים לה ללכת ככה בצורה עיוורת אחרי גבר ובמיוחד כזה שלא מתאים לה. אז בשיחה שהן עשו בארוחה האחרונה נשברתי. כבר לא יכלתי יותר. וככה? ככה להתעלם מביג? כשהיא צעקה עליו להפסיק לעשות לה את זה, ראינו כמה הרגשות שלה אליו חזקים. ולמרות שהייתי מעדיפה שאיידן יהיה זה שיחזור בסוף, ביג הוא the next best thing והוא זה שהיא באמת אוהבת אז למה? למה ללכת עד פריז? זה היה פרק עצוב, אני חייבת להודות. והמשט האהוב עלי בכל הפרק (השני) הוא go get our girl! עכשיו- אם בפרק הבא היא בכל זאת תחליט להישאר עם הפוטרובסקי הזה זה וככה הסדרה תסתיים, זה יהיה אסון. אני מקווה שהבחירה הסופית תהיה בביג. אז ביג- לך תביא את הבחורה שלנו ונתראה בשמחות! אה! ועוד דבר- נכון זאת שמתה? אז היא שיחקה ב"מפגשים מהסוג השלישי"- זו רק אני או שבסקס היא נראתה שונה?

בוביץ

New member
ממוצע של 20.0 אחוזי רייטינג

הנה. אין מה לומר גם אני בכיתי מהפרקים הללו. ובכלל העונה האחרונה של סקס והעיר הגדולה היא פשוט גדולה. לא זכורים לי סדרות שהיו להם כאלה עונה אחרונה מצויינת אני ממש לא רוצה שסקס והעיר תסתיים. אין עונה גדולה ובכלל אני לא ממש סובל את הפטרובסקי הזה אבל אני מבין את קארי למה היא רצתה לעבור איתו. הרי היא לא רוצה לגמור כמו זו שקפצה מהחלון. וכן גם לה מגיע מישהו ביג עד עכשיו התעלם ממנה והיא צדקה מה שהיא אמרה לו . אבל בואו נקווה לטוב.

238

New member
טוב נו,

בס"ד לא נהרוס לכם (כמו שהרסו לי) את הסוף של הסדרה. אני רק אגיד שלדעתי,הפחד להשאר לבד לא מצדיק התבטלות עצמית בפני אף אחד. ואני מצטרפת לדברי רינת-אם כבר ,ביג עדיף על פטרובסקי,אבל חבל שזה לא איידן.

DreamS_HunteR

New member
זה קורה לי כמעט כל הזמן.

סדרות מגיעות לסיומן ואני נזכר להתחיל לצפות בהן. יופי אדם, יופי. היו אתמול באמת שני פרקים חביבים, ואף מצחיקים במיוחד "פאקינ כימוטפרי"
אני אחכה לשידורים החוזרים כדי להתחיל לצפות

האמת, פחות אהבתי את הפרקים../images/Emo16.gif

האלו... הם היו יותר מדיי פרקים מהסוג ה"רגשני" מאשר פרקים של קומדיה.
ניר

Better Man

New member
מסכים

הם היו פרקים מלאי קארי, אני אישית אף פעם לא סבלתי את העלילות שלה, הסיפורים והרומנים שלה תמיד שעממו אותי בהשוואה(ולא בהשוואה) לעליליות של החברות שלה.

למעלה