סקס וזוגיות

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
סקס וזוגיות

בשרשור שדן באורגזמה גברית הופיעו שתי דיעות מנוגדות: אחד כתב שלדעתו צריך לבדוק את ההתאמה המינית ורק אח"כ לשקול מערכת יחסים, והשני כתב שהוא ובן-זוגו לא מתאימים מבחינה מינית, אבל הוא לא היה מחליף אותו בשום אופן! אני כבר מזמן טוענת שבבחירת בן-זוג הסקס הוא שולי, ויש תכונות הרבה יותר חשובות (שיתוף, הקשבה, יכולת לקבל ולתת אהבה...). מה דעתכם?
mai

נתן.ל

New member
כמעט נכון

דברים חשובים מאד הם שיתוף, הקשבה, יכולת לאהבה וסקס
מה יעזור הבן\בת זוג הכי אחלה בעולם אם אי אפשר להתפרק לפני השינה ?

שאלה טובה.

בשביל זה בדיוק לפי דעתי קיימת "תקופת הביניים". התקופה הזאת שאתה רק מכיר מישהו, מתחיל לצאת איתו, פעם, פעמים, שלוש. יש מוחויבות, אין ממש קשר, למרות שיש כאלה שממהרים להכיזר על עצמם כ"זוג". בשלב הזה מכירים את האדם, בוחנים את מינוסים שלו (אין אדם ללא מינוסים), את הפלוסים, אה, וגם את הסקס. מתאים - אתה מוזמן להתחיל את הקשר. לא מתאים ? - פעם הבא.

.m

New member
תודה, אבל איפה התשובה שלך?

אם לנסח את השאלה בצורה קצת יותר בוטה: האם היית מוותר על בן-זוג בגלל חוסר התאמה בסקס, גם אם יש התאמה מושלמת בכל תחום אחר?
mai

xanadu

New member
אם אין התאמה בסקס

אז איך תהיה התאמה מושלמת? אמנם הסקס הוא לא ה-קריטריון, אבל הוא בהחלט קריטריון משפיע. אם יש תסכול מיני באויר, אני לא רואה איך הזוגיות יכולה לצמוח הלאה.

זה מזכיר לי..

היתה פעם כתבה באינטרנט על זוג זקנים שמעולם לא קיימו יחסי מין. אני אחפש.. שניה אחת.. מצאתי ! בבקשה, הוכחה שזוגיות יכולה לצמוך גם בלי סקס, או תיסכול מיני. זוג נשוי 34 שנה ללא סקס !

../images/Emo178.gifאווווף... את קשה

אני מניח שאם הסקס יהיה "סביר" אני אשאר איתו. במקרה והוא יהיה גרוע עד כדי חוסר סיפוק, אני חושב שנפרד לשלום.

Liroy25

New member
תגדירי חוסר התאמה?!

אם לכל אחד יש ראש אחר בכל מה שקשור לסקס תמיד אפשר לנסות ולמצוא את עמק השווה, יחד עם זאת אם הסקס גרוע מתחילים לפזול לכיוונים שונים ומשם הסיפור כבר מוכר וידוע. בשורה התחתונה אם הסקס לא מספק בוא נשאר ידידים!

EyeSeeYou

New member
לפחות לפי אלי מקביל

לאחר מספר שנים כשנעלמת התשוקה, והרגשות מתקהים ומתחיל הבלאגן והשעמום..הסקס הוא מה שמחזיק מערכות יחסים. אני לא יודע אם הייתי בוחר בגישה הקיצונית הזאת, אבל כפי שאמר מישהו קודם..סקס לא מוצלח יכול לתסכל גם הזוג המאוהב ביותר (אתם לא רואים סקס והעיר
) אני אישית לא מצאתי עצמי פוסל מישהו בשל "אי התאמה מינית", אולי נפלתי על פרטנרים/יות טובים/ות ואולי אני פשוט גמיש למספר סוגים של מיניות
אבל אני מודה שראיתי אצל אנשים סביבי, ובמיוחד אצל גייז אצלם יש חשיבות לנושא הפאסיבי/אקטיבי (בניגוד לסטרייטים שם זה די ברור..) כיצד מוותרים על מערכות יחסים אפשריות פשוט כי שניהם...
או
לדעתי זה חבל, אפשר ללמוד אחד את השני גם בסקס ולא רק בשאר הדברים, המחשבה כאילו אנו מצפים שבן הזוג ילמד אותנו במהלך מערכת היחסים באופי ובהתנהגות צריכה לעבוד גם פה. כל זאת כאשר ברור שיש משיכה.....

למעלה