סקס ומעצורים

Berethor

New member
מצחיק מאוד

הדבר הכי קרוב שהכרתי לגבר זה נשים אנורקסיות, אז רד ממני..

סקס ומעצורים

מה מרתיע/עוצר אותכם- הסקס בהוויה שלו כסקס -על כל משמעותיו (האפשרות להיכנס להריון, מחלות מין וכו') או רק העניין של הפעם הראשונה

Berethor

New member
מה שעוצר אותי זה בעיקר שאין לי זוגיות

ולא מצאתי תאדם הנכון, לא פחדים מהדבר עצמו הם שעוצרים אותי למרות שאני מודע לסיכונים במין וגם לסיכונים של בחירה שגויה בבת זוג.

אז מה שאתה אומר אתה מחכה ל

סקס עם אהבה.
ואם תיפול בחיקך הזדמנות לקיים יחסי מין ללא אהבה אתה לא תקח את ההזדמנות?

Berethor

New member
היה לי הזדמניות בעבר ובחרתי שלא לקחת חלק בהן

ולא אני לא מחכה לסקס מאהבה בו לא נהיה נאיבים, למעשה אני אפילו לא בטוח אם אני יכול לחוש אהבה רומנטית באופן אישי, אם כי סביר להניח שאם זה היה עם אהבה זה היה עדיף. מה שכן צריך משהי מספיק מתאימה, ושאני יסתדר איתה, ולא סתם מישהי רנדומלית.

Elle992

New member
א-מיניות והעדר חשק מיני,

אם היה לי חשק מיני סביר להניח שהייתי מקיימת יחסי מין בכל הגוונים והסוגים(אני טיפוס שאוהב להתנסות ולנסות כל דבר, כמו ילד קטן
)

אבל במצבי זה לא מתאפשר וגם בגלל שאני במצב כזה אני לא יכולה לחשוב "אם היה" אני מרוצה ממצבי ולמדתי לאהוב ולקבל אותו בצורה הכי שלמה שיש

Berethor

New member
כל הסוגים?

אם כך עדיף כבר שאת א-מינית. הרע במיעוטו..

Elle992

New member
הפעם חצית את הקו שנקרא

"לשון הרע" אני חושבת ששום דבר כבר לא יעזור איתך, אדון ברת'ור. לצערי הרב אתה שוב ושוב חוזר על התבטאויות הלא הולמות והמטרידות שלך ובעיקר בעלות לשון הרע,

לומר לי "הרע במיעוטו" על אם הייתי עושה את כל סוגי המין משמע להכפיש את שמי רק בגלל שבחרתי לעשות משהו שאני רוצה וטוב לי איתו, משמע שאתה מוציא עליי דיבה רק בגלל בחירות אישיות שלי, ועוד מעז לעשות זאת על גבי פורום שלם

Berethor

New member
וגם ההבנה שלך לא טובה

הרע במיעוטו פה הוא הא-מיניות בהשוואה ללעשות כל דבר מיני, שזה יותר רע לדעתי.

AlanSmith

New member
הרע במיעוטו פה זה שכולם מבינים שאתה פרימטיבי

למרות הקטלוגים והדירוגים של אנשים שלא לצורך. אני באופן כללי בן אדם די פתוח, ואני מבין שזכותו של בן אדם שיהיה לו דעות קדומות ופרימיטביות משלו. אבל יש גבול להגיד למישהי (או לנטייה כלשהיא שלה) שהיא הרע במיעוטו זה מתחת לכל ביקורת אין דרך אחרת לפרש זאת. ואל הבינה נכון מה שרשמת והגיבה לך בצורה מאוד עדינה, אולי בגלל שהיא מנהלת פה ואולי בגלל שהיא התרגלה לראש שלך כבר.

memee2

New member
וברתור יכול ללמוד ממך

להודות שהבעיה בו כמו שהודת בשירשור הזה. אני מאוד מעריכה אנשים כאלו. הרבה יותר מאשר כאלו שאומרים שהבעיה באחרים או בנסיבות חיים וברור שהמצב לא כזה.

dori78

New member
לתשומת לב הגולשים בפורום

מצורף דף אחד מאוד רלוונטי (מתוך די הרבה עמודים) מתוך תקנון תפוז
.

AlanSmith

New member
ישנם מספר גורמים, אבל העיקריים הם

א. עודף משקל
ב. מראה חיצוני לא משהו
ג. הפחד להיות לא מספיק טוב

על העודף משקל אני עובד עכשיו, והפחד להיות לא מספיק טוב יקטן ככל שאני ארד במשקל לדעתי.

בכל אופן מטריד אותי החוסר זוגיות והגורמים לזה שאני חסר זוגיות הרבה יותר כרגע (ולא חסרים גורמים וזה מעבר ל3 שציינתי פה).

alona 27

New member
אני צריכה שיהיה לי חבר שאני מרוצה ממנו

ולא חבר שיש לנו הרבה בעיות ועוד דקה אנחנו הולכים להיפרד. ואני גם צריכה חבר שלא לוחץ, כי זה טרן אופ רציני, ושמתחשב בי בעניין הזה.

למעלה