סקס וזוגיות גאה -המהדורה הבינלאומית

EyeSeeYou

New member
סקס וזוגיות גאה -המהדורה הבינלאומית

התיירים העליזים זונחים את רחובות אמסטרדם של המלכה
לטובת ערים אחרות, גאות לא פחות
. ספרו לנו אתם על המקומות העליזים
בהם ביקרתם בעולם, איפה עוד אפשר ללכת יד ביד עם החבר/ה ולא להתבייש, איפה עוד פשר למצוא זיון סתם ככה מללכת ברחוב בלי פאדיחות, באיזה בית קפה גאה ישבתם ולמה שווה לנסות? באיזה מועדון סקי הכי כייף לשתות שוקו חם בשלג ולהרגיש בנוח? איפה הסנטה קלאוס הכי צבעוני? חוויות בינלאומיות
יתקבלו בברכה (ובבריכה) ואל תתביישו, החל בסטנדרטי ביותר- לונדון, פריז, ברצלונה, סאן פרנסיסקו וכלה במקומות הכי מוזרים... ירדן, פולין, הירושימה ונגאסאקי.. לכו על זה - תתפרעו

campari

New member
אמסטרדם אאוט - ברלין אין ../images/Emo34.gif

לכל מי שלא שם לב, ברלין היא היום ה-מקום לבקר באירופה. גם תרבות ואמנות, גם שילוב מנצח של הדר ישן ואדריכלות עכשוית, וגם העיר הכי הומואית. אמסטרדם כבר מזמן בשקיעה, לונדון יקרה בטירוף ופריז משעממת. בברלין יש את הגיי-באר הכי ישן באירופה (ניקו אותו לאחרונה בשנות ה-40) וגם כמה חדשים, יש מועדונים מכל הסוגים והמינים, יש מרתפי S&M שהאוויר בהם כל כך רוויי פופרס שאם תדליק גפרור המקום יתפוצץ, יש קברטים כמו בברלין (
), ויש עניין. מה אין שם, כנראה? גבר אחד שלא מגלח את הביצים. נורא היגייניים, הגרמנים האלה

.m

New member
../images/Emo41.gif בקרוב ../images/Emo41.gif

יניבי ומאי מדווחים מ-DC הגאה
mai

Yaniv-DC

New member
וסתם ככה שיהייה לכם בראש על מה

מאי תדווח. היא תדווח על הופעתה של קים אינגליש, ובגלל זה ובגלל שזו מסיבת אדם יהיו ימבה אנשים, ואז יהייה חם, ואז נצטרך להוריד חולצה ויהייה סבבה. this is not enough לה לה לה...

xanadu

New member
שאני אשאל את המתבקש?

בוודאי. אם כולם מורידים חולצות,זה כולל את הגברת?

Liroy25

New member
שיקגו!

ישנו רחוב בשם Halfsted (ויסלחו לי מראש המקומיים על השגיאות כתיב..
) שכל כולו מוקדש לקהילה ההומו-לסבית. האמת שהוא יותר מוקדש להומואים אבל לא ניהיה קטנוניים... אפשר למצוא שם הכל מהכל (מועדונים, פאבים, חנויות בגדים, מסעדות). מה שאני הכי אהבתי זה שהכל באוירה סולידית ושקטה, אם כל זה שהאיזור רווי בהומואים לא הרגשתי את אותה אוירה של סצינה שכל כך אופיינית. מומלץ בחום!

DJNYC

New member
ניו יורק

אם תסתובב בווילאג´ או בצ´לסי אתה עלול להתבלבל ולחשוב שכולם גייז ויש 10% סטרייטים.

EyeSeeYou

New member
זה מה שכולם אומרים

אני מניח שעד שלא אראה בעיניים שלי, אני לא אאמין

campari

New member
ואם אתם כבר בצ´לסי, ובא לכם קפה...

אז על השדרה השמינית בין רח´ 22 ל-23 יש קפה מדהים בשם "THE BIG CUP" (אם אומרים את זה מהר זה נשמע כמו "THE PICK UP", שזה גם שם מתאים).
כל הרהיטים שם נשדדו מזקנות פולניות (או שווקי פשפשים) ואין שני כסאות זהים.
יש עוגות חמודות עם צבעי מאכל, קפה בכוסות נייר, שירות עצמי.
יש ספות מזמינות שעליהן יושבים כוסוני צ´לסי ועושים את עצמם קוראים או כותבים, אבל בעיקר מסתכלים על כל מי שנכנס ויוצא.
יש מלא מגזינים וחומרי קריאה, ובשירותים יש לוח וגיר, למי שרוצה להתבטא. מתי כבר יעתיקו את הקונספט הזה לתל אביב (רצוי בנחלת בנימין פינת אחד העם)...

Liroy25

New member
מקום יפיפה!

רק חבל שהייתי יותר מידי הסטרי והעדפתי לעמוד בחוץ במשך שעה ולתת לאיזו צ´חלה ניו יורקית להתחיל איתי במקום להכנס פנימה.

daniel365

New member
בהמשך לאמת או חובה...

העיר במדוברת היא FORT LAUDERDALE
כ-40 דק´ נסיעה צפונה ממיאמי. העיר מוצפת הומואים ולסביות מכל הסוגים והמינים
מוצפת מועדונים, בתי קפה, חופים, פאבים, בארים ועוד ועוד
. לא סתם היו לי פנטזיות על רוב....
מומלץ ביותר - מקום עליז מאין כמוהו!!!! אני.

Yaniv-DC

New member
ולא סתם.

ראש העיר עליז ממש כמו שאר העיר, שבכלל הרבה יותר שווה ממיאמי.

מיליארד איש אינם טועים

הפתעה דווקא מהכיוון השני של הגלובוס, מזרחה: בהודו, הכרתי בחור ישראלי חמוד ביותר, ובסוף השבוע הראשון שבילינו ביחד, יצאנו מחוץ לעיר. הגענו לג´ייפור וראינו שמחזה של גבר ואישה הולכים יד ביד הוא המוזר והחריג אבל זוג גברים משולבי ידיים - זה המחזה הנפוץ ביותר. עם חיוך מרוח על הפרצוף הסתובבנו כמוהם, יד ביד ואף אחד לא הניד עפעף. המבט היחיד המוזר ומהשעשע שקיבלנו היה משתי בחורות ארופאיות שהבינו מייד מה עושים זוג מערביים יד ביד. אפרופו הודו, הומוסקסואליות כמעט ולא קיימת במושגים המקומיים. אין פאב/באר/מקום מפגש קבוע. הדבר היחיד - מסיבה פעם בשבוע (מלון PARK למי שמתעניין, ימי שלישי). המסיבה כל כך דיסקרטית שכשמתקשרים בטלפון לברר פרטים, מקבלים תשובה שזאת מסיבה לרווקים ולא לזוגות... מערבה משם ולא רחוק מפה, באיסטנבול, קיבלתי, לפני חודשיים, נשיקה מדוגמן טוריק מפורסם. אבל זה כבר לפעם אחרת.

למעלה