סקס ומחלות.

DJNYC

New member
סקס ומחלות.

חלק מהמציאות של יחסי מין זה מחלות מין (STD). מתי פעם אחרונה עשיתם סקס ללא קונדום? מתי עשיתם בדיקה למחלות מין (מלבד HIV ישנן עוד הרבה מחלות) אם בכלל? אנשים בזוגיות, האם אתה ובן זוגך נבדקתם?

Yaniv-DC

New member
המממ...

פעם אחת פישלתי וקיימתי יחסי מין ללא קונדום. מיד אחרי שהבחור הלך, החלטתי כמובן שזהו, אני נגוע, אפשר להתחיל לכתוב צוואה (פחות או יותר יש לי להוריש דיסקים...) וכמובן יום לאחר מכן הלכתי להבדק. כשהיה לי בן זוג קבוע, נבדקנו ביחד, ואחרי שלושה חודשים שוב, ואז התחלנו בלי קונדום. כריס ואני החלטנו שאם בשבועות הקרובים הכל ילך כמו שצריך, נלך להבדק....

xanadu

New member
החינוך הפולני מאז ומתמיד מנע ממני

לשכב עם מישהו בלי קונדום. חוץ מזה, מאחר ורופא הבית של הפורום הזה הוא גם רופא הבית שלי, אני ישן טוב בלילה.

Liroy25

New member
ומישהו הרי חייב להיות שונה...

מי אם לא אני..
כשיצאתי עם בן הזוג הראשון, הוא ת´כלס בשטח היה המדריך שלי בעולם הגייז. זה לא שלא היה לי ניסיון בכלל (מיני וחברתי) אבל הוא זה ששבר לי את עקרונות ה"לא מתנשק בפגישה הראשונה וסקס רק אחרי החתונה!" (זה לא מצחיק..זה באמת היה ככה...
). כך שמתוקף תפקידו הוא זה ששכבתי איתו בפעם הראשונה (במקלחת של חבר טוב שלו) וכל ה-9 פעמים שבאו אחר כך (הוא היה עסוק חברתית ואני הייתי חייל) היו בלי קונדום. הסירו דאגה מליבכם - מאז נבדקתי ולמדתי את הלקח. אם בן זוגי הנוכחי אני לא משתמש בקונדום (תזכירו לי מה זה שוב?
) שנינו נבדקנו והכל בסדר. מה שכן, כמה שטוחנים לנו את המוח עם כל הקמפיינים של איידס ושאר מחלות מדהים אותי לפעמים לגלות עד כמה הנוער (לפחות זה שאני עובד איתו ב"הפוך על הפוך") לא תמיד מודע לסכנות הטמונות בסקס לא בטוח עם כל מיני אנשים שפוגשים באינטרנט ובגן העצמאות.

"בן זוגי הנוכחי" ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

פעם היית קורא לי בעלי.נו טוב - לפחות עכשיו ברור לי שאני אפיזודה חולפת. עכשיו,כשאני יודע מה מקומי,נראה לי שנתחיל להבדק יותר. לירוי חומד- אתה יודע כמה גברים חסונים,שחומים וורסיטלים היו משלמים כדי לקרוא לי בעלי

Liroy25

New member
אתה קטנוני לפעמים...

כי כאני מדבר איתך על חתונה ועתיד משותף אתה מחוויר כמו גבינה לבנה! הסר דאגה מליבך אהובי, אתה היחידי שאני אוהב ורוצה!

כמו גבינה שוויצרית

יחד עם החורים. חוץ מזה,מה אתה מתחנף
קיבלת אתמול ועוד בחיק הטבע

campari

New member
...די, אתם מביכים!

וחוצמזה, איפה התמונות מחיק הטבע?

Liroy25

New member
שמעת אותי מתלונן?

אין כמו מין אוראלי איכותי בין העצים של פארק הירקון.

DJNYC

New member
כמו חרוט לי במוח.

תמיד אני מקפיד להשתמש בקונדום. זה לא משנה אם אני מסטול, שיכור או היי - כנראה שהפחד להידבק במחלה נכנס בי מאוד חזק. במשך תקופה ארוכה פחדתי להיבדק (למרות שלא היתה סיבה - אבל לעולם אין לדעת) ובסופו של דבר הלכתי ונבדקתי. אבל מחלות מין זה לא רק אידס, ויש מחלות שיכולות לעבור גם עם קונדום (לא מחלות שעוברות בזרע, אלא מחלות שעוברות ממגע). וישנם סוגי חמורי סיכה אשר יכולים לפגוע בקונדום או לפגוע בקרום העור, אשר יכולים בעצם להגביר את הסיכון להידבקות במחלות.

Liroy25

New member
זה ברור, הבעיה היא שאיידס היא

הקטלנית מכולם! סה"כ עם שכבת למשל עם בחור שסובל מכיני ערווה, קונדום או לא הלך עליך. מה שכן מדהים אותי,וכאן אני חוזר להודעה הקודמת שלי היא אנשים שאדישים לתופעה! אני זוכר שישבתי לא מזמן לשיחה עם נער שאני מטפל בו ב"הפוך על הפוך" (ואם נתעלם לרגע מכך שהבחור בן 16 ויכול ללמד כאן את כולנו כמה דברים חדשים שלא ידענו) הוא התגאה בפני ש"אתמול זיינתי 4 גברים בלי קונדום!". הייתי בהלם! סה"כ בחור אינטליגנטי יושב מולי, ומתגאה על חוסר האחריות שלו! כאילו מה, הוא חי בסרט?? הוא מנותק לגמרי מהמציאות?? מה שכן עשיתי טוב ועל כך אני מרשה לתת לעצמי קרדיט היה לחסוך ממנו את ההרצאה על למה חשוב להזהר, קפצתי לבית המרקחת הקרוב וקניתי לו חבילת קונדומים. על כל צרה שלא תבוא, שיגן על עצמו עד כמה שאפשר. מה שכן השאלה שלי אליך (או אל כל אדם ששהה זמן רב בחו"ל) היא האם המודעות למחלות מין שונות תוך דגש על איידס היא גבוהה? או שזה משהו זניח שיודעים שהוא קיים אבל לא ממש טורחים לתת עליו את הדעת?

.m

New member
סקס ומחלות...

6(
) שנים הייתי בזוגיות, ואת הפעמים בהם לא השתמשנו בקונדום אפשר לספור על יד אחת, ועוד ישארו אצבעות. למה? כי לא בא לי לקחת צ´אנסים מיותרים. מאז שאני לא בזוגיות, אני שמחה לומר שלא התפתיתי אפילו פעם אחת
mai (מאמינה בסקס בטוח...)

למעלה