סקס ונכות תגובות יתקבלו בברכה

סקס ונכות תגובות יתקבלו בברכה

סקס ונכות מאת: דניאל [email protected] כידוע, סקס ואהבה הם האושר הגדול ביותר שניתן להעלות על הדעת, וקוראי מאמר זה יסכימו לכך, שכל בני אנוש זכאים לדעת אותם. האם אותו עקרון פועל גם ביחס לגברים ונשים שמגבלה גופנית כלשהי משפיעה על קיומם? ובכן, המסקנות מעוררות מחשבה. עבדכם הנאמן, מחבר מאמר זה בהתבסס על עדויות ושיחות, ובוודאי מסקנות אישיות, אנסה להציג בפניכם את המצב בצורה האובייקטיבית ביותר האפשרית. ראשית מספר עובדות. כידוע, ארצנו ידועת המתח הבטחוני ותאונות הדרכים היא בעלת אחוז נכים גבוה ביחס לשטחה, ובנוסף לכך, אחוז לא פחות משמעותי של נכים מלידה. מהו מצב חיי המין ו\או הזוגיות שלהם מרגע היוודע נכותם בחברה? ובכן, מתברר שישנה שורת מכשולים אותה נאלצים לעבור גברים ונשים כאחד בתחום זה עד לאותו רגע בו מצאו את אושרם בזרועות פרטנרים כלשהם לסקס או לחיים. מהם מכשולים אלה? סקרים שנערכו מראים כי גם בעידן הנוכחי שוררת בחברה הנורמלית התחושה כי יש להגן על אדם נכה מפני יצריו שלו ומפני הסקס כחוויה וכמושג. הם לא מבינים כלום גם ככה המסכנים לשון המסר. ובכן, מעבר לבערות המופגנת במשפט זה מסתתר בעיני החברה שמסביב אייום נוסף אותו מציג הנכה: המחשבה כי פרטנרים בריאים כלשהם יעזו להתקרב אליו או אליה היא משהו שלא מעזים לוותר עליו, וכאשר הוא מתגלה, הפרטנר הבריא זוכה לתנודות-ראש רחמניות והנכה שאיתו לשנאה על כי העז או העזה לגנוב פרי אסור. השלב הבא, והוא שלב שכל אדם שפוי יזדעק מולו, הוא שלב הניצול. מקרים רבים שלא הגיעו לכותרות מתארים מצבים בהם שטחו אנשים בעלי נכות את כמיהתם לסקס באוזני אנשים אחרים וכתוצאה מכך יצרו אתם קשר מי שחשבו שיוכלו לנצל את אותו אדם לצורך מימוש פנטזיות של שליטה ואלימות, בהמצאת כל מיני תאוריות לגבי ההצלחה המינית המובטחת לקורבנם ברגע שיסכים, מבלי להתחשב במצבו הגופני הנפשי או נטייתם המינית. מה כבר יקרה, זה לא בן אדם זה סתם חתיכת בשר חושב התוקפן במוחו, והנזק בלתי הפיך. כידוע אנו חיים בעידן הטיוח הגדול, הפוליטיקלי קורקט, וכאן אנחנו מגיעים אל התופעה הרווחת ביותר של דחיקת אנושיותו של הנכה על ידי החברה בנושא סקס: האמונה כי אדם כזה נדרש לקנות את החוויה המינית בכסף מתוך אמונה מתנשאת וגסה כי רק נותני שירותים למיניהם מתפקידם לטפל בו או בה. שילך לנערת ליווי. אשה רגילה לא תיגע בו. המשבר הגדול ביותר מגיע כאשר מתלבט אדם ביחס לפעם הראשונה עם אשה, הפעם שהיא המתוקה ביותר, ולפי דעת הכל גם מעצבת את נפש האדם הלאה. מה שהחברה בה אנו חיים אינה מבינה הוא תחושת ההחמצה שבאה בעקבות השלכת הכאב על נערת-ליווי שלגביה הלקוח הוא לא יותר מנצלן הרומס את כבודה. נכים רבים חשים הזדהות עם מצב זה ולכן לא היו רוצים להוסיף לתחושת האובדן את העול הרובץ על מצפונם לאחר שניצלו אדם אחר שגם אותו רומסת החברה. לנוכח כל האמור, מתברר כי נדרש כוח נפשי שאין לתארו במילים להתמודדות עם המרירות המצטברת לנוכח הצורך לעמוד איתנים מול האכזריות החברתית מבחוץ והכאב המאכל מבפנים, ומצב זה הוא קשה מנשוא. אדם נכה יודע בתוכו כי המשמעות האמיתית של סקס הוא ההוכחה הסופית כי הוא חלק מהאנושות, שהצליח לגרום עונג בגופו לעצמו ולפרטנרים למרות הספקות לגבי גופו. הם מחכים שגם בהם תיגע האהבה. אלה הן הנקודות המרכזיות שביקשתי להעלות כשהתברר לי שקיימת באתר זה, מן החשובים בארץ, פתיחות לנושא, וליצור פריצת-דרך קדימה ביחד עם כל מי שמאמינים כי לכל בני האדם הזכות להנות מהאושר שבאהבה וסקס. תגובות יתקבלו בברכה.

דון קישוט-תקרא עד הסוף!!!!!!!!!!!!!

אתחיל בזה שהתגובה הראשונה שלי בקריאה של המאמר היא לאחל לכותב להיות נכה פיזי (כי בנשמה שלו הוא כבר נכה), כדי שלפחות יעשה מאמר על דברי אמת ולא שקרים ושטויות מכאיבות, רצופות בבורות, ורוע לב. אני אוסיף ואומר שאני נכה בגופי ואני גאה להיות נכה, אני חושבת שחלק גדול מהחברה שלנו נכה בנשמה, ומגבירה את סבלו של הנכה הפיזי.(מבחינתי האישית מעדיפה להיות בקבוצת הנכים הפיזים). 1-"כידוע, סקס ואהבה הם האושר הגדול ביותר שניתן להעלות על הדעת, וקוראי מאמר זה יסכימו לכך" האומנם? סקס הוא האושר הגדול בעולם? לך תואמר את זה לנפגעי/ות תקיפה מינית. לך תואמר את זה לכל מי שמקיים יחסי מין עם בן/בת הזוג רק כדי לרצות אותו/ה, רק כדי למצוא חן, רק לשמור על שלום בית וכו האומנם אהבה וסקס תלויים האחד בשני? לא שמעת או הרגשת, או חוית אהבה שבכלל לא מלווה בסקס? אז בטח שכבר יש קוראת מאמר אחת שלא מסכימה איתך. 2-"סקרים שנערכו מראים כי גם בעידן הנוכחי שוררת בחברה הנורמלית התחושה כי יש להגן על אדם נכה מפני יצריו שלו ומפני הסקס כחוויה וכמושג. הם לא מבינים כלום גם ככה המסכנים לשון המסר" אני תוהה עם עצמי באמת יצור אנושי כתב את זה?יש להגן על אדם נכה מפני יציריו?, הם לא מבינים כלום? אני בשוק אין לי מילים כמה זבל , וכמה בורות יש במוח הכותב. 3-"מסתתר בעיני החברה שמסביב אייום נוסף אותו מציג הנכה: המחשבה כי פרטנרים בריאים כלשהם יעזו להתקרב אליו או אליה היא משהו שלא מעזים לוותר עליו, וכאשר הוא מתגלה, הפרטנר הבריא זוכה לתנודות-ראש רחמניות והנכה שאיתו לשנאה על כי העז או העזה לגנוב פרי אסור." מה זה השטויות האלה, ראית כמה זוגות מאושרים ונאהבים, על ידי החברה מסביב יש שאחד מבני הזוג בריא, ואחד נכה? הרי כל יום יש תאונת דרכים, או אסון במדינה, ומלא זוגות בריאים הופכים לזוג של אחד בריא אחד נכה אז מה תואמר? 4-" האמונה כי אדם כזה נדרש לקנות את החוויה המינית בכסף מתוך אמונה מתנשאת וגסה כי רק נותני שירותים למיניהם מתפקידם לטפל בו או בה. שילך לנערת ליווי. אשה רגילה לא תיגע בו. המשבר הגדול ביותר מגיע כאשר מתלבט אדם ביחס לפעם הראשונה עם אשה, הפעם שהיא המתוקה ביותר, ולפי דעת הכל גם מעצבת את נפש האדם הלאה. מה שהחברה בה אנו חיים אינה מבינה הוא תחושת ההחמצה שבאה בעקבות השלכת הכאב על נערת-ליווי שלגביה הלקוח הוא לא יותר מנצלן הרומס את כבודה. נכים רבים חשים הזדהות עם מצב זה ולכן לא היו רוצים להוסיף לתחושת האובדן את העול הרובץ על מצפונם לאחר שניצלו אדם אחר שגם אותו רומסת החברה" תגיד לי באמת נכה היום צריך לקנות סקס?באמת נכה שהולך לנערת ליווי הוא נצלן? ביקרת בצטים הישראלים לאחרונה? כל הצטים מלאים אנשים חולי סקס שממש לא מעניין אותם אם אתה נכה, והם אנשים בעלי מקצועות רמים, רופאים ועורכי דין בינהם, ועוד ישלמו לנכה כדי שיסתכל עליהם......אז השטויות שלך עברו גבולות.כל הרשת זה בית זונות ללא תשלום, בכל צט ישראלי ברשת (חוץ מהצט של סהר שהוא ילד חריג ברשת), תמצא מישהו שיהיה מוכן לסקס עם נכה ולא רק שלא ידרוש תשלום, עוד ישלם בשווה כסף, אם לא בכסף. ואם כבר נכתב מאמר זבל איך לא לסיימו: ------------------------------------------------ "אדם נכה יודע בתוכו כי המשמעות האמיתית של סקס הוא ההוכחה הסופית כי הוא חלק מהאנושות, שהצליח לגרום עונג בגופו לעצמו ולפרטנרים למרות הספקות לגבי גופו. הם מחכים שגם בהם תיגע האהבה." אקח את הזבל שלך ואכתוב עלי, לצערך . כנכה אני יודעת בתוכי כי המשמעות האמיתית של סקס הוא זיון ולא יותר, ההוכחה האמיתית לגבי להיות חלק מהאנושות, הוא להצליח לגרום אושר ושמחת חיים לזולת, לגרום באהבת האדם שבי לעצמי ולאחרים אושר פשוט אושר. המשפט היחיד של המאמר שפוגע במציאות והיחיד "גם הנכה מחכה שתיגע בו אהבה"-שים לב אהבה זה לא סקס, אהבה זה משהו רוחני , רגשי שאחד הדברים לשדר אותו היא סקס אבל סקס זה לא אהבה. ובשיא החוצפה כתבת :"מחבר מאמר זה בהתבסס על עדויות ושיחות, ובוודאי מסקנות אישיות, אנסה להציג בפניכם את המצב בצורה האובייקטיבית ביותר האפשרית." תגיד לי דניאל איזה נכה זרקה אותך, אז החלטת להכנס בנכים? דניאללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל אניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי שונאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אוףףףףףףף מה אני בכלל מתיחסת למאמר הזה...לא רוצה יותר להגיב לזבל, רוע ושיטנה.... סהר-----תעיפו את זה.................זו פשוט השמצה ופגיעה בנכה שמחפשת עוד פרסום. רחל שרותחת ונפגעה המון מהרוע לב

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
רחל, תרגעי. האיש לא התכוון להעליב.

הקשיים שהוא כותב עליהם משותפים לכל בני האדם, כמו שציינת בצדק. כל אדם כותב בסופו של דבר את עצמו, אפילו אם הוא משתמש בשפה כללית. הוא לא דיבר עליך. הוא דיבר על עצמו.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
ועוד דבר ../images/Emo46.gif

אדם ניכר בכעסו . תזכרי את זה כשאת כותבת מתוך כעס. אפשר לומר דברים קשים ולבטא רגשות קשים, אבל רצוי לשמור על סגנון ההתבטאות שמקובל כאן בפורום.

אתם באמת מאמינים במה שכתבתם?

הבן אדם כתב מאמר, בא לקבל תגובות בלי להתחשב בכאב שעובר על קוראי המאמר כדי להמשיך מחקר.....ועליו אתם מגוננים ועלי אתם יורקים בפורום-(יש איימייל לביקורת, ורצוי שהיא תהיה בונה ככה לימדתם אותי). תודה סהר-תמיכה ממש תודה שהכאבתם. קיבלתי את המסר. מותר בך לפגוע לך אסור להיפגע. עוד כמה חודשים תראו פירסום מחקר-עם ציטוטים שלכם, ותבינו.

הוא מדבר בהכללה על הנכים

אז הוא כותב גם עלי. אם היה מדבר על עצמו לעולם לא הייתי נפגעת וכואבת ככה, אבל לנצל פורום פעיל מאוד ברשת ולדבר בהכללה כזו על הנכים , כשעוד מוסיף ואומר מבוסס על עדויות , ושיחות, ונכתב בצורה אויבטיבית , איך לא אפגע אה???? כן אני כואבת מצטערת שאני מבינה שאסור לי לבטא כאב בפורום, רק לכל אורח מזדמן מותר לכתוב הכל. התגובה שלכם אלי, אולי מחוסר הבנה בכלל מה הכאיב לי, ולמה זכותי להפיגע, הכאיבה לא פחות מהמאמר.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
רחל, מותר לך להיפגע כמו לכל אחד

וצר לנו אם פגענו בך כי זאת ממש לא היתה הכוונה. ניסינו להראות לך שאפשר להסתכל על הדברים שהאיש כתב בצורה אחרת. להבין שהוא כתב על עצמו ומתוך הכאב שלו. לא לכל אחד יש האומץ כמו שיש לך - ושאנחנו מאוד מכבדים - לדבר על עצמו באופן ישיר. זאת היתה הדרך שלו לספר על בעיותיו. זה לא נראה לנו כמו מאמר מדעי-מחקרי שהולך להתפרסם. בכלל לא.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שלום דון קישוט/דניאל

אתה מסביר היטב את הן את החשיבות של הקשר בין אהבה וסקס בכלל והן את הקשיים המיוחדים בתחום זה עבור אלה הפגועים בגופם. ברמה העקרונית ניתן להניח שרוב האנשים יסכימו אתך, כי למרבה הצער, הקושי ביצירת קשר של אמון ואהבה שמאפשר גם הנאה מסקס, משותף להרבה אנשים, גם כאלה שאינם פגועים בגופם. מעטים האנשים שאינם מוצאים פגם כלשהו בגופם. אלא מה? יש משהו מאוד מרוחק וכללי בהרצאה שלך. לא ברור אם ועד כמה הדברים נוגעים בך אישית, למרות שניתן לנחש שזה כך. ניתן יהיה להגיב אליך באופן אישי, אם תרשה לעצמך לכתוב בצורה יותר אישית.

דון קישוט ../images/Emo24.gif

סליחה ,אם לא אתה כתבת את המאמר. אולי הבאת המאמר היתה רק דרכך להציג את עצמך על כך אני מתנצלת מתנצלת, אך אני הבנתי שאתה כותב המאמר , ואדם נכה לעולם לא היה כותב מאמר כזה, משמע הכותב לא נכה.....ודרך הצגת הדברים במאמר פשוט הכאיבה לי. אני מזמינה אותך לספר את סיפורך האישי, ואת הקשר שלך לעולם הנכים, ובאיזה הקשר הגיע המאמר הזה אליך, ומה הרגשת אתה כשקראת אותו?.
רחל-נשמה

למעלה